جدا از اینکه از برگهای این درختچه کوکایین تهیه می کند باید اضافه کنم که این درختچه در مناطق استوایی و نیمه استوایی رشد می کند
یکی دوتا صفحه قبل من در موردش توضیح دادم
جدا از اینکه از برگهای این درختچه کوکایین تهیه می کند باید اضافه کنم که این درختچه در مناطق استوایی و نیمه استوایی رشد می کند
یکی دوتا صفحه قبل من در موردش توضیح دادم
سلام و خسته نباشین
کسی میدونه درامد یه تاکسی شهری چقدره؟ گردشی.
چقد میشه با یه تاکسی پول در اورد؟
به صرفه هست یا نه؟
البته با یه ماشین صفر.
نبود آقا تا 4 صفحه رفتم
کسی از آشناهاتون هم تجریه سرمایه گذاری داشته؟
امن هست؟ پولمون به فنا نره یه وقت
دوستان عزیز نظرتون راجع به اجاره بوتیک زنانه در یکی از مراکز تجاری شلوغ و پر رفت و آمد شیراز (مثل ستاره) ، بدون داشتن هیچگونه تجربه قبلی در این مورد ، چیه؟
معذرت می خواهم.باید بیشتر از 4 تا صفحه میرفتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ezel; 02-01-2012 at 10:26. دليل: حذف لینک انجمن ایران گلد
سلام دوستان
من تا الان دانشگاه بودم(اعتراف ميكنم توي مدت تحصيلم چيز زيادي ياد نگرفتم)
تنها كاري ام كه تا حالا ازش درامد داشتم و خوب بلدم طراحي وب سايت هستش .احساس ميكنم بايد يه شغل جديد واسه خودم دست و پا كنم
من توي يه شهر كوچيك توي جنوب كشور (هرمزگان زندگي ميكنم ) . به نظر شما چه جوري ميتونم بفهمم وارد شدن توي چه جور شغلي برام سود بيشتري به همراه داره ؟
در حال حاضر تو شهراي ديگه كدوم مشاغل پر رونق تر هستن؟
دوستان شغل منحصر به فرد كه خيلي كم جا افتاده بهتر بگم تازه ظهور كرده چي پيشنهاد ميدين؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
یه نگاه به این مجله پنجره خلاقیت بنداز از محمد حسن شجاع صاحب برند اریکا هست جوانی که میلیاردر شده از راه بوتیک زنانه به احداث کارخانه تو شیراز رسیده با تمام برند های جهانی داره رقابت میکنه مصاحبه کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من اطلا عاتی در مورد بورس دارم چون مدتی منبه در
امدم بوده اگه هنوز نیاز داری تاپیک بزن تا با شما در میان بگذارم
سلام من یک سری تجربیاتی دارم اگه هنوز نیاز داری تاپیک بزن تا با شما در میان بگذارم.![]()
سلام /
نیاز به ایجاد تاپیک جدید نیست ، از فضای همین تاپیک میتونید استفاده کنید و دوستان رو راهنمایی کنید /
ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)