دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم به جز آن راه حلهای که گفته شده راه حل دیگری ندارد البته فقط برای زبان فارسی
دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم به جز آن راه حلهای که گفته شده راه حل دیگری ندارد البته فقط برای زبان فارسی
سلام یه تلوزیون داشتم سامسونگ مدل : PS43F4500
میخواستم آپدیدتش کنم ممنون میشم لینک دانلودش رو بزارید
دوست عزیز
از این سایت دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام توی سری 7 سامسونگ رو با USB میخوام ابدیت کنم مدل مشابه 46ES7770 رو میخوام کسی نرم افزار رو داره قراربده ممنون میشم
دوست عزیز
نام گذاری اصلی سیستم شما که در داخل منوی سیستمتان است این ua46es7500است و از این سایت دانلود کنید.
سلام
مدل تلویزیون من UA46ES6980 هستش ولی متاسفانه تو سایت نیست مداش!!!
لطفا راهنمایی کنید از کجا گیر بیارم فیرمورش رو
متشکرم
![]()
دوست عزیز
مدل اصلی دستگاه شما UA40ES6800 است و می توانید از این سایت دانلود کنید.
با سلام
چند سال قبل ال ای دی UA46D7770LM خریدم و همون موقع ورژن اون از 1015به 1016 آپدیت شد و با تعقیرات منو مخفی کانالهای اینترنتی را دریافت کرد و هیچ مشکلی برای اون پیش نیامد اکنون که پس از دو سال وارد اسمارت شدم اون کانالها باز نمیشوندو APP هم اجرا نمیشه ولی Web اجرا میشه ورژن هم هنوز 1016 است ولی توی سایت امارات ورژن 1021 هست آیا باید ال ای دی را آپدیت کنم تا کانالها باز شوند در ضمن اینترنت من 10M هست
دوست عزیز
ممکن است آن موقع آن کانالها که می گویید رایگان بوده ولی حالا نیست و یا به دلایلی آی پی آنها تغییر کرده و شما نمی توانید از آنها استفاده کنید شما آن APP ها را یا آبدیت کنید و یا اینکه آنها را حذف و مجدد نصب کنید.
سلام
تلویزیون ما مدل UA40H6390 هستش
تو سایت سامسونگ مدلش نیست
می خوام اپدیتش کنم
فایلش رو از کجا دانلود کنم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)