وارد ادیت مخاطب میشی و عکس دوربین بالا چپ تصویر رو انتخاب می کنی و از گالری عکس خودت رو انتخاب می کنی پ.
به همین راحتی.
.
.
.
وارد ادیت مخاطب میشی و عکس دوربین بالا چپ تصویر رو انتخاب می کنی و از گالری عکس خودت رو انتخاب می کنی پ.
به همین راحتی.
.
.
.
سلام دوستان
امتیاز این گوشی با تست Quadrant Advanced چقدر هست؟ اگه عکس از صفحه نتیجه تست باشه عالی میشه!
پس اول عکس مورد نظر خودتو باز کن، بعد گزینه منو و گزینه set as و بعد گزینه عکس مخاطب رو انتخاب می کنی و بقیه ...
.
.
.
فقط برای یک دونه میشه برای بقیه میزنم مخاطبین نمیاد ایمیل ها میایند
سلام
چرا اپرا مینی من موقع نصب در خود برنامه ارور میده
جطوری contacs ها رو از سیم کارت بریزم تو مموری گوشیم
سلام
من تازه یک گوشی htc wildfire گرفتم .File manager نداره .تعداد زیادی نرم افزار که شامل خود File manager نیز می شود دالود کردم. ولی گوشی هیچکدام را نمی شناسد. با تاپیک رفع اشکال سایت mobile 24 تماس داشتم و مشکل را مطرح کردم . کارشناس اونجا گفت که من باید اول از طریق wifi و android market فایل apk installer را مستقیما نصب کنم تا بتونمFile manager وبرنامه های دیگه رو نصب کنم .من حتی apk installer را با pc دانلود کردم و روی گوشی ریختم ولی باز نشناخت . با توجه به اینکه مودم adsl من فعلا بی سیم نیست , آیا راه دیگری برای حل این مشکل وجود داره ؟
در ضمن چگونه می توانم سیستم را فارسی کنم ؟
چنانچه نکته دیگری در رابطه با این گوشی باید لحاظ شود لطفا مضایقه نفرمایید.
ممنون
سلام
من تازه یک گوشی htc wildfire گرفتم .File manager نداره .تعداد زیادی نرم افزار که شامل خود File manager نیز می شود دالود کردم. ولی گوشی هیچکدام را نمی شناسد. با تاپیک رفع اشکال سایت mobile 24 تماس داشتم و مشکل را مطرح کردم . کارشناس اونجا گفت که من باید اول از طریق wifi و android market فایل apk installer را مستقیما نصب کنم تا بتونمFile manager وبرنامه های دیگه رو نصب کنم .من حتی apk installer را با pc دانلود کردم و روی گوشی ریختم ولی باز نشناخت . با توجه به اینکه مودم adsl من فعلا بی سیم نیست , آیا راه دیگری برای حل این مشکل وجود داره ؟
در ضمن چگونه می توانم سیستم را فارسی کنم ؟
چنانچه نکته دیگری در رابطه با این گوشی باید لحاظ شود لطفا مضایقه نفرمایید.
ممنون
سلام
من یک گوشی wildfire کادو گرفتم ولی خودم یه ویواز دارم که ازش راضیم.با توجه به این که وایدفایر از لحاظ قدرت گوشی نسبتا ضعیفی است می خواستم ببینم ارزش داره ازش استفاده کنم یا اینکه کادوش بدم به یکی؟!ضممنا چیزی که خیلی برای من مهم هست قابلیت وب گردی هست که با اپرا مینی ویواز که فیلتر هم نیست خیلی راحتم. به ویژه این که رزولیشن صفحه ی ویواز هم خیلی عالی هست.ممنون می شم اگه نظری دارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)