مدی نیست بشه زمان بازی رو درست کرد بشه مثل fsx که ساعتش با ساعت سیستم یکی هست؟
مدی نیست بشه زمان بازی رو درست کرد بشه مثل fsx که ساعتش با ساعت سیستم یکی هست؟
نه مشکل ایجاد نمیکنه فقط وقتی ماشین های دیگه دور هستن همون لوگوی قدیمی خودشون رو دارن و وقتی به شما نزدیک میشن لوگوی واقعیشون ظاهر میشه.مدش باعث دردسر روی بازی نشه؟
لینکی ازش هست؟
اکثر جاها که فیلتر این شد که خودم براتو آپلود کردم
با این مد بیشتر جزیات کامیون ها مثل لوگوی های لاین یا تاپ لاین بود اسکانیا و... میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره همینطور شاید فکر کردن چون تو جاده سریعتر حرکت میکنیم واسه همین زمان زودتر میگذرهیکبار امتحان کن
اصلا به سرعت بر نمیگرده منم اینطور فکر میکردم
شما ماشین رو تو هشر پارک کن ببین زمان چطور میگذره
حالا برو ماشین رو یکم از شهر خارج کن کامل هم نمیخواد خارج کنید اونوقت ببینید زمان چطوری میگذره
اونطوری که اصلا حال نمیده اصل حال بازی به اینه که با حالت یک یا دو بازی کنید و کنترل کامیون رو با موس به دست بگیرید یه بار امتحان کنید بازی از داخل ماشین و با موس خیلی حال میدهمن که بیشتر با حالت دکمه 5 بازی میکنم
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
فکر نکنم مثلا شما توی این بازی بر اساس زمان خود بازی یه سرویس رو در عرض یک ساعت طی میکنید که اگه به زمان واقعی باشه میشه 5دقیقه که کاملا غیر واقعی میشه.مدی نیست بشه زمان بازی رو درست کرد بشه مثل fsx که ساعتش با ساعت سیستم یکی هست؟
اینجوری هم که میگی نیست دیگه که توی جاده هر دقیقه 20 دقیقه بگذره ها![]()
منظور من این بود سرعت ساعت بازی بر اساس هر یک دقیقه ساعت واقعی, 3 برابره
شما میتونی کرنومتر بزنی , تو اتوبان ها ساعت بازی رو دقت کنید بهش هر 3 ثانیه واقعی 1 دقیقه میره جلو
دیگه یه دقیقه دو دقیقه این حرفارو نداره که ما روزی 8 ساعت بازی میکردیم الان هم روزی 2ساعت بازی میکنیم دیگه این یکی دو دقیقه ها گممنظور من این بود سرعت ساعت بازی بر اساس هر یک دقیقه ساعت واقعی, 3 برابره
شما میتونی کرنومتر بزنی , تو اتوبان ها ساعت بازی رو دقت کنید بهش هر 3 ثانیه واقعی 1 دقیقه میره جلو![]()
ببینید بازی رو باید مثل کله پاچه بهش نگاه کنید
یعنی وقتی کله پاچه میخوای بخوری میگن چشمات رو ببند و بخور (اصطلاح)
بازی رو هم وقتی میخوای بازی کنی باید چشماتو به روی مشکلات جزئی ببندی و بازی کنی وگرنه اصلا بازی بهت حال که نمیده هیچ اعصابت هم بدتر خورد میکنه
موفق باشید![]()
چه مثال جالبی.
خب همه اینطور نیستند که به اینجور چیزا به چشم مشکل نگاه کنن مثلا خود من میگم اگه زمان بازی واقعی بود بهتر بود حالا که نیست، نیست دیگه.
در ضمن می خوام بدونم دوستان کسی اطلاع نداره که این زودی شبیه ساز کامیون بهتر از این ساخته میشه یا نه؟که حداقل یکم بیشتر به واقعیت نزدیک بشه.
با تشکر
ولی شاید باورت نشه خیلی ها روی این مشکلات جزئی خیلی حساس هستند خیلی کم هست که زیاد مشکلات بازی رو در نظر نگیره و از بازی لذت ببره
در آینده نزدیک یعنی تا عید یک نسخه جدید از این سری میاد به نام Euro Turck Simualtor 2 که خیلی باید از این نسخه فعلی بهتر باشه
ولی تا عید باید صبر کنیم
موفق باشید![]()
وصف جالبی بود![]()
بی ربط نیست به اینجا
لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
/
حجم : 730 مگابایت
ایشالله به زودی یه تاپیک جدا براش میزنیم![]()
Last edited by pooria-ir; 01-03-2011 at 14:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)