باید تو پوشه dt0c بریزی![]()
دوست عزیز در خصوص فایرپچ پست 634 :
هم باید این 4 پارت آپدیت که حدودا 340 مگ هست دان کنیم هم فایر پچ که تو سایت pes لینک گذاشتی با حجم حدودا 430 مگ
درست متوجه شدم
شرمنده زیاد تو این قضیه ها سررشت ندارم.
مرسی
راستی مشکل رنگ لباس لیورپول چطور حل میشه؟![]()
بله فکرر کنم همینطور باشه و این پچ یه اپدیت باشه بنابراین نیاز به نصب پچ ورِژن قبلیش هست
برای لیورپول هم در بعضی پچها لباسش هست![]()
راستی xare32 جان من سوالم تو اونیکه تایپیک معرفی کردم به جوابم نرسیدم اگه شما یا دوستان کارشناس دیگهاگه میتونن جوابمو بدن شرمنده :
دوست عزیز وقتی پچ 1.0 نصب میکنم تو بازی که میره تا انتخاب تیم پیش میره و بعدش هم میگه ویندوز دچار مشکل شده بسته میشه .در صورتیکه قبل از نصب پچ مشکلی نداشتم .ویندوز 7 64 بیت.
البته بعد از نصب پچ فایل pes 2011.exe هم پرید که از جای دیگه دان کردم.
الان که پاک کردم بازیو ودوباره نصب کردم بدون نصب پچ هم همون ارور میده ؟؟؟؟؟؟
دوستان راهنمایی کنن.مرسی
این هم ارور جدید قبل از ورود به بازی . تو پچ .06
البته دایرکس 10 february 2010 نصب کردم باز هم همین مشکل داره . آیا نیازیه دایرکس دیگه ای نصب کنم ؟
![]()
در مورد مشکل اول :در پچی که دانلود کردید فایلی به نام fix یا همچین چیزی نداره ؟اگر داره اون رو بعد از نصب پچ نصب کنین شاید درست شه .در مورد اینکه بعد از پاک کردن هم دوباره ارور میده بازیو به طور کامل پاک کنین یعنی پوشه ی سیو و بازی رو کلا پاک کنین
در مورد ارور هم این فایل پایینیو دانلود کنید و در محل نصب بازی و پوشه کیت سرور کپی کنین ببینین درست میشه یا نه.
پسورد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدrce.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by R O O T; 22-12-2010 at 21:17.
ممنون از جوابتون فایل فیکس وجود نداره پچ 1.0 هست که حدود 400 مگ .فقط یه فایل installer.exeهست که نصبیه .
در مورد ارور اولی که مشکل حل شد بازی نصبه اما بعد پچ اون اتفاق میفته واز بازی میاد بیرون .حالا اون فایل بالا تست میکنم ببینم چی میشه ؟نیازی به نصب دایرکس جدیدتر نداره ؟ مرسی
اون فایلی که گذاشتی رو هم دان وتو system32 گذاشتم جواب نداد ممنون از کمکت .حالا پچ جدید دارم میگرم با آپدیت 1.3.2 ببینیم چی میشه تو تایپیک ادیت pes دارم پیگیری میکنم .دیگه دو جا پست ندم .![]()
Last edited by 01110362; 23-12-2010 at 00:39.
PES2011 patch 0.7 by razib_46
ویژگی ها سازگار با دی ال سی 2.00***DLC 2.00 compatible
سازگار با پچ 1.02 کونامی*** KONAMI Official Patch 1.02 compatible
همه 32 تیم لیگ قهرمانان*** All 32 Champions League teams
مپ صحیح برای 32 تیم لیگ قهرمانان*** Correct map position for all 32 CL teams in CL selection mode
همه تیمهای لیگ اروپا*** All Europa League teams + SK Sturm Graz
اپدیت شدن فیس و موی بازیکنان لیگ اروپا*** Updated all Europa League players face and hairs
درست شدن همه لباسهای دی ال سی 2.00*** Relinked all DLC 2.00 kits
بوندسلیگا به صورت کامل*** Complete Bundesliga
وجود لیگ قهرمانان به صورت کامل در لیگ دسته 2*** Complete Championship in D2 League
وجود 4 تیم ستاره ها*** 4 All Stars teams
(EUROPE ALL STARS, AFRICA ALL STARS, SOUTH AMERICA ALL STARS, ASIA ALL STARS)
اضافه شدن 9 استادیوم*** Added 9 stadiums (Manchester of City, Anfield Stadium, Emirates Stadium, Stamford Bridge, Estadio Vicente Calderon, St. James Park, Stadio Olimpico di Torino, Stade Velodrome, Allianz-Arena)
فیکس شدن کرش مسترلیگ*** Master League crash fixed
فیکس شدن ترکیب ایرلند و المان*** Fixed Ireland and Germany lineup
نقشه صحیح محل قرار گرفتن تیمها*** Correct map position for all teams
صحیح شدن نقشه لیگ قهرمانان انپاور*** Correct league map for Npower Championship
لباس صحیح برای همه باشگاههای لایسنس نشده*** Correct kits for all unlicensed club teams
لباس صحیح برای همه تیمهای کشوری*** Correct kits for all national teams
نام صحیح برای همه تیمها و لیگهای لایسنس نشده*** Correct names for all unlicensed club teams and leagues
لوگو صحیح برای همه تیمها و لیگهای لایسنس نشده*** Correct emblems for all unlicensed club teams and leagues
نام صحیح برای همه بازیکنان*** Correct names for all players
نقل و انتقالات به روز*** Transfers up-to-date
و چیزهای بیشتر***- and more…
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام xare32 جان راستی با bigupdate 1.3.2 خوشبختانه مشکل حل شد راستی در مورد mst 2011 اون 4 تا فایل exe یه توضیح بده آیا 'gameplay a-b با هم فرق میکنه جزئیاتشون یا همون فایر پچی که تو دسکتاپ ساخته میشه رو اجرا کنیم جفتشون شامل میشه؟
بعدش برای نصب پچ 07 که گذاشتی نیازی نیست که کیت سرور پاک کنیم تو قسمت نصب بازی نصب کنیم کافیه ؟
اصلا با وجود نصب biguodate -firepatch 1.3 نیازی به نصب پچ 07 و DLc 2.00 هست یا نه ؟
مرسی( شایان ذکر است با نصب bigupdate بازی خیلی روان وقشنگ شده)
![]()
Last edited by 01110362; 23-12-2010 at 23:54.
خب خدا رو شکر مشکلتون حل شد![]()
در مورد این 4 تا فایل اطلاعی ندارم شرمنده چون من این پچو نصب نکردم
اگر این پچی که نصب کردین چیزایی که مورد نظرتون بوده رو درست کرده نیازی به نصب پچ 07 و DLc 2.00 نیست .
در ضمن برای نصب پچ جدید باید کل پوشه کیت سرور مربوط به پچ قبلیو پاک کرده و پچ جدید رو نصب کنین![]()
KitServer 2011 v 10.0.5
Released: December 23, 2010
Supports: PES2011 demo, 1.0, 1.01, 1.02, 1.03
Modules implemented::
- afs2fs
- speeder
- sides
Credits:
programming and game analysis: juce, Robbie
Special thanks to: allezlinter and SLayeR for help
with 1.0 and 1.01 EXEs
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)