دوستان فیس لیفت سایپا که خیلی بهتره
قیمت دقیقش چنده و الان 3 ماه گذشته هنوز نیومده که؟
با تشکر
دوستان فیس لیفت سایپا که خیلی بهتره
قیمت دقیقش چنده و الان 3 ماه گذشته هنوز نیومده که؟
با تشکر
درسته که یک مدل از تندر 90 موتور مگان روشه؟
چون یکی از دوستهای من با یکی دیگه این کل کل رو داشتند قرار شد من بپرسم بهشون بگم
مرسییییییییییییی
تمام تیپهایی از تندر که در ایران تولید میشن (از E0 تا E2) همشون موتورشون یکی هست . و در ضمن موتور لوگان با موتور مگان 1600 (که قیمتش 25 میلیون هست) یکی هست ولی به دلیل تفاوت بسیار جزئی در موتور و کانفیگ ECU توان موتور مگان کمی بیشتر از موتور لوگان هستش...
سلام دوستان
الان چند وقته دمای موتور وقتی مسیر ترافیک هست از چهار خط وسط یعنی دمای معمولی به هفت خط و گاهی هم تمام خطوط پر میشه
البته وقتی کولر روشنه به خاطر اینکه فن زود به زود اتوماتیک میکنه موتور خنک میشه
مشکل به نظر شما چیه ؟
آیا ترموستات عمل نمیکنه
یا رله فن در جای مناسبش نیست و دما رو تشخیص نمیده؟
به یکی از این نمایندگیهای ایران خودرو رفتم
یه جوون بود نیگا نکرده گفت رادیاتورت هوا داره
...
ولی مایع خنک کننده کم نشده تا به حال که 20000 کیلومتر رانندگی شده
وقتی اینجوری داغ میکنه یه بوی رطوبتی هم میاد
به نظر خودم فن در موقع مناسب به کار نمیفته
یه سوال دیگه هم داشتم
این محدودیت برای حداکثر دور موتور که در ماشینهای مختلف وجود داره معمولا 5500 هست
در ماشینهای اسپورت 6500
ولی تو ال 90 نیست یعنی میشه هر چقدر که میشه گاز داد ؟
من تا 6000 هم رفتم ولی نترکیده !
تازگیها این داغ کردن موتور اذیت میکنه
مدل ماشین هم e2 هست
میگم شاید اینقدر گاز دادی ترکیده و این بلا سرش اومده ؟؟
اگر دور موتور از ردلاین تجاوز کنه ، ECU بطوراتوماتیک دستور کات آف رو صادر میکنه تا به موتور آسیب نرسه ...
با تشکر ؟
یعنی رد لاین به صورت اتوماتیک هست ؟
یا مثلا اگه بیش از 5 ثانیه دور موتور از 5500 رد بشه کات آف میکنه
در ضمن این کات آف یعنی چی یعنی موتور خاموش میشه؟
مثلا اگه در حال سبقت از یه تریلی باشیم با دنده سنگین ممکنه یهو موتور خاموش بشه ؟/
....
مشکل اولم رو میخواستم ببینم اگه تست موتور ببرم میتونه مشکلات رله فن خنک کننده رو نشون بده؟
سلام دوست عزیز
میشه لطفاً یکم بیشتر توضیح بدین ؟
وقتی شما گاز رو تخته میکنی دور موتور همینطور افزایش پیدا میکنه تا حدی که اگر شما پات رو از روی پدال گاز برنداری حتی دور موتور از ردلاین هم تجاوز میکنه و در این حالت به موتور آسیبهای جدی خواهد رسید (به خصوص به سرسیلندر ) به همین منظور کامپیوتری که جرقه زنی و پاشش سوخت رو کنترل میکنه (ECU) دستور قطع پاشش و جرقه زنی رو میده تا دور موتور به محدوده ی مجاز برگرده (بیاد پایین ردلاین) و دوباره پاشش و جرقه زنی ادامه پیدا میکنه .... برای اینکه این موضوع رو تست کنی موقعی که ماشین خلاص هست گاز رو تا انتها فشار بده خواهی دید که یک صدای دن دن دن ... از موتور شنیده میشه که این همون قطع و وصل شدن سیستمم جