من اولین باره این تاپیکو میبینم.تاپیک جذابی هست.دوستان با انرزی زیاد در مورد تیم مورد علاقشون صحبت میکنند.
خوب اگر قابل بدونین منم نظرمو میگم خدمت دوستان.هر چی نباشه از فوتبال چیزایی می فهمیم.
نکته 1:تیم بارسلونای حال حاضر بهترین تیم تاریخ هست.حداقل به لحاظ آمار و نحوه و سبک بازی.حتی دیشب دکتر صدر هم اشاره داشتند که بارسا طی این 3 سال اخیر برگی از تاریخ فوتبالو ورق زد.برسا فوتبالیرو ارائه میکنه که بهترین تیم های فوتبال تاریخ هم نتونستن 50 درصدشو پیاده کنند.برزیل دهه 70 به زعم بسیاری دست نیافتنی بود اما با وجود این بارسا اون برزیل هم رحفی برای گفتن نداره.
نکته 2:من طرفدار تیم های سازنده هستم.نمونش همین بارسا.یا آرسنالی که بازی رو باخت دیشب اما حتی ارسنال هم تیمی قابل احترام هست حتی محترم تر از تیم های که فقط بلدن پول خرج کنن مثه رئال و چلسی و هنوز یاد نگرفتند از سرمایه های خودشون استفاده کنن.راستی امیدوارم کاپیتان فابرگاس که متولد بارسا و رشد یافته آرسنال هست سال بعد در نوکمپ باشه.
نکته3:در فوتبال و کلا ورزش هیچ حریفی را نباید دست کم گرفت در همین بازی دیشب با وجود برتری مطلق بارسا اما دیدیم که یک اشتباه می رفت که کار دست این بهترین تیم تاریخ بده.پس همه تیم ها قابل احترام هستند.
من ترجیح میدم مسابقه فینال امسال بین رئال و بارسا برگزار بشه تا بهترین ها در فینال باشند. و البته بارسا قهرمان خواهد شد.