خب از اونجایی که همه اینجا عاشق بازین و عاشق هم عیب معشوقشو نمیبینه ( دیدم که میگما
.gif)
) و همه فقط تعریف میکنن ،
الآن میخوام فقط نقاط ضعف بازیو بگم که تعادل در تاپیک برقرار بشه .gif)
:
(نکات مثبت رو دیگه نمینویسم چون بقیه خودشون در موردش حرف میزنن)
- اون هیجان لازم که باید در یه بازی نقش آفرینی باشه ، اصلا دیده نمیشه . یعنی اینجوری بگم که یجورایی دیگه حوصله ت سر میره انقدر که اینور و اونور میری و با این و اون صحبت میکنی .
- بازی کوئست تو کوئست میشه دیگه اصلا گم کردم داستان چی بود و چیکار می خواستم بکنم و ... . ماموریت اصلی یه جایی بین 100 تا کوئست دیگه گم شد ، سرگیجه گرفتم ، نمیدونم الآن از کجا شروع کنم .
- این سیستم آپگرید بازی اشکال داره . مثال : من الآن به شدت به قابلیت Speech احتیاج دارم ، ولی این قابلیت فقط با خود Speech میره بالا و حالا باید برم بگردم دنبال 4 نفر باحاشون حرف بزنم تا این قابلیتم بره بالا . یعنی یه جوری دچار دور باطل شدیم ، احتیاج به Speech دارم و براش باید از خودش استفاده کنم . این سیستم آپگرید برای قابلیت هایی مثل شمشیر و زره و جادو و ... خوبه ولی برای همه نباید اینطوری باشه !
- ولگردی و علافی توی بازی زیاده ، یه جایی دیگه انقدر کاراکترت راه میره که خودت از نفس میفتی چه برسه به اون بدبخت
.gif)
. این قسمت هم دیگه حوصله سر بر شده .
- بازی باگ داره و تعدادش هم کم نیست . مخصوصا توی این قسمت هوش مصنوعی کسی که همراهته و همچنین توی مبارزات .
- انتظارات تغییرات بهتری داشتم . باید نسبت به Oblivion تفاوتهای محسوس تری میکرد که متاسفانه تغییرات آنچنانی توش نیست ، بیشتر توی گرافیک محیط و بعضی خورده کاریها تفاوت میبینم .
- انتظارات مبارزات بهتری هم داشتم که اینم متاسفانه براورده نشد . مبارزات همون سبک قدیمی رو دارن فقط چند تا انیمیشن اضافه شده .
- برای هر کار کوچیکی که میخوای بکنی باید صفحه منو رو بیاری . بهتره اینجوری بگم که کلید میانبر نداره . من اگه بودم مثلا 4 تا اسلات برای استراتژی قرار میدادم که کاراکتر با انتخاب هرکدوم سبک مبارزش رو عوض کنه . مثلا اسلات اول One handed میذاشتم ، دومی Two Handed و وقتی وارد مبارزه میشدم با یه دکمه خود کاراکتر از حالت اول به دوم میرفت و شمشیر و سپر رو دستش میگرفت .
(این فعلا تا اینجا)
.gif)