این که گلکسی 1 هست !!!
باب دوست گزارشگرمون داره شوخی میکنه چرا نمیگیرید مطلبو؟![]()
یه سوال از مدیر عزیز انجمن:
چرا هیچ کامنتی از من نمایش داده نمیشه؟![]()
دروغ 13 بود
امروز هم که 13 اردیبهشته
Last edited by kkkaktoos; 04-05-2011 at 00:33.
اين که gs1 هستش تازه اگه gs2 هم بود داره داد ميزنه من ماکت هستم![]()
سلام
خبر فوری
پیش فروش بیش از 200 هزار GALAXY S II در کره در عرض کمتر از یک ساعت!!!
هی وای من!!!
اینم خلاصه ای از مراسم معرفی این گوشی در سئول:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hateftotti; 03-05-2011 at 15:24.
طبق اعلام gsmarena،
قیمت این گوشی در خود کره، 445000 won واحد پول کره، معادل 290 یورو یا 425 دلار به صورت Sim-free اعلام شده.
البته این قیمت مسلماً در اروپا به خاطر مالیات و هزینه های جانبی و ... بیشتر خواهد بود. اما به نظر نمیاد که خیلی از قیمت کره بالاتر باشه (این جمله آخر نظر خودم بود!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا قهمیدید که دروغ نمیگم بفرمایید اینم عکس
واااا ؟ پیش فروش چیه دیگه 28 اپریل تو کره عرضه شد و رفت کلیپ های از unboxing هم همون روز های اول گذاشتن پیش فروش دیگه چه صیغه ای هست؟پیش فروش بیش از 200 هزار GALAXY S II در کره در عرض کمتر از یک ساعت!!!
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ... ، جدیدترین گوشی پیشرفته سامسونگ موسوم به Galaxy S II ، که عرضه آن در کره جنوبی دوشنبه گذشته از سوی سامسونگ تایید شد تاکنون بیش از 200 هزار ثبت نام برای پیش خرید آن در این کشور صورت گرفته است.
هر سه اپراتور کره جنوبی گوشی مذکور را به کاربران خود ارائه خواهند کرد.
از 25 آوریل پیش فروش Galaxy S II در کره جنوبی آغاز شد و تنها در اولین ساعت تعداد 20 هزار نفر آن را پیش خرید کردند.
سامسونگ اعلام کرد که از 200 هزار نفری که تاکنون برای خرید Galaxy S II ثبت نام کرده اند تعداد 160 هزار نفر از کاربران اپراتور SK Telecom هستند.
به این ترتیب با ورود Galaxy S II به بازار موبایل کره جنوبی ، گوشی iPhone 4 محبوبیت چندانی نخواهد داشت.
علاوه براین سامسونگ قصد دارد اواخر سال جاری میلادی نسخه جدید دیگری از این گوشی را عرضه کند که پیش از این با عنوان Galaxy S III معرفی شد که در این صورت رقیب خوبی برای جدیدترین گوشی iphone موسوم به iphone 5 خواهد بود که تابستان سال جاری میلادی در بازارهای جهانی عرضه می شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)