من با اونا نمی تونم درست بازی کنم متاسفانه پینگم اجازه نمی ده feed می شم
هیرو برای تیم فایت می خوام.signed خوبه دیگه چی پیشنهاد می کنید؟
من با اونا نمی تونم درست بازی کنم متاسفانه پینگم اجازه نمی ده feed می شم
هیرو برای تیم فایت می خوام.signed خوبه دیگه چی پیشنهاد می کنید؟
Mumu کل تیم رو می کشه بالا چون همه ی اسپل هاش کلیه من از 30 40 باری که با Mumu بازی کردم فقط دوبار باختم (شوخی نمی کنم) بچه ها می دونم من وقتی Mumu وردارم دیگه باید Focus بشم...!
به هر حال احتمالا Mumu هم قویه که اینطوری میشه!
Rammus خیلی به درد Focus ها می خوره چون تانکه زیاد نمی زننش و می تونه با Ult اش در کل یه 1000 Damage ای به هر نفر بزنه!!!
Sivir که هیرو Main منه ...خیلی Damage زیادی با Q و W اش می تونه بزنه و Cd کمی داره همین طور Ult اش واسه تیم فوق العاده است! ولی چون فوق العادست حتما Heal وردار چون اونام می دونن فوق العادست!
Irelia هم Passive اش فوق العاده میشه یعنی 45% درصد خود Passive و 25% هم Boot میشه 70% دیگه واقعا Unable to Disbles میشه!!!
چون True Damage داره زیاد به درد می خوره همین طور سریع می تونه به جنگ برسه یا در بره جونش ها آآ پر میشه!
Soraka این هیرو فوق العادست چون هم جون پر می کنه هم باز جون پر می کنهQ اش هم که خیلی نوب ها فکر می کنم به درد نمی خوره یه چیزیه!!!
اگه یکم جون درست و حسابی داشته باشه و یکم Ap یه Damage فوق العاده ای میزنه!
یادمه یه Team Fight شد بعد به سختی کشتنم...نگاه کردم ببینم که بیشتر Damage میزنه دیدم Soraka : 1350 Damage Star Fall!
اگه همین طور توضیح بدم همه هیرو ها رو میگم چون هیچ هیرویی مزخرف نیست!
احساس نکرده Kat یکم سخته؟! چون هیچ کس تو ایران Ping خوب نداره...باید از حفظ بازیش کنی!اگه می تونی با کاتارینا بازی کنی اونو بگیر واقعا عالیه
ولادم بدنیست اما کاتارینا خیلی عالیه
البته من منک کور رو خوب بازی می کنم!(Blind Monk = Lee Sin)
Last edited by Witcher6610; 16-05-2012 at 20:20.
Team Fight میخوای برو Malphite بگیر. من 2vs1 وامیستم میزنم راحت، Initiate خدا تر از Ulti زدن Malphite نداریم! تیم داره میره عقب فرار می کنه، اگر 1 لحظه اونا اشتباه کنن و بهم بچسبن Ulti رو میزنی وسطشون تیمت میریزن سرش، بعدم مگه می میره؟ و نگاه به تانک بودنش نکن، Damage وحشتناکی میده.
تو خیلی از Guide ها اینو خوندم که از Champ هایی که میتونن راحت First Blood بگیرن یا 2vs1 بازی کنن Malphite و Mordekaiser هستن. حالا من با Morde زیاد خوب بازی نمی کنم اما Malphite عالیه.
Team Fight کلا بستگی به چمپت داره.....چمپ های زیادی داریم که میتونن تو تیم فایت موثر واقع بشن.....واسه AP CARRy من ANNIE رو پیشناهاد میکنم.....هم نسبتا سادس.....هم تو تیم فایت پرقدرت ظاهر میشه........واسه FIGHTER چمپهای MALPHIT RENEKTON NASUS شدیدا به درد بخورن....واسه تانک هم RAMMUS AMUMU و SHYV خوبن.......AD CARRY هم میتونه Miss Fortine همین VARRUS و البته EZREAL به دلیل التی بسیار خوبش.....
