تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 335 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب بحث کشیده شد به
    1-مقایسه گرافیک چند بازی با هم دیگه
    2-مقایسه گرافیکی کنسول ها با PC
    3-مقایسه یا همون PC vs Console
    و هیچ ربطی به تاپیک هم ندارن ....شدیدا این بحث اینجا تموم میشه وادامه پیدا نمیکنه
    از همه دوستان خواهش میکنم بحث رو مختومه بدونن. اگر پستی در رابطه با مباحث بالا ادامه پیدا کنه تاپیک بسته میشه تا رسیدگی لازم انجام بشه

الان هم چون مهرداد این پستهارو ندیده حتما با کوله باری از جواب خواهد امد که من تقاضا دارم ادامه نده + از همگی.

اون موقع که کیلزون اومد این حرفارو می شنیدم! فن های PS3 هم از همین حرفا برای گول زدن خودشون استفاده می کردن!
    Last edited by Layken; 21-06-2011 at 15:26.

2. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

خب بحث کشیده شد به
    1-مقایسه گرافیک چند بازی با هم دیگه
    2-مقایسه گرافیکی کنسول ها با PC
    3-مقایسه یا همون PC vs Console
    و هیچ ربطی به تاپیک هم ندارن ....شدیدا این بحث اینجا تموم میشه وادامه پیدا نمیکنه
    از همه دوستان خواهش میکنم بحث رو مختومه بدونن. اگر پستی در رابطه با مباحث بالا ادامه پیدا کنه تاپیک بسته میشه تا رسیدگی لازم انجام بشه

الان هم چون مهرداد این پستهارو ندیده حتما با کوله باری از جواب خواهد امد که من تقاضا دارم ادامه نده + از همگی.

مرسی ارین جان از این که اون اشخاص رو احمق فرض کردی.
    همون طور که ابتدای پست قبلیم گفتم، مشکل این بحث فقط جای اون هست وگرنه بحث خیلی خوب و دوستانه ای بود!
    حامد جان بستگی به خود خواننده داره که چه طور برداشت کنه، وگرنه منظور من چیز دیگری بود.
    ویرایش:
    در کل شرمنده حامد جان، من منظورمو درست نرسوندم. در واقع جواب مهرداد رو دادم که می گفت کنسول ها حالا حالا ها جا دارن!
    و منم به عنوان مثال کیلزون در PS3 رو گفتم، مشد گیرز رو در اکس باکس مثال زد! منظور من کلی بود و بازم عذر می خوام اگه به کسی توهین شده!
    (گول زدن هم جنبه ی خوبشو ببینید، نه بدشو)
    Last edited by marmolak kocholo; 21-06-2011 at 15:02.

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

سلام من یه سوال بپرسم
    این قضییه 60 فریمو 30 فریم BF3 اینا چیه؟یه توضیح بدید

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام من یه سوال بپرسم
    این قضییه 60 فریمو 30 فریمو اینا چیه؟منظورشون اینهکه BF3 رو کنسول ها با 30 فریم اجرا میشه رو PC بیشتر؟
    این حقیقت داره؟
    هنوز بازی منتشر نشده برا همین و زمان زیادی هم مونده تا دقیقا تایید بشه.

6. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

گویا گفتن فایده نداره! دی:
    همین چند صفحه رو نگاه کنید .... هیچ بحث مقایسه یا درباره بازی گفته نشده!!!! فقط اومدن میگن این بحث ها امیدواریم خوب پیش بره یا که میگن نه این بحث ها خوبه و آخرش بد نمیشه!!! این ها بحث مقایسه بود؟! دی:
    اسپم بود تا مقایسه!!!
    +
    خوبه حالا ناظرین هم از سایرین کم ندارن خودشون بحث راه میندازن و بعد هم میان مقایسه میکنن !!!!!! یا که میان فقط میگن پست ها پاک میشه و بعد هم که هیچ!!!! واقعا اگر کاری میخوایید بکنید انجام بدید نه اینکه فقط بیاد بگین پاک میشه یا اینکه بیایین خودتون بشین بحث راه انداز!!!! و بحث آنلاین زدن که کدوم بهتره هم اصلا درست نیسته بلکه مود های بازی فرق میکنه و نمیشه بتلفیلد رو با هیلو تو آنلاین مقایسه کرد ولی خوب با کال میشه چون در یک سطح هسته و در ضمن اینکه هر کسی یه بازیی و آنلاین اش رو دوست داره و دلیل نداره دیگه ادامه بدید بحث رو!!! این رو میگم که فقط به گروه خاص اشاره نشه!!! اگر میخواست رعایت بشه که اینجا جای این بحث ها نیست که خوب همه هم دیده بودن و ادامه نمیدادن ولی حالا هست! خوب گفته بودیم که اگر بحثی هسته باید کلی گفته بشه و موردی هم نداره حالا این مقایسه هایی که هیچ ربطی به بازی نداره شده مرد توجه همه!!! این هم باز میگم اگر میخواین بحث های مختلف و مقایسه ای بکنید برید تو گروهای اجتماعی که وجود داره اونجا بحث کنید!!! هیچ خبر مفیدی که تو این صفحات قرار نمیگیره !!! اگر لطف کنین دیگه اینطور بحث ها رو انجام ندید ممنون میشم!

در ضمن اون نکاتی رو که حامد جان اشاره کرد برای مقایسه رو برید تو بخش گروه های اجتماعی مقایسه بازی انجام بدید!

در رابطه با اون جمله آرین!
    عزیز دل شما چرا به PS3 باز ها توهین میکنی؟! فقط نگو توهین نبوده! من نمیخوام اینطور مسائل رو بگم ولی شما هم دیگه رعایت کنید!!!! از طرفی بحث رو بوجود میارین تا تاپیک به مقایسه و کل کل بره! ... اگر کیلزون مسخره هسته!!! میشه یه عنوانی رو مثال بزنی که ما هم ببینیم و خودمون رو گول نزنیم که اون بازی خوبه؟!
    حامد جان بستگی به خود خواننده داره که چه طور برداشت کنه
    بعد هم بستگی به خواننده داره؟! این حرف شما زیاد جالب نبود و اگر طور دیگه ای میگفتی خیلی بهتر بود! خواهشا پست رو ویرایش کن تا بحثی هم پیش نیاد! این پست شما بیشتر توهین هسته!!!

اگر پستی در رابطه با مباحث بالا ادامه پیدا کنه تاپیک بسته میشه تا رسیدگی لازم انجام بشه
    چی تاپیک بسته میشه؟! دی:
    این بحث ها هسته و هر چی هم بگی رعایت نمیکنن!!! حامد جان با حذف کردن پست ها هم نمیشه چیزی رو گفت بلکه همینطور من گفتم ولی باز هم مقایسه هسته! ولی قفل کردن فکر نمیکنم زیاد منطقی باشه!

دوستان خواهشا بیخیال این بحث ها بشین یا که این بحث هایی که ربطی به این تاپیک نداره رو بندازین آشغال!
    یک کمی رعایت کنید دیگه!!! کار به جایی رسیده که همه دارن اسپم میدن !!! بسته دیگه! این که بتلفیلد برتره یا هر عنوان مضخزف دیگه مثل بتلفیلد موقع انتشار مطرح میشه و با این بحث های کارشناسی شما چیزی اثبات نمیشه!

حالا باز باحث کنید مقایسه کنید و چیز هایی رو بگین که ربطی به این تاپیک نداره!

خواهشا منظور من رو هم درست برداشت کنید و خودتون ببینید که بحث های مقایسه ای و کل کل که میگم چی هست!
    ممنون از توجه دوستان
    Last edited by Killzone2; 21-06-2011 at 13:10.

8. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گویا گفتن فایده نداره! دی:
    همین چند صفحه رو نگاه کنید .... هیچ بحث مقایسه یا درباره بازی گفته نشده!!!! فقط اومدن میگن این بحث ها امیدواریم خوب پیش بره یا که میگن نه این بحث ها خوبه و آخرش بد نمیشه!!! این ها بحث مقایسه بود؟! دی:
    اسپم بود تا مقایسه!!!
    +
    خوبه حالا ناظرین هم از سایرین کم ندارن خودشون بحث راه میندازن و بعد هم میان مقایسه میکنن !!!!!! یا که میان فقط میگن پست ها پاک میشه و بعد هم که هیچ!!!! واقعا اگر کاری میخوایید بکنید انجام بدید نه اینکه فقط بیاد بگین پاک میشه یا اینکه بیایین خودتون بشین بحث راه انداز!!!! و بحث آنلاین زدن که کدوم بهتره هم اصلا درست نیسته بلکه مود های بازی فرق میکنه و نمیشه بتلفیلد رو با هیلو تو آنلاین مقایسه کرد ولی خوب با کال میشه چون در یک سطح هسته و در ضمن اینکه هر کسی یه بازیی و آنلاین اش رو دوست داره و دلیل نداره دیگه ادامه بدید بحث رو!!! این رو میگم که فقط به گروه خاص اشاره نشه!!! اگر میخواست رعایت بشه که اینجا جای این بحث ها نیست که خوب همه هم دیده بودن و ادامه نمیدادن ولی حالا هست! خوب گفته بودیم که اگر بحثی هسته باید کلی گفته بشه و موردی هم نداره حالا این مقایسه هایی که هیچ ربطی به بازی نداره شده مرد توجه همه!!! این هم باز میگم اگر میخواین بحث های مختلف و مقایسه ای بکنید برید تو گروهای اجتماعی که وجود داره اونجا بحث کنید!!! هیچ خبر مفیدی که تو این صفحات قرار نمیگیره !!! اگر لطف کنین دیگه اینطور بحث ها رو انجام ندید ممنون میشم!

در ضمن اون نکاتی رو که حامد جان اشاره کرد برای مقایسه رو برید تو بخش گروه های اجتماعی مقایسه بازی انجام بدید!

در رابطه با اون جمله آرین!
    عزیز دل شما چرا به PS3 باز ها توهین میکنی؟! فقط نگو توهین نبوده! من نمیخوام اینطور مسائل رو بگم ولی شما هم دیگه رعایت کنید!!!! از طرفی بحث رو بوجود میارین تا تاپیک به مقایسه و کل کل بره! ... اگر کیلزون مسخره هسته!!! میشه یه عنوانی رو مثال بزنی که ما هم ببینیم و خودمون رو گول نزنیم که اون بازی خوبه؟!
    بعد هم بستگی به خواننده داره؟! این حرف شما زیاد جالب نبود و اگر طور دیگه ای میگفتی خیلی بهتر بود! خواهشا پست رو ویرایش کن تا بحثی هم پیش نیاد! این پست شما بیشتر توهین هسته!!!

چی تاپیک بسته میشه؟! دی:
    این بحث ها هسته و هر چی هم بگی رعایت نمیکنن!!! حامد جان با حذف کردن پست ها هم نمیشه چیزی رو گفت بلکه همینطور من گفتم ولی باز هم مقایسه هسته! ولی قفل کردن فکر نمیکنم زیاد منطقی باشه!

دوستان خواهشا بیخیال این بحث ها بشین یا که این بحث هایی که ربطی به این تاپیک نداره رو بندازین آشغال!
    یک کمی رعایت کنید دیگه!!! کار به جایی رسیده که همه دارن اسپم میدن !!! بسته دیگه! این که بتلفیلد برتره یا هر عنوان مضخزف دیگه مثل بتلفیلد موقع انتشار مطرح میشه و با این بحث های کارشناسی شما چیزی اثبات نمیشه!

حالا باز باحث کنید مقایسه کنید و چیز هایی رو بگین که ربطی به این تاپیک نداره!

خواهشا منظور من رو هم درست برداشت کنید و خودتون ببینید که بحث های مقایسه ای و کل کل که میگم چی هست!
    ممنون از توجه دوستان
    سهیل جان بحث کردن توی تاپیک مشکلی نداره به شرطی اینکه به موضوع تاپیک ربط داشته باشه
    الان بحث های گرافیکی هم اگه دقیقا مرتبط با بازی مورد نظر تاپیک باشه مشکلی نداره ولی همون طور که حامد جان اشاره کرد بحث داره به چند تا موضوع خاص کشیده میشه و تاپیک کم کم به بی راهه کشیده میشه...

اما این که دقیقا توی پستت در مورد ناظرا و اینا میگی باید بگم که من موقعی که می خوام پست بدم تمام جوانب رو در نظر می گیرم بعد پست میدم
    من در جواب یه دوستمون اومدم اون پست رو دادم که گفته بود با مدرک داره صحبت می کنه و اگه جایی مشکل بود حتما بقیه بیان اشاره کنن... پست من اصلا حالت مقایسه نداشت و فقط دو تا موضوع که توی یه تاپیک دیگه اشتباه اشاره شده بود رو اصلاح کردم که دقیقا به موضوع این تاپیک هم ربط داشت و اگه بحث بتلفیلد مطرح نبود مطمئنا اون پست اینجا داده نمیشد...
    بعدشم بارها در جاهای مختلف اشاره میشه که بتلفیلد سابقه ای نداره منم با مدرک نشون دادم که واقعیت چیه که با توجه به اون مدارک بقیه می تونن قضاوت کنن...
    که اینا هیچ کدوم بی ارتباط با موضوع تاپیک نیستن و اگه قرار باشه اینا توی تاپیک گفته نشه پس باید تاپیک قفل بشه هر وقت اطلاعاتی از بازی اومد باز بشه!

در ضمن هر پستی که به نظرتون رسید به موضوع تاپیک ربط نداره رو فقط گزارش تخلف رد کنید و همین کافیه و لازم نیست این مستقیم توی خود تاپیک اشاره بشه...
    Last edited by vahidgame; 21-06-2011 at 14:43.

10. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلآ 3 صفحه ی آخر شده بحث مقایسه کنسول و PC !واقعآ که مسخرست تو تاپیک BF3 داره این بحث کش دار میشه..
    این 65 صفحه تاپیک 80 درصدش بحثهای الکی و مقایسه ای بوده.نمیدونم چرا هر کی به این تاپیک میرسه یاد مقایسه کردن کنسول با PC یا BF با شوترهای دیگه میوفته!!!اصلآ چه ربطی داره مقایسه کنسول با PC بهBF3!ببینید کی گفتم اگر این بحث آخرش به جنگ و جدل ختم نشد هر چی خواستین بگین :|

12. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

من معذرت میخوام اگه پست های Off Topic دادم... ولی خوب تقریبا همشون یه جورایی از نظر گرافیکی به BF3 مربوط بودن...
    پس مقایسه گرافیکی این عنوان ها کجا باید انجام بشه؟ خوب همشون به BF3 تقریبا ربط دارن...

چشم دیگه این جا بحث رو ادامه نمیدم...

این پست من هم اگه مشکلی داره پاکش کنید.

موفق باشید.
    Last edited by Erfan.; 21-06-2011 at 19:10.

14. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by B.3.S.T; 21-06-2011 at 15:55.

16. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

این LE خود بازی یا یه DEMO?
    Last edited by Mool Tee; 21-06-2011 at 16:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •