خب من بیرون بدم عوض کنند بهتره یا همون نمایندگی عوض کنه؟
خودتون نظرتون چیه؟ اگر روغن رو بزارم توی 11 هزار عوض کنم (یعنی 6500 تا بعد از تعویض قبلی) ایرادی نداره؟
خب من بیرون بدم عوض کنند بهتره یا همون نمایندگی عوض کنه؟
خودتون نظرتون چیه؟ اگر روغن رو بزارم توی 11 هزار عوض کنم (یعنی 6500 تا بعد از تعویض قبلی) ایرادی نداره؟
اگه روغن قبلی رو تو 4500 عوض کردی و الان روغن 5500 تا کار کرده بهتره همون نمایندگی عوض کنین معمولا همون بهران رو میریزن تو ماشین(حدود 6 تومن اجرت میگیره + پول روغن + پول فیلتر روغن)
ولی من خودم چون تو 5500 سرویس اولیه بردم تو 10000 عوض نمیکنم حیفه حداقل 1000 تا دیگه کار میکنه.
با سلام
بعد از 10000-20000-30000 کارکرد چه کارهایی روی ماشین انجام میگیرد؟
ماشینشما چقدر کارکرده؟
اگر 30000 تا کارکرده دیگه وقتش رسیده لنت هارو بازدید کنی و در صورت نیاز تعویض کنی
آخرین باری که ماشین رو بردی سرویس رو چه کیلومتری بوده؟
اگر 10000 تا رفتی نسبت به آخرین سرویس دیگه وقت تعویض روغن - فیلتر روغن - فیلتر هوا - صافی بنزین هست
آب باتری رو فراموش نکن اگر باتری ماشینت اسیدی هست.
واسکازین گیربکس رو هم ببین و در صورت نیاز پرش کن
شمع هارو هم احتمالا باید عوض کنید.
با سلام
ماشینم 22 تا کارکرده و رو 20 تا برای سرویس بردم اما نه فیلتر بنزین ونه شمع ،هیچکدومو
عوض نکردن ،ولی خودم ، واسکازین و اب رادیاتو عوض کردم ،لازمه فیلتر بزین و شمعها رو عوض کنم؟یادم رفت بگم ،روغنو هر 6000 تا همراه فیلتر هوا و فیلتر روغن
عوض میکنم
Last edited by abbas-t; 25-01-2013 at 22:24.
اگر هر 6000 کیلومتر عوض کردین پس آخرین تعویض روغن و فیلتر روغن و فیلتر هوا رو 18000 کیلومتر بوده
مشکلی نیست رو این کیلومتری که الان هست شمع و لنت رو بازدید کنید شاید نیاز به تعویض داشته باشه
دوستان ماشین من تیغه برف پاک کنش وقتی رو شیشه کشیده میشه بد صدا میده
آبروی آدم رو میبره!
باید چیکار کنم؟
باید تیغه هارو عوض کنی و از نوع ژله ای درجه یک بندازی
اگرچه گرون تره اما چسبندگی خوبی رو شیشه داره و صدا هم نداره
خوب نوع خاصی مد نظر هست یا فقط بگم ژله ای می خوام؟
منظورت از گرونه یعنی مثلا چقدر؟
بعد درجه یک بودنش رو از کجا بفهمم؟
بسییییییییار متشکرم![]()
شما وقتی میری فروشگاه لوازم یدکی وقتی بگی تیغه برف پاک کن ژله ای خوب و درجه یک میخوام
خودشون بلدن و راهنماییت میکنن. البته جایی برو که با انصاف باشن.
گرون تر بودنش زیاد نیست زیر 10 هزار تومانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)