سلام
از تو هیرو های این هفته از shyvana خیلی خوشم اومد. فقط همه guide ها میگن باید جانگل کنه زیاد و تاپ سولو بازی کنهیکم سخته! یه بازی در میون نمیتونم فید بشم. باهاش تانک بازی نکردم ولی همینطوری فید بشه کیلر بدی میشه خود به خود تانک هم میشه
![]()
Annie خیلی Range کمی داره، باید بره تو شیکم طرف بزنه، مگر اینکه Stun رو نگه داره، Ulti بزنه همه رو Stun کنه بعد بره جلو بزنه، وگرنه بد میخوره. به نظر من توی AP ها (به غیر از Cassio که خودم خیلی باهاش حال می کنم از دور Poison میندازه با همونا نصف HP طرف رفته) Lux خوبه مخصوصا Ulti باحالش، Brand و Anivia و Swain هم خیلی خوبن. اینا مخصوصا واسه ما ایرانی ها که به خاطر لگ Reflex نداریم بهترن، چون از دور وامیستن میزنن خوبم میشه باهاشون فرار کرد.
کدوم هیرو توانایی استقامت بیشتر به تونه زیر مشت لگد مقاومت کنه 1 به 3 بتونه راحت دربیاد ؟! جزو تانک ؟!
همین Soraka به نظر بهش میخوره ؟!!
Soraka که 1vs3 له میشهشاید بتونه فرار کنه ولی نمیتونه بکشه. اگه بخوای بری زیر مشت و لگد باید دنبال Champ های Tough باشی. لیستش اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از توش Soraka رو بیخیال شو، حالا از بین اینا من یه سری هاشون رو تست کردم و خوبم جواب میده تو 1vs3
Jax اگه خوب Lifesteal ببندی.
Malphite اگه طبق Guide تانکی ببندی، Damage بالایی میده نگاه به تانکیش نکن.
Poppy هم که عالیه، با Ulti میری رو یکی میکشی بعد میری سراغ 2 تای دیگه. اونم اگر Lifesteal ببندی عالی میشه
Tryndamere هم که معروفه به Noob Champکلا 3 بار باید بکشنش تا بمیره. میری وسط شروع می کنی زدن بعد هم رو 1 HP میمونه تا همه رو می کشی.
Singed با Ulti کلا نمی میره زیر Turret هم بری آفتاب بگیری چیزیت نمیشه.
Sion هم باز Ulti بزنه اونقدر Lifesteal زیادی داره که جونش پر میشه جای اینکه خالی شه.
Xin Zhao هم Stun اش خوبه و Damage وحشتناکی داره واسه همین تو 3 سوت 3 نفرو میزنه.
اما من جدیدا یه کشف تازه ای کردم اونم Rumble، این Champ رو اصلا شما نمیبینی کسی برداره، یعنی شاید از 100 تا بازی 1 بازی Rumble رو کسی برداشته باشه اما از عالی هم یه چیزی اونور تره! هر کسی هم دیده بودم Rumble برداره OP بوده شدید چپ و راست Double Kill و Triple Kill میگرفته.
چقدر مفصل گفتینtnx
من معمولا با YI و Sivir بعد ashe و Garen
اینا اکثر بازی باخت کمتری داشتم مخصوصا مستر ای اگر پینگ خوب باشه و تیم عالی باشه حدود 16 دقیه بازی تمام میکنمکل مپ میخورم
بین این هیرو که اسمشون بردین کدوم شبیه تو این کلاس میخوره
فکر کنم Malphite و Tryndamere نزدیک تر باشه ؟!
1700 دارم میخوام بین اینا یکی بخرمXin Zhao دارم ولی نمیتونم باهاش مچ بشم نمیدون چرا ؟!
یه نفر پیدا شد مثل خودم ارزش رامبل رو می دونهاما من جدیدا یه کشف تازه ای کردم اونم Rumble، این Champ رو اصلا شما نمیبینی کسی برداره، یعنی شاید از 100 تا بازی 1 بازی Rumble رو کسی برداشته باشه اما از عالی هم یه چیزی اونور تره! هر کسی هم دیده بودم Rumble برداره OP بوده شدید چپ و راست Double Kill و Triple Kill میگرفته
دوستمون راست می گه خیلی قویه
اونموقع که بازی می کردم فقط با رامبل می تونستم پنتا بگیرم![]()
Last edited by new evil; 17-05-2012 at 13:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)