والا دلیلش اینه که بفروشم که آخرین مدلش رو بخرم(همین LV 81).... شما تهرانید دیگه ؟ چند میتونم بفروشمش ؟
اگه میشه یاهو آیدیتون رو به من pm کنید لطفا....
والا دلیلش اینه که بفروشم که آخرین مدلش رو بخرم(همین LV 81).... شما تهرانید دیگه ؟ چند میتونم بفروشمش ؟
اگه میشه یاهو آیدیتون رو به من pm کنید لطفا....
دوست عزیز من LA92 دارم و قصد دارم LV 81 بخرم.... بنظرتون این LA92 که یه هفته خریدم رو چند میتونم بفروشم ؟ لطفا یاهو آیدیتون رو برام بفرستید خصوصی... تهرانید دیگه ؟
لطفا این پیغام رو برای نمایش تایید کنید....
با تشکر
سلام میخواستم بدونم کروزر4 میتونه از ته ریشو بزنه؟و اصلا چیز مناسبی هست برای اصلاح صورت؟
مگه چه مشکلی داره که هنوز یه هفته نخریدی می خوای بفروشی؟
من این تاپیک رو خوندم از قرار معلوم چیزه خوبیه... من رمینگتون داشتم
حالا نمی دونم با پوست من مشکل داشت یا نه ولی جوری بود که با تیغ
می زدی خیلی راحت تر بودی تا اون. زیاد هم ارزون نبود
الان می خوام یه مدل پاناسونیک بگیرم چون هم می گن از ته می زنه و هم خوبه
تازه به این یکی شما هم نمی رسه هم قیمتی هم احتمالا امکانات
حالا دوستان اینجا بهتر می دونن...
والا حقیقتش مشکلی ندارم... صورتم رو هم اذیت نکرد اصلا(من کاملا حساسم رو این مسائل)... گفتم اگه بتونم 400 ردش کنم برم آخرین مدلش رو بخرم(واقعا 30 40 تومن ضرر برای یه هفته کم نیست برا من).... تا ببینم اون دوست عزیزمون آن بشند ببینیم چیکار کنیم
من فک کردم LV81 داری میخوای 400 بدیش بره.از این 92 استفاده کردی؟
مگه کروز4 هنوز پیدا میشه؟
برای ریش تراش جدید چقد میخوای هزینه کنی؟بگو من یه مورد خیلی خوب بهت پیشنهاد میدم![]()
خیلی کم..یه هفتس خریدمش..... اگه میشه قیمت خوب ردش کنم بره وگرنه که هیچی..... یه بار شارژشده که هنوزم شارژ داره....
دوستان ما خیلی با این ریش تراشا مشکل داریم
یکیش از ته نمیزد
یه مدل دیگه از فیلیپس گرفتم بد نبود ولی تیکه تیکه میزد و بعد از اصلاح باز میدیدی مونده
یکی بود میزد ولی حساسیت و جوش و سرخی صورت ایجاد میکرد
یکی ریشای زیر گردن رو مشکل داشت
خلاصه تا حالا کلی ریش تراش امتحان کردم
به معنای واقعی کلمه بهترین ریش تراش موجود در بازار چی هست؟
مسئله قیمتش نیست مسئله راحتی و کامل بودن اصلاح هستش
که دیگه نیازی به تیغ و ژیلت در کنار ریش تراش نباشه
قیمتشم بگید ممنون میشم
.
من خودم قبلاً فیلیپس داشتم و یه هیچ وجه ازش خوشم نمیومد.تموم این مشکلاتی که میگین تو فیلیپس جمع شدن.
با براون سری 5 اصلاح کردم و نمیگم بد بود ولی خوب هم نبود.براون سری7 رو نمیدونم جطوریه ولی الان پاناسونیک دارم اینقد خوبه که نمیشه از خوبیاش تعریف کرد.بنظر من در مقابل هزینه ای که میدین ارزش داره.اصلاً نقص نداره.مدلش ES-LA93-K هستش.
مدیران لطفا پست های منو برای نمایش تایید کنند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)