تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 510 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من نمی تونم بگم Dark Souls خوبه یا بده و در مورد این هم اظهار نظر نکردم ولی می تونم مقایسه کنم که وقتی Skyrim بهترین نقش آفرینی امساله پس از اون بازی بهتره
    دلیل بهترین بودن اونم مشخصه. الان Skyrim با 63 نقد میانگینش 96 شده. در مقابل Dark Souls با 62 نقد 89...
    که تازه برای Skyrim در روزهای آینده نقدهای بیشتر هم میشه و این یعنی اعتبار اون میانگین امتیاز بالاتر میره
    به جز این میانگین امتیاز یوزرهای Metacritic رو برای Skyrim رو می دیدم کلی تعجب کردم که الان 9.3 هستش چون یکی از پایینترین امتیاز ها به بازی های مختلف همین قسمته و به سختی بازیی حتی به 8.5 هم می رسه!!( مثلا همین Dark Souls هم 8.3 هست) به جز این سایت امتیاز یوزر های سایت های دیگه هم حاکی از برتری Skyrim داره و با توجه به این دو تا امتیاز و دو طیف نمیشه واقعیت رو کتمان کرد که کدوم بازی از نظر اکثریت بهتره...
    ولی این دلیل نمیشه بازی مقابل سطحش پایین باشه و از ارزش های اون بازی کم نمیشه و کسانی هم که این نظر اکثریت رو قبول ندارن رو هم به نظرشون احترام می ذارم...
    البته نمیشه خیلی هم روی این میانگین امتیازها حساب باز کرد .
    شما که دیگه خودت استادی ، یه نگاه به اون سایتهایی که نمره پایین به Dark Souls دادن در سایت متا بنداز و نقدشون رو بخون .
    همه امتیاز های پایین به این علت هست که میگن بازی سخته ! یعنی طرف اصلا به خودش حتی زحمت نداده بیاد آنالیز کنه ببینه چرا سخته ؟
    بازی سخت نیست بهتره بگیم بازی خاصه ، چون تمام اون ذهنیت ها از بازیهای نقش آفرینی رو میشکنه و کاملا یک چیز نو ارائه میده ( حالا توضیح کامل رو احتمالا توی نقد این دو تا بازی میارم ، اگه خواستی بخون تا دستگیرت بشه که تفاوتها کجاست )
    اما این قضیه Open World و اینا که گفتی ، حالا در مورد همه بازیا هم نیست . مثلا من عاشق سری Fallout هستم ، این چیزا کاملا سلیقه ایه و بلاخره هر کسی سلیقه ای داره . (فقط من نمیدونم چرا با سری Fallout انقدر راحت ارتباط برقرار کردم ولی با Elder Scroll نه )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

1)طریقه گرفتن خانه و زن چیه و مزیتاش چیه؟

2)راهی هست که مقداری از وسایلمونو تو صندوقی جایی بزاریم..که نه بفروشیمش نه اینکه همرامون داشته باشیم(فکر کنم اگه خانه بخریم بشه)

3)میشه عضو چند گروه موند؟

پیشاپیش از دوستان ممنونم بابت کمکشون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام یکی از دوستان اینو گفته لطفا اگه کسی میدونه جواب بده.ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خب از اونجایی که همه اینجا عاشق بازین و عاشق هم عیب معشوقشو نمیبینه ( دیدم که میگما ) و همه فقط تعریف میکنن ، الآن میخوام فقط نقاط ضعف بازیو بگم که تعادل در تاپیک برقرار بشه :
    (نکات مثبت رو دیگه نمینویسم چون بقیه خودشون در موردش حرف میزنن)

- اون هیجان لازم که باید در یه بازی نقش آفرینی باشه ، اصلا دیده نمیشه . یعنی اینجوری بگم که یجورایی دیگه حوصله ت سر میره انقدر که اینور و اونور میری و با این و اون صحبت میکنی .

- بازی کوئست تو کوئست میشه دیگه اصلا گم کردم داستان چی بود و چیکار می خواستم بکنم و ... . ماموریت اصلی یه جایی بین 100 تا کوئست دیگه گم شد ، سرگیجه گرفتم ، نمیدونم الآن از کجا شروع کنم .

- این سیستم آپگرید بازی اشکال داره . مثال : من الآن به شدت به قابلیت Speech احتیاج دارم ، ولی این قابلیت فقط با خود Speech میره بالا و حالا باید برم بگردم دنبال 4 نفر باحاشون حرف بزنم تا این قابلیتم بره بالا . یعنی یه جوری دچار دور باطل شدیم ، احتیاج به Speech دارم و براش باید از خودش استفاده کنم . این سیستم آپگرید برای قابلیت هایی مثل شمشیر و زره و جادو و ... خوبه ولی برای همه نباید اینطوری باشه !

- ولگردی و علافی توی بازی زیاده ، یه جایی دیگه انقدر کاراکترت راه میره که خودت از نفس میفتی چه برسه به اون بدبخت . این قسمت هم دیگه حوصله سر بر شده .

- بازی باگ داره و تعدادش هم کم نیست . مخصوصا توی این قسمت هوش مصنوعی کسی که همراهته و همچنین توی مبارزات .

- انتظارات تغییرات بهتری داشتم . باید نسبت به Oblivion تفاوتهای محسوس تری میکرد که متاسفانه تغییرات آنچنانی توش نیست ، بیشتر توی گرافیک محیط و بعضی خورده کاریها تفاوت میبینم .

- انتظارات مبارزات بهتری هم داشتم که اینم متاسفانه براورده نشد . مبارزات همون سبک قدیمی رو دارن فقط چند تا انیمیشن اضافه شده .

