تيكه تيكه بودنش كه مربوط به كم بودن گرافيك هست البته گرافيك شما خوبه ها بد نيست ولي اين گيم گرافيك زيادي ميطلبه ...
راستي من يه جايي گيركردم
اونجايي كه فضا هست و جاذبه هم وجود نداره
اگه مبهم بود عكس بذارم
تيكه تيكه بودنش كه مربوط به كم بودن گرافيك هست البته گرافيك شما خوبه ها بد نيست ولي اين گيم گرافيك زيادي ميطلبه ...
راستي من يه جايي گيركردم
اگه مبهم بود عكس بذارم
مبهمهتيكه تيكه بودنش كه مربوط به كم بودن گرافيك هست البته گرافيك شما خوبه ها بد نيست ولي اين گيم گرافيك زيادي ميطلبه ...
راستي من يه جايي گيركردم
اگه مبهم بود عكس بذارم
بد هم مبهمه
اون مرحله رو باید بگردی راهتو پیدا کنی
البته اگه عکس بذاری شاید بتونیم بهت کمک کنیم
يه عكس ميذارم
اخه عكس نميگيره تو ويستا print screen گاها كار نميكنه
آره از منم چندوقتي بود عكس نميگرفت اما حالا خوب شده
سلام دوستان من یک جا توی بازی گیر کردم اونجایی که روی ناو خودمون هستیم ویک هیولای بزرگ روی کشتی است من رفتم اون اسلحه مخصوص را برداشتم من چه جوری باید روی اون هیولا اسله را قفل کنم باچه کلی کلیدی وبه کجای ان---متشکرم
سلام دوستان من یک جا توی بازی گیر کردم اونجایی که روی ناو خودمون هستیم ویک هیولای بزرگ روی کشتی است من رفتم اون اسلحه مخصوص را برداشتم من چه جوری باید روی اون هیولا اسله را قفل کنم باچه کلی کلیدی وبه کجای ان---متشکرم
هشت پا رو ميگي يا اوني كه مثل صفينه است
عكس اول همونجايي كه وارد شدم از قسمت راستش
و عكس از زاويه مخالف عكس اول
اينم ماموريت هست :
Find a Safe Extraction point.
Search for a way out and rendezvous with the VTOL for extraction
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by golmohammadi; 11-02-2008 at 21:52.
عکس ها رو دیدم
به نظر من سیوت رو بذاری واست رد کنم بهتره.
هر جور راحتی
یه هیولای هشت پا است که باید با اسلحه های دیگه ای که داری بکشیشسلام دوستان من یک جا توی بازی گیر کردم اونجایی که روی ناو خودمون هستیم ویک هیولای بزرگ روی کشتی است من رفتم اون اسلحه مخصوص را برداشتم من چه جوری باید روی اون هیولا اسله را قفل کنم باچه کلی کلیدی وبه کجای ان---متشکرم
ولی اون بزرگه رو وقتی هواپیمای خودی روش نور (فکر کنم صورتی) انداخت باید با همون اسلحه روش بگیری تا خودش قفل کنه و اونموقع میتونی شلیک کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)