چرا تیم های ملی کمه؟
نه ژاپن هستش نه ایران :(((
چرا تیم های ملی کمه؟
نه ژاپن هستش نه ایران :(((
من وقتی گل میزنم حتی دست به کیبورد و یا دسته نمیزنم میخوام تکرار یه رو cpu بزارم حوشحالی رو ببینم نمیشه و میره رو وسط زمین و بازی از نو شروع میهش در کل ریپلی ها و انیمشنهای داخل بازی از قبیل تکرار گل و تعویض و حوشحال رو نداره قبلا" داشت الان نمیدونم چه مرگشه
مشکل دسته بازی من حل شد...ولی بازم به نظرم تو یه نتیجه کلی PES بهتره...
حالا هرکی نظری داره...![]()
ممنونم
اما مشکل من همینجاست
وقتی که سیو کردم
چطور برم دوباره اون رو واسه ترکیبم انتخاب کنم؟(من اولین سری هست که فیفا بازی میکنم برا همینه یکم مشکل دارم تو این چیزاش)
عجب حالی میده بازی آنلاین! انقدر این و اون رو بردم، هوس کردم بیام سراغ غول های فیفا![]()
اینطوری سرعت من خوب می شه ولی ظاهرا اون بنده خدایی که Join شده حتی اگه اینترنتش پرسرعت باشه ،بازی براش کند می شه؟
اره دقیقا![]()
ممنون حسین جان دستت درد نکنهدر مورد ضربه مستقیم باید دکمه L1 یا همون دکمه ای که چیپ میزنی رو نگه داری شوت محکم و مستقیم میشه . به نظر من این ضربه رو دو نفره انجام بده هم خیلی قشنگ تر میشه و هم اینکه دیوار دفاعی ممکنه جا بمونه . یادت باشه توی تو دو ضرب دکمه رو تا قبل از زدن ضربه نگه داری .
فقط لطف کن بگو چطور توی ضربات آزاد دو نفره پاس بدم...هر کاری کردم نتونستم پاس بدم...
اون بازیکنی رو هم که اضافه میکنم بیاد برای پاس دادن فقط برای قشنگی میاد اونجا وایمیسه
اگه یک کمک دیگه بکنی ممنون میشم
شما بعد از سیو ترکیب مورد نظرتون به گزینه دوم زیر Sqaud یعنی همون فورمیشن برین و ترکیبی رو که سیو کردین انتخاب کنینممنونم
اما مشکل من همینجاست
وقتی که سیو کردم
چطور برم دوباره اون رو واسه ترکیبم انتخاب کنم؟(من اولین سری هست که فیفا بازی میکنم برا همینه یکم مشکل دارم تو این چیزاش)
دیگه بعد از این بازیکنان در همون پستی که خواسته بودین ایفای نقش میکنن![]()
اره ولی مهم خودتی.![]()
ما که با دیال آپ بالاخره نتونستم یه دست، درست حسابی بازی کنیم ایرانی ها که باهام بازی نمی کنند خارجی ها هم نهایتا 20 دقیقه بازی می کنند بعد میرن! یه بارم که این آقا حسین ما رو انداخت بیرون!!
ولی عوضش به نتایج تاسف باری رسیدم که به اینجا زیاد ربط نداره ولی می ذارم:
حالا هی تو سر و کله ی هم دیگه بزنیم تا ثابت کنیم pes بهتره یا فیفا!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)