خسته نباشی عزیزم .. این که خودم می دونم اما کدومش مهمه !! نزدیک به 50 تا برنامه جدیدا نصب کردم !! یه راهی بگین تا بفهمم از کدوم برنامه است
خسته نباشی عزیزم .. این که خودم می دونم اما کدومش مهمه !! نزدیک به 50 تا برنامه جدیدا نصب کردم !! یه راهی بگین تا بفهمم از کدوم برنامه است
برای شما هم ورژن خاورمیانه است؟
من ورژن خاورمیانه شو دارم و شنیدم برای اروپا اومده فعلا و هنوز اپدیت خاورمیانه نیومده برای همین چیزی نمیاره. منم همچنان منتظرم
بعضی برنامه های تبلیغاتی تو اسمشون with ads یا یه همچین چیزی دارن. تو اپ منیجر گوشی بگردید ببینید کدومش چنین اسمی داره و انیستالش کنید.گاهی حتی یه تم go sms یا .. هم میتونه شامل این تبلیغات باشه. اگه تو اسمش نبود فکرنمیکنم راه دیگه ای باشه جز اینکه دونه دونه برنامه هارو چک کنی ببینی کدومش بوده
بله برای منم خاورمیانه هست.آپدیتها بصورت جداگانه ارائه نمیشن؟
چرا بخاطر همینم برای خاورمیانه هنوز نیومده
فعلا فقط برای اروپا ارائه شده انگار
برای desire s ورژن خاورمیانه و آپدیت از طریق wifi ارائه نمیشه (help center HTC) شما می تونید از این لینک فایل ارتقا به 4.0.4 رو به صورت رسمی از HTC دانلود کنید
حجم فایل 404 مگابایت
من آپدیت کردم هیچ مشکلی هم نداشت. زبان فارسی و عربی در منو وجود نداره اما شما بدون هیچ نرم افزار اضافه ای می توانید اس ام اس فارسی رو مشاهده کنید اما برای ارسال اس ام اس فارسی باید یک کیبورد با پشتیبانی فارسی نصب کنید
از شماره تماس ها و اس ام اس و app بک آپ تهیه کنید چون حذف می شوند
راهنمای کامل بروزرسانی به 4.0.4 در فایل بالا موجود می باشد. ابتدا مطالعه سپس آپدیت نمایید.
لینکهای دانلود در سایت htc رو نمیشه مستقیم داد.برای دریافت آپدیت اندروید 4 همراه با sense 3.6 به آدرس زیر برید:
منویهای کشویی رو اینجوری انتخاب کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
desire s ---carrier--WWE--v4.0
یعنی در قسمت carrier چیزی انتخاب نکنید.حالا find files رو بزنید.تنها یک فایل 404 مگابایتی نمایش داده میشه که میتونید دانلودش کنید.
من هنوز دانلود نکردم ولی دوستانی که دانلود کردند تایید کنند که ورژن اندروید و سنس تغییر کرده.
---------------
بهترین برنامه برای بک آپ گیری از کل گوشی htc کدوم برنامه هست؟
ضمنا ورژن منطقه گوشی رو چجوری میشه فهمید؟
Last edited by mohammad_87; 28-11-2012 at 18:35.
اگه ورژن تایید شده و رسمیه چرا از طریق خود گوشی اپدیت نمیشه؟
اندروید 4 رو که میگفتن فارسی رو کامل ساپورت میکنه خودش!
Last edited by printemps; 28-11-2012 at 19:28.
من از Live Chat HTC سوال کردم آپدیت این گوشی از طریق WIFI ارائه نمیشه و همچین نسخه 4.0.4 آخرین بروز رسانی برای Desire S خواهد بود و دیگه به نسخه 4.1 و بالاتر بروز نخواهد شد.
تصاویر مربوط به ارتقا نسخه 4.0.4 رو ضمیمه کردم.
میشه زحمت بکشید تغییراتی رو که تو ورژن جدید دیدید بگید
چه چیزایی بهتر شده یا احیانا بدتر شده و ...
مرسی
تغییرات محسوسی در اندروید نسخه 4.0 و یا به قول معروف Ice Cream Sandwich اتفاق افتاده که لیست برخی از این تغییرات به شرح ذیل هستش:
- ظاهری زیباتر
- تنظیمات بیشتر در منو سیتینگ و کاربر پسند تر
- استفاده از جی پی یو در پردازش اسکرولینگ و پردازش دو بعدی
- مصرف کمتر انرژی
- امکانات نظارت و مدیریت بر میزان مصرف دیتا و مشخص کردن سقف مصرف دیتا (مثلا به گوشی بگویید در ماه بیشتر از 2 گیگابایت مصرف نکند!)
- مرورگر جدید با پشتیبانی از تب که می تواند تا 16 تب همزمان را پیشتیبانی کند
- از صفحه اصلی گوشی مستقیما می توانید به اپلیکیشن ها دسترسی داشته باشید
- و بسیاری امکانات و تغییرات بیشتر که می تونید با جستجو این تغییرات رو مشاهده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)