------------------
سلام
اولا ممنونم که به این شعرا توجه میکنید
من الفبای لاتین رو کلاس نمی دونم ولی دوست دارم لاتین رو یاد بگیرم و لاتین بنویسم چون به نظر من در لاتین احتمال اینکه یک کلمه به شکل غلط و نابجا خوانده بشه نیست ولی الفبای عربی کمی این مشکل رو داره
مثلا : دوز( صبر کن)----دوز (راست وصحیح) ---------دوز(نمک) نمونه ی کوچکی از این نقص هست
و همچنین بعضی حروف رو که ما داریم نمی تونیم با الفبای عربی بنویسیم و این باعث ناقص بودن و گاها موجب عدم زیباییه نوشته میشود (مثل : turk--اؤلوم(مردن) ---اولوم(زاده شدن)-....
ولی اصلا الفبای عربی یا فارسی رو رد نمی کنم
در کل الفبای لاتین برای رفع این نواقص به وجود اماده است
یک سوال هم داشتم : شما آذربایجانی هستید (تورک هستید) ؟؟
اگر آره و حتی نه یادآوری میکنم خدمت تان که ما مردم آذربایجان (چه بالای ارس چه پایین ارس) تورک زبان هستیم نه آذری زبان
زبان آذری زبان شاید کمتر از چند هزار نفر در کل ایران هم نباشه ولی زبان تورکی بعد از انگلیسی و فرانسه سومین زبان زنده ی دنیاست
دوست عزیز نمی دونم چقدر دیدگاه ما متفاوته ولی اگر اشعار تورکی رو بخوانی و به اینایی که به عرضتون رسوندم دقت کنی شاید تو هم به این نتیجه برسی که کدام الفبا بهتره
(البته من میدونم که ما آثار کمی به این الفبا داریم و اونم به خاطر عمر کمش هست)
بازم ممنونم از توجه تون
کاش هممون همیشه در مورد زبانمون تعصب و حس تعلق داشته باشیم تا اینجوری تو کوچه پس کوچه های فرهنگ و هنر دنبال رد پای پدرانمون آواره نمی گشتیم و به دلیل اثبات هوویتمان مارو در فضای بسته نمی گذاشتند تا احساس بی هویتی کنیم و اونچه که اونا میخوان بشیم
-
بیزیم آنا دیلیمیز جانیمیز دی بیزی چون ائلیمیزدن آیریلمیوروخ محکوم و مجازات ائدیللر
یه نه ده تشکور ائدیرم