به علت محدودیت سخت افزاری به هیچ وجه امکانپذیر نیست!
فقط میشه فیرمور C6 رو روش نصب کرد.
به علت محدودیت سخت افزاری به هیچ وجه امکانپذیر نیست!
فقط میشه فیرمور C6 رو روش نصب کرد.
سلام!
بالاخره رسید به دستم....!
ولی یه مشکلیه ... بعضی mp4 ها و wmv هارو اجرا نمی کنه!!!
نمی دونم واسه چی اینطوریه!
فنلاندی هم هستش!
و اینکه سایت مرجع می خوام واسه دانلود برنامه و بازی و تم و .... !؟!
با تشکر
مباركت باشه
دوستا ن قيمت اين گوشي تو مناطق ازاد چنده ؟؟؟؟ مثلا كيش يا ابادان
سلام،مبارکت باشه.این مشکلی که گفتی با برنامه حل میشه.
البته با کمال تاسف دارم این لینک رو میزارم.......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلاممباركت باشه
دوستا ن قيمت اين گوشي تو مناطق ازاد چنده ؟؟؟؟ مثلا كيش يا ابادان
من که از دوبی گرفتم یعنی واسم گرفتن ولی خیلی وقته بازار نرفتم بچه ها میگن 690 هستش البته الان باید پایین تر اومده باشه
ممنون ولی این چی هست اصلا؟!سلام،مبارکت باشه.این مشکلی که گفتی با برنامه حل میشه.
کد:
http://www.-----------/forum/forumdisplay.php?f=434
البته با کمال تاسف دارم این لینک رو میزارم.......
فـیلتره واسم
اگه پخ کنی ممنون میشم....
-----------------
دوستان عزیز یه پلیر قوی که فرمت هارو اجرا کنه مثلا اینکه بدون صدا نباشه و ...
و کلا چیزای واجب واسه این گوشی!؟!؟
بازی آسفالت رو دانلود کردم باحال بود
پیشنهاد می کنم دانلود کنید...
با تشکر
ir-tci . org ادرس رو تو جایی که فیلتر شده بزار.
بازی پرنده های عصبانی رو دانلود کن معتادش میشی.
در ضمن برنامه های 5800 n97 رومیتونی روش نصب کنی،خیالت از برنامه راحت.
یک سوال اساسی از دوستانی که ان8 رو خریداری کردند و بخصوص تجربه کار کردن با ایکس 6 رو داشتند!
اگر با گوشی ایکس 6 نوکیا کارکرده باشید مثل من و سایر دوستان حتما متوجه خواهدی شد که صدای مکالمه در این گوشی ضعیفه! حتی ولوم رو تا آخرش هم که تنظیم می کنی پی می بری که نسبت به سایر گوشی ها کمتره (صدای بازر مخاطب رو میگم ----- کاری به اسپیکر ندارم ها. اسپیکر گوشی رو بیخیال شوید) حالا شماهایی که ان8 رو تهیه کردید تستی زدید؟ صدای مخاطب واضح و بلنده؟ از ایکس 6 بهتره یا مثل اونه؟
گوشی های جاوای نوکیا (شایدم بعضی سیمبیان هاش---- البته تو ایکس 6 ندیدم) یه قابلیتی تو تنظیمات مکالمه call setting داشتند به نام Voice Clarity یعنی شفافیت صدای مخاطب! این قابلیت باعث می شد از حدتوان بیشتر گوشی استفاده بشه مصرف باتری یوخده بالاتر میرفت ولی صدای مکالمه خیلی شفا تر و بلند تر بود. ان8 این قابلیت رو تو منوهاش داره؟
6700 کلاسیک داشتم صدای مکالمه با توجه به نازکی گوشی واقعا محشر بود کلا بگم رو صدای اون گوشی ای نداشتم!
واقعیتش من با ایکس6 کار نکردم،ولی این رو خوب می دونم تو شلوغی میدان شهرداری گرگان که گوشایه ادم از جاشون می خوان
دران،صدای مکالمه ی ان8 عالیه!
دوستان در مورد عکاسی پانوراما بگم که عالیه،من الان می خوام یه عکس 360 بگیرم!ولی این رو بگم هرچه عرض عکس بیشتر شه
طولش کمتر میشه،متاسفانه
دوستان واسه مشکل پخش فرمت ها کدوم برنامه رو دانلود کنم؟
لینک لطف می کنین؟
با تشکر
کس دیگه ای نبود؟!
والا انتظاری که آدم از یک گوشی موبایل داره در وهله ی اول آنتن دهی خوب و مکالمه با کیفیت خوب هستش و صدای مخاطب! ولی بدبختی از اصل جدا شدیم و تمرکزمون به موارد دیگره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)