تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 639 اولاول ... 155561626364656667686975115165565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

بانک ملت امکانی داشت به اسم حواله سقف بالا که باید درخواست میدادین و..... . امکان جابجایی پول از 3 تومن به 7-8 تومن افزایش پیدا میکرد درسته یا نه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پارسیان سیستم اینترنت بانکش دقیقا مثل سامانه با این تفاوت که امکاناتی مثل ایمیل بانک رو هم داره و بیشتر پیگیرش هستند
    ملت اینطور که شنیدم پرداخت اینترنتیش باید تایید بشه اونم توسط کارمند مرکزیشون که وقت گیره و به درد نمی خوره ولی امکاناتش خیلی خوبه اگه این قضیه درست بشه ملت هم عالیه
    پاسارگارد که از همه بهتره توی قسمت مجازیش که حرفی برای بقیه نذاشته و فعلا در بین همه بانکها همونطوری که خودتون نوشتید اوله.
    یه خواهشی هم از شما داشتم شما که پارسیان دارید همون صفحه اون اینترنت بانک که شماره مشتری رو میدین بعد اینکه صفحه رمز باز شد رمز کدوم یکی از برگه ها رو وارد میکیند و کدوم گزینه رو انتخاب میکنید از بین سه تا راه ورودشون؟
    این سوالو پرسیدم چونکه سیستم پارسیان و سامان یکیه و من فعلا باهاش مشکل دارم چونکه توی بانک سامان برای هر حساب که شمال عابرتون،کوتاه مدت،جاری و قرض الحسنه یه دفترچه جدا+شماره مشتری جدا+شماره حساب جدا میدن که خیلی شلوغ کاریه و کلا گیج میشیم توی بانک پارسیان هم برای شما همینطوریه؟
    یه خواهش دیگه هم داشتم اگه میتونید و زحمتی نیست با مخفی کردن قسمتهای مهم کاربریتون در بانک پارسیان چندتا عکس از قسمتهای مختلف اینترنت بانکش رو برام بذارید که مطمئن بشم

---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------

خطاب به mastergeek عزیز
    توی اینترنت بانک پارسیان امکان انتقال وجه به سایر بانکها فعلا فعاله؟
    قضیه (برای استفاده از خدمات انتقال وجه از بین حسابهای پارسیان از طریق اینترنت بانک می بایست رمز انتقال وجه را نیز از شعبه دریافت نمایید.)این رمز همیشگی هست یا اینکه تغییر میکنه؟
    چشم حتما میذارم ولی فعلا امکانشو ندارم...
    یه هفته ی پیش رفتم بانک که رمز مخصوص انتقال وجه و اینترنت بانک رو فعال کنم از بس شلوغ بود که پشیمون شدم، شعبه هم متصدی مربوط رو نداشت...(یکی از معایب بانک پارسیان شلوغیش هست برخلاف پاسارگاد که هر وقت میبینم خلوته)
    در اولین فرصت یه review ازش میذارم...

3. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یک سوال.
    من اگر بخوام از یک کارتم، به یک کارت دیگه (خودم یا شخص دیگه) از یک بانک دیگه به صورت اینترنتی انتفال وجه انجام بدم، باید چی کار کنم و به چه چیزهایی احتیاج دارم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان یک سوال.
    من اگر بخوام از یک کارتم، به یک کارت دیگه (خودم یا شخص دیگه) از یک بانک دیگه به صورت اینترنتی انتفال وجه انجام بدم، باید چی کار کنم و به چه چیزهایی احتیاج دارم؟
    شما اول باید حساب در بانک داشته باشید ترجیا در پاسارگارد پارسیان ملت فعلا به خاطر اینکه باید تایید بشه پیشنهاد نمیشه بعداز افتتاح حساب درخواست کارت میدین که مهمترین مراحل رو ی این کارت هست البته در اینترنت بانک خود سایتها بدون دردسر میتونید با داشتن شناسه شبای شماره حساب طرف مورد نظرتون جدیدا راحت تر انتقال بدین.
    البته قضیه کارت به کارت از طریق اینترنت فعلا به خاطر بانک مرکزی منتفی هست ولی در اینترنت بانک،بانک موردنظرتون با ورود به سیستم شون میتونید انتقاا بدین
    موفق باشید

6. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

حدود 15 میلیون پول دارم.
    در حال حاضر کدام بانک بیشترین سود رو به من میده؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حدود 15 میلیون پول دارم.
    در حال حاضر کدام بانک بیشترین سود رو به من میده؟؟
    سود تمام بانکها یکیه و هیچ فرقی با هم دیگه ندارن ولی میتونید به قرض الحسنه ها سر بزنید یه اماری از اونها هم بگیرید ببینید اونها چقدر میدن.
    ولی بهتره با این پول دست به یک سرمایه گذاری مطمئن تر بذارید چونکه اگه بخواهید این مبلغو تو بانک حساب بلند مدت 5 ساله بذراید کلی میخوابه و به ضررتون میشه.
    پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنید

9. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سود تمام بانکها یکیه و هیچ فرقی با هم دیگه ندارن ولی میتونید به قرض الحسنه ها سر بزنید یه اماری از اونها هم بگیرید ببینید اونها چقدر میدن.
    ولی بهتره با این پول دست به یک سرمایه گذاری مطمئن تر بذارید چونکه اگه بخواهید این مبلغو تو بانک حساب بلند مدت 5 ساله بذراید کلی میخوابه و به ضررتون میشه.
    پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنید
    منم دوست ندارم تو بانک بزارم اما جایی رو نیافتم واسه سرمایه گذاری! ناچارم این کار رو بکنم

پروفشنال معرق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    عربان

پيش فرض

بانک ملت امکانی داشت به اسم حواله سقف بالا که باید درخواست میدادین و..... . امکان جابجایی پول از 3 تومن به 7-8 تومن افزایش پیدا میکرد درسته یا نه
    درسته
    ولی اون وسیله ی مورد نظر (=توکن) ، بعد از مدت زمانی طولانی به دست سفارش دهنده می رسه
    تا 200 میلیون تومن در روز امکان حواله باهاش وجود داره.

پروفشنال معرق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    عربان

پيش فرض

ملت اینطور که شنیدم پرداخت اینترنتیش باید تایید بشه اونم توسط کارمند مرکزیشون که وقت گیره و به درد نمی خوره ولی امکاناتش خیلی خوبه اگه این قضیه درست بشه ملت هم عالیه
    worldm عزیز جمله ی بالا یعنی چی؟

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال سود 5ساله که می زنند 151%ماهانه برای یک ملیون تومان چه قدر میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •