تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 102 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

باید به jpka1 فلش کنی(بادا1.2) بعد دوتا فایل اپدیت بزنی تو رگهای گوشیت بدون هیچ تیکی...
    حالا با این حال که بادا2 فعلا بتا ست چجوریه خوبه یا عالیه یکم تعریف کن اگه خوبه ما هم بزنیم؟راستی ایکون های صفحت 4 در 4 شده مثل گلکسی؟
    دوستدار شما یاشار
    Last edited by Yashar Cross; 17-08-2011 at 00:57.

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

باید به jpka2 فلش کنی(بادا1.2) بعد دوتا فایل اپدیت بزنی تو رگهای گوشیت بدون هیچ تیکی...
    حالا با این حال که بادا2 فعلا بتا ست چجوریه خوبه یا عالیه یکم تعریف کن اگه خوبه ما هم بزنیم؟راستی ایکون های صفحت 4 در 4 شده مثل گلکسی؟
    دوستدار شما یاشار
    می گم یاشار جان یک سوا این jpka2 چه فرقی با 1 داره ؟
    اره من که عکس اش رو دیدم چهار تایی شده حالا بذار خودش هم بگه

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

leon جان (اسمتو نمیدونم!) اشتب کردمjpka1 هستش نه 2
    دوستدار شما یاشار

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

leon جان (اسمتو نمیدونم!) اشتب کردمjpka1 هستش نه 2
    دوستدار شما یاشار
    من محمد هستم

ببین اخه من یک جایی دیده بودم 2 رو یادم نیست کجا فکر کنم تو ابدیت های خود کایز حالا نم یدونم مطمعنی اشتب دیدم
    فکرک کنم چون یادم نیست

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باید به jpka1 فلش کنی(بادا1.2) بعد دوتا فایل اپدیت بزنی تو رگهای گوشیت بدون هیچ تیکی...
    دوستدار شما یاشار
    در مورد بادا 2 باید بگم رو گرافیکش خیلی کار کردن واقعا گوشی قشنگ تر شده الانم دلم نمیاد برگردم رو بادا 1 اما به خاطر نرم افزار چیکار کنم مجبورم
    گالریش خیلی بهتر شده یه چیز تو مایه های اندروئید
    منوشم که 4 *4 سرعتشم که خوبه مشکل خاصی هم با این فریمور ندارم بجز همون نصب نرم افزار تو این فریمور رو نصب بازی کرک شده بد جور گیر میده با 1.2 بعضی ازی ها رو نصب کرده بودم ولی با 2 نشد
    مشکل دیگه ای هم که با بادا 2 داشتم این بود که بعد نصب تم صفحه گوشی ابی شد و ریستار شد و ایکون های منو عوض نمیشه فارسی هم که نداره غیر اینها مشکل دیگه ای نداره
    راستی تو بادا 2 صفحه اصلی و منو با پینچ انگشتا مثل اندروئید میشه و موقع تماس گرفتن و اومدن مسیج باید مثل اندروئید اسلاید باز کنی ولی من از اون پازنلی که موقع اومدن اس ام اس تو بادا 1.2 بود بیشتر خوشم میومد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز، من می خواستم امروز این گوشیو بخرم همه جا میدادن 280000 الی 295000 ، یه جا میداد 270000 راستش ترسیدم ، آیا میشه بگید چه جور میشه از اصل بودنش مطمئن شد ؟؟؟ و پشت گوشی باید چی زده باشه made by... ؟؟؟ که اگه مشکلی نداره برم بخرم
    ممنون میشم شما که دارید این گوشیو جواب بدین بهم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

در مورد بادا 2 باید بگم رو گرافیکش خیلی کار کردن واقعا گوشی قشنگ تر شده الانم دلم نمیاد برگردم رو بادا 1 اما به خاطر نرم افزار چیکار کنم مجبورم
    منوشم که 4 *4 سرعتشم که خوبه مشکل خاصی هم با این فریمور ندارم بجز همون نصب نرم افزار تو این فریمور رو نصب بازی کرک شده بد جور گیر میده با 1.2 بعضی ازی ها رو نصب کرده بودم ولی با 2 نشد
    مشکل دیگه ای هم که با بادا 2 داشتم این بود که بعد نصب تم صفحه گوشی ابی شد و ریستار شد و ایکون های منو عوض نمیشه فارسی هم که نداره غیر اینها مشکل دیگه ای نداره
    راستی تو بادا 2 صفحه اصلی و منو با پینچ انگشتا مثل اندروئید میشه و موقع تماس گرفتن و اومدن مسیج باید مثل اندروئید اسلاید باز کنی ولی من از اون پازنلی که موقع اومدن اس ام اس تو بادا 1.2 بود بیشتر خوشم میومد

این مشکلاتی که تو گفتی خوب بخاطره ناقص یودن و بتا بودن بادا 2 بید کاملش بیاد حله اینا
    تازه الان عملا بادا 1.2 به خوبی کرک نشده بادا دو بیاد درست و حسابی کرکش می کنن
    همین که سیستم عامل باز شه بسه که م یتونن نرم افزار های بسیار زیادی براش بسازن

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

ببین اخه من یک جایی دیده بودم 2 رو یادم نیست کجا فکر کنم تو ابدیت های خود کایز حالا نم یدونم مطمعنی اشتب دیدم
    فکرک کنم چون یادم نیست
    نه محمد مطمینم jpka1 هستش که وقتی اون دو تا فایل رو بزنی میشهxxjk2 ...
    پس اونجور که تعریف میکردن عالیه...حالا کی نسخه کاملش میاد؟؟؟؟؟؟
    دوستدار شما یاشار

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نسخه نهاییش احتمالا تا اخر تابستون بیاد به نظر من که از نظر گرافیکی خیلی پیشرفت کرده حالا باید صبر کنیم ببینیم نسخه نهاییش چی میشه ولی ای کاش میشد امکان نصب نرم افزارش هم مثل اندروئید بشه از نظر ظاهری که خیلی شبیه اندروئید شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پاک شود !
    Last edited by mouzi4us; 17-08-2011 at 19:53. دليل: تکراری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •