زدم ولی باز بهم ریخته ایمیلهام میاد ....همون بالای ایمیل ها date رو بزنی فک کنم درست بشه؟!![]()
زدم ولی باز بهم ریخته ایمیلهام میاد ....همون بالای ایمیل ها date رو بزنی فک کنم درست بشه؟!![]()
با سلام.
دوست عزیز من خودم تست کردم با زدن همون گزینه ایمیل ها رو میشه مرتب کرد.
ولی با این حال برای اینکه شما یک بار دیگه بتونید به ایمیل هاتون نظم بدید به نظر من تمامی ایمیل هایی که مورد نیازتون هست رو مارک کرده و به یه پوشه که از قبل ساختید انقال بدید. سایر ایمیل هایی که بی ارزش هستند از جمله اسپم ها و ایمیل های تبلیغاتی رو پاک کنید به طوری که Inbox شما کاملا خالی بشه. با این کار روال عادی باز هم در قسمت Inbox شما جریان خواهد داشت.
موفق باشید.
درود دوستان من امروز هرچی میخوام وارد یاهو شم این ارور رو میده ولی با یاهو مسنجر میتونم وصل شم
دقیقا در چند پست اخیر، مشکلی مشابه مطرح شد،
ببینید درست میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نمیدونم چرا 10 روزه نمیتونم هیچ فایلی رو attach کنم
مثلا یک فایل تکست خالی رو هم قبول نمیکنه و فوری بعد از انتخاب قرمز میشه ( یعنی ارور )
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان ایمیل های موجود در ترش، خود به خود بعد از زمان معینی پاک میشند ؟
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد ايراد از browserتون باشه، براي من هم پيش اومده. Browserهاي ديگه رو هم امتحان كرديد؟
Adobe Flash Player نصب هست رو مرور گرتون ؟نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزان
من نیمدونم چند روزه چرا نیمیتونم با آی دیم وارد چت روم بشم؟؟؟با آی دی های دیگه امتحان کردم مشکلی نداره وارد میشه .
فقط این آی دی مشکل داره کسی اگه راهی بلده ممنون میشم
این اخطار بده 2 دقیقه بالا مباد
![]()
این مشکل میتونه هم از بروزر باشه، هم از قدیمی شدن فلش پلیر و ...نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم چون در یاهو جدید بارها، با این مشکل مواجه شدم
همیشه زمان اتچ از ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم و به مشکلی هم بر نمیخورم ...
تنظیمات فولدر ترش دست یوزرها نیست...
خود یاهو هر از چندگاهی ایمیلهای ترش را پاک میکنه و این هر از چند گاه، هیچ زمان معینی نداره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)