یعنی تو نسخه 2 کسی نتونسته بازیرو تو درجه insanty تموم کنه؟که غیر ممکن باشه تموم کردنش؟
اون نارنجکایی که دشمنا میندازن تا شپرد از سنگرش بیاد بیرون تو هر درجه ای از بازی هست؟اینجوری بازی کردن خیلی سخت میشه و هی باید دنبال سنگر گشت.
یعنی تو نسخه 2 کسی نتونسته بازیرو تو درجه insanty تموم کنه؟که غیر ممکن باشه تموم کردنش؟
اون نارنجکایی که دشمنا میندازن تا شپرد از سنگرش بیاد بیرون تو هر درجه ای از بازی هست؟اینجوری بازی کردن خیلی سخت میشه و هی باید دنبال سنگر گشت.
به
با 16 ساعت ME1 به پایان رسید ، بدون مراحل فرعی
کلاسم Adept بود ، خیلی حال داد
Rachni Queen Died
Wrex is Alive
Kaiden Died :(
Citadel Council Died
Captain Anderson is the Leader of Council
یکی از دلایلی که به خاطرش دوباره ME1 رو بازی کردم همین کشتن Council بود ، دلم خنک شد
نمیدونم تو اون درجه بازی کردی یا نه! ولی زنده نگه داشتن شپرد برای چند دقیقه خودش شاهکاره.
من با اون درجه توی کالکتور بیس هرکاری کردم موردین مرد
توی هر درجه ای هست![]()
من یکی مونده به insane تموم کردم ME2 رو....
ولی ME3 رو میخوام دوبار تموم کنم یه بار روی HARD ،یه بار رو INSANTY ....
بچه ها نباید لول INSANTY رو از دست بدیم !![]()
اچیومنت های بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدن...فقط لازم به ذکره که خطر اسپویلر شدیدا تاکید شده توش...
من همشو دیدم ...یکی دو جاش فکر کنم اسپویل شد...: دی
محتوای مخفی: لیست
من هاردکور بازی کردم اونم فقط تو مرحله آخر تا وسطاش رفتم ولی چون اسلحه هار و نخیلی چیزای دیگه رو به خوبی آپگرید نکرده بودم تونستم دوام بیارم بی خیالش شدم.شما تو insanse تموم کردین بازیرو؟
شما مگه تو مرحله آخر کشتن boss
موردین رو با خودتون نبردین؟چون اگه این کارو بکنید تو این حالت موردین باید زنده بمونه![]()
اره . ولی موردین رو نمردم با گروس و میراندا رفتم . مجبور شدم بعدا موردین رو با خدمه صفینه بفرستم صفینه![]()
achievement هاش جالبه ولی فکر کنم کامل نیست یه جوریه چون معمولا برای هر مرحله مس افکت اچیومنت داره که این نداره زیاد!
سلام آقایون یکی میگه این پاراگون چیه؟به چه دردی میخوره من حالا که نگاه کردم پاراگونم خیلی خیلی کمه.
یعنی برای همین پاراگون نشد با میراندا رومنس داشته باشم.
همه دشمنات رو و مردم رو که قتل و قمع کردی
![]()
چطور بگم با مردم خوب باشی مهربون باشی مهربانانه جوابشونو بدی در بعضی موارد طرف رو ببخشی نکشی به راه راست هدایت کنی پاراگونت میره بالا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)