گویا گفتن فایده نداره! دی:
همین چند صفحه رو نگاه کنید .... هیچ بحث مقایسه یا درباره بازی گفته نشده!!!! فقط اومدن میگن این بحث ها امیدواریم خوب پیش بره یا که میگن نه این بحث ها خوبه و آخرش بد نمیشه!!! این ها بحث مقایسه بود؟! دی:
اسپم بود تا مقایسه!!!
+
خوبه حالا ناظرین هم از سایرین کم ندارن خودشون بحث راه میندازن و بعد هم میان مقایسه میکنن !!!!!! یا که میان فقط میگن پست ها پاک میشه و بعد هم که هیچ!!!! واقعا اگر کاری میخوایید بکنید انجام بدید نه اینکه فقط بیاد بگین پاک میشه یا اینکه بیایین خودتون بشین بحث راه انداز!!!! و بحث آنلاین زدن که کدوم بهتره هم اصلا درست نیسته بلکه مود های بازی فرق میکنه و نمیشه بتلفیلد رو با هیلو تو آنلاین مقایسه کرد ولی خوب با کال میشه چون در یک سطح هسته و در ضمن اینکه هر کسی یه بازیی و آنلاین اش رو دوست داره و دلیل نداره دیگه ادامه بدید بحث رو!!! این رو میگم که فقط به گروه خاص اشاره نشه!!! اگر میخواست رعایت بشه که اینجا جای این بحث ها نیست که خوب همه هم دیده بودن و ادامه نمیدادن ولی حالا هست! خوب گفته بودیم که اگر بحثی هسته باید کلی گفته بشه و موردی هم نداره حالا این مقایسه هایی که هیچ ربطی به بازی نداره شده مرد توجه همه!!!
این هم باز میگم اگر میخواین بحث های مختلف و مقایسه ای بکنید برید تو گروهای اجتماعی که وجود داره اونجا بحث کنید!!! هیچ خبر مفیدی که تو این صفحات قرار نمیگیره !!! اگر لطف کنین دیگه اینطور بحث ها رو انجام ندید ممنون میشم!
در ضمن اون نکاتی رو که حامد جان اشاره کرد برای مقایسه رو برید تو بخش گروه های اجتماعی مقایسه بازی انجام بدید!
در رابطه با اون جمله آرین!
عزیز دل شما چرا به PS3 باز ها توهین میکنی؟! فقط نگو توهین نبوده! من نمیخوام اینطور مسائل رو بگم ولی شما هم دیگه رعایت کنید!!!! از طرفی بحث رو بوجود میارین تا تاپیک به مقایسه و کل کل بره! ... اگر کیلزون مسخره هسته!!!
میشه یه عنوانی رو مثال بزنی که ما هم ببینیم و خودمون رو گول نزنیم که اون بازی خوبه؟!
بعد هم بستگی به خواننده داره؟! این حرف شما زیاد جالب نبود و اگر طور دیگه ای میگفتی خیلی بهتر بود! خواهشا پست رو ویرایش کن تا بحثی هم پیش نیاد! این پست شما بیشتر توهین هسته!!!
چی تاپیک بسته میشه؟! دی:
این بحث ها هسته و هر چی هم بگی رعایت نمیکنن!!! حامد جان با حذف کردن پست ها هم نمیشه چیزی رو گفت بلکه همینطور من گفتم ولی باز هم مقایسه هسته! ولی قفل کردن فکر نمیکنم زیاد منطقی باشه!
دوستان خواهشا بیخیال این بحث ها بشین یا که این بحث هایی که ربطی به این تاپیک نداره رو بندازین آشغال!
یک کمی رعایت کنید دیگه!!! کار به جایی رسیده که همه دارن اسپم میدن !!! بسته دیگه! این که بتلفیلد برتره یا هر عنوان مضخزف دیگه مثل بتلفیلد موقع انتشار مطرح میشه و با این بحث های کارشناسی شما چیزی اثبات نمیشه!
حالا باز باحث کنید مقایسه کنید و چیز هایی رو بگین که ربطی به این تاپیک نداره!
خواهشا منظور من رو هم درست برداشت کنید و خودتون ببینید که بحث های مقایسه ای و کل کل که میگم چی هست!
ممنون از توجه دوستان