کسی که دیسک کمر داره چه حرکاتی باعث میشه که ماهیچه های پشت قوی بشه درعین حال برای دیسک هم ضرری نداشته باشه؟
ابزار ونوع حرکت را توضیح بدین...
کسی که دیسک کمر داره چه حرکاتی باعث میشه که ماهیچه های پشت قوی بشه درعین حال برای دیسک هم ضرری نداشته باشه؟
ابزار ونوع حرکت را توضیح بدین...
بالام جان اگه بدن سازی رو بخوای توی خونه تمرین کنی ؛ چه جوری میشه؟(امکانات=اجر)
نمیخواد که مسابقات پرورش اندام شرکت کنه ، فقط هیکلش یه کم رو به راه شه![]()
با تشکر فراوان از شما.
می خواستم بپرسم که تغذیه رو بعد از متناسب شدن بدن می تونم تغییر بدم؟یعنی این که نمی تونم تا آخر عمرم مکدونالد نخورم.![]()
میتونید با قوی کردن عضلات فیله باعث بوجود اومدن حفاظی برای مهره های کمرتون بشید تا از فشاری که روزانه روی مهره هاست کاسته بشه .
ابزار خاصی نیاز نیست . بیشتر حرکات اصلاحی و کششی و با وزن بدن هست .
انقباض فیله کمر و حرکت سلام ژاپنی بدون وزنه و ...
شنا کردن رو حرکت در آب رو فراموش نکنید . جادو میکنه .
من خودم شیکمو و همیشه دنبال خوردنم !
بنابراین هیچوقت توصیه نمیکنم نخوری ! پیشنهاد میدم کم بخوری و همیشه بخوری .
هفته 1بار ناپرهیزی اکشال نداره !
البته نترکونی کل هفته رو !
این بالام که میگی خوردنیه ؟!aref16 بالام جان اگه بدن سازی رو بخوای توی خونه تمرین کنی ؛ چه جوری میشه؟(امکانات=اجر)
نمیخواد که مسابقات پرورش اندام شرکت کنه ، فقط هیکلش یه کم رو به راه شه
پست های صفحات قبلی رو ببین . درباره تمرین در منزل مفصل سوال و جواب شده .
آخه برادر خودم بدنسازه.هر چی می خوره اصلا یه ذره هم چاق نمی شه.3 برابر همه هم می خوره.تحرکمونم تقریبا شبیه همه.اما من ...
با تشکر
خوب اون دیگه بستگی به ژنتیکتون هم داره .
ولی هرچقدر هم که متابولیسمتون بالا باشه بازم اینکه چه چیزهایی رو کی بخورید شرطه . نه هر چی خوردن !
مواد کربوهیدراتی ، پروتئین های دیرهضم مثل کازئین که توی شیر هست و ... توصیه میشه .
پزشک هم سفارش شنا کرده ولی من حقیقتش آب استخر رابهداشتی نمیدونم وگرنه امکان رایگان استفاده از استخر هم دارم
ولی منظور من بیشتر این بود که ورزشی که بشه درمنزل انجام بدم یاداوری بفرمایید....ممنون
یه سوال فنی دیگه در ضمن ببخشید من زیاد سوال می پرسم:یعنی من اگه تغذیه ام رو کنترل کنم(مواد کربوهیدراتی و شیر زیاد خوردن و نخوردن مواد کربوهیدراتی پیچیده از 4 عصر به بعد)چربی سوزی پیدا می کنم و لاغر می شم؟نیازی به ورزشی چیزی نیست؟
با تشکر
یه سوال دیگه:برای فوتبال و عضلات پا اینا رو گفتید:برنامه شما براي تقويت عضلات پا ميتونه شامل حرکات هاگ پا ، اسکوات از جلو ، پشت ران هالتر باشه .
کدومش برای عضله ی 4 سر زانو ه؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)