- برای هر کار کوچیکی که میخوای بکنی باید صفحه منو رو بیاری . بهتره اینجوری بگم که کلید میانبر نداره . من اگه بودم مثلا 4 تا اسلات برای استراتژی قرار میدادم که کاراکتر با انتخاب هرکدوم سبک مبارزش رو عوض کنه . مثلا اسلات اول One handed میذاشتم ، دومی Two Handed و وقتی وارد مبارزه میشدم با یه دکمه خود کاراکتر از حالت اول به دوم میرفت و شمشیر و سپر رو دستش میگرفت .

(این فعلا تا اینجا)

5. 6 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من صبر ندارم بازی دوشنبه دانلودش میاد دستم، بچه ها بازی همونجور که تو Trailer ها دیدیم خوف ناکه ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این بازی هم مثل Witcher 2 همش سوال و جوابه یا فرق میکنه با اون؟؟
    خیلی فرق میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برای هر کار کوچیکی که میخوای بکنی باید صفحه منو رو بیاری . بهتره اینجوری بگم که کلید میانبر نداره
    کلید میان بر داره داره. بهش میگن منوی favourite . هر چیزی که بیشتر استفاده میکنی رو میذاری توی اون منو. بقیه ایرادهایی هم که گرفتی برای همش جواب دارم ولی از اونجایی که شما دورخیز کردی تا از این بازی ایراد بگیری جواب نمیدم. فقط یه چیزی خیلی معذرت میخوام من دوست دارم علاف بچرخم. اصلا برای همین هست که این بازی بهترینه.(مثل بازی gta)
    Last edited by aristocrat; 12-11-2011 at 18:49.

9. این کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

منم فردا بازی بدستم میرسه. امیدوارم اون چیزایی که حین بازی کردن Oblivion 4 سال پیش از بازی میخواستم تو بازی باشه + کیفیت کلی بازی بالا رفته باشه.
    نمرات هم که ترکونده!!! GOTY هم به نظرم همین بازی میشه خیلی وقت پیش هم اینو تو تاپیک همین بازی گفتم.
    راستی هوش مصنوعی بازی چقدر فرق کرده؟ آخه نسخه ی قبلی واسه ی خودش انقلابی بود.( نه این نه Darks Souls رو وقت نکردم بازی کنم ولی یه 200 ساعتی بالاخره افتادم )

11. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خب از اونجایی که همه اینجا عاشق بازین و عاشق هم عیب معشوقشو نمیبینه ( دیدم که میگما ) و همه فقط تعریف میکنن ، الآن میخوام فقط نقاط ضعف بازیو بگم که تعادل در تاپیک برقرار بشه :
    (نکات مثبت رو دیگه نمینویسم چون بقیه خودشون در موردش حرف میزنن)

- اون هیجان لازم که باید در یه بازی نقش آفرینی باشه ، اصلا دیده نمیشه . یعنی اینجوری بگم که یجورایی دیگه حوصله ت سر میره انقدر که اینور و اونور میری و با این و اون صحبت میکنی .

- بازی کوئست تو کوئست میشه دیگه اصلا گم کردم داستان چی بود و چیکار می خواستم بکنم و ... . ماموریت اصلی یه جایی بین 100 تا کوئست دیگه گم شد ، سرگیجه گرفتم ، نمیدونم الآن از کجا شروع کنم .

- این سیستم آپگرید بازی اشکال داره . مثال : من الآن به شدت به قابلیت Speech احتیاج دارم ، ولی این قابلیت فقط با خود Speech میره بالا و حالا باید برم بگردم دنبال 4 نفر باحاشون حرف بزنم تا این قابلیتم بره بالا . یعنی یه جوری دچار دور باطل شدیم ، احتیاج به Speech دارم و براش باید از خودش استفاده کنم . این سیستم آپگرید برای قابلیت هایی مثل شمشیر و زره و جادو و ... خوبه ولی برای همه نباید اینطوری باشه !

- ولگردی و علافی توی بازی زیاده ، یه جایی دیگه انقدر کاراکترت راه میره که خودت از نفس میفتی چه برسه به اون بدبخت . این قسمت هم دیگه حوصله سر بر شده .

- بازی باگ داره و تعدادش هم کم نیست . مخصوصا توی این قسمت هوش مصنوعی کسی که همراهته و همچنین توی مبارزات .

- انتظارات تغییرات بهتری داشتم . باید نسبت به Oblivion تفاوتهای محسوس تری میکرد که متاسفانه تغییرات آنچنانی توش نیست ، بیشتر توی گرافیک محیط و بعضی خورده کاریها تفاوت میبینم .

- انتظارات مبارزات بهتری هم داشتم که اینم متاسفانه براورده نشد . مبارزات همون سبک قدیمی رو دارن فقط چند تا انیمیشن اضافه شده .

- برای هر کار کوچیکی که میخوای بکنی باید صفحه منو رو بیاری . بهتره اینجوری بگم که کلید میانبر نداره . من اگه بودم مثلا 4 تا اسلات برای استراتژی قرار میدادم که کاراکتر با انتخاب هرکدوم سبک مبارزش رو عوض کنه . مثلا اسلات اول One handed میذاشتم ، دومی Two Handed و وقتی وارد مبارزه میشدم با یه دکمه خود کاراکتر از حالت اول به دوم میرفت و شمشیر و سپر رو دستش میگرفت .

(این فعلا تا اینجا)
    با این توضیحات چرا نمرهاش اینقد بالاس؟؟؟؟

13. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

آقا این چه وضعشه آخه! من امروز صبح پست دادم الان غروب شد واقعا تازه باید سوالم مطرح بشه؟!

هیچی دیگه بابا اصلا زن نخواستیم، الان دیگه باید بریم افغانی مفغانی دوره گرد و بگیریم! اون خوباشو که همه سوا کردن تموم شد که!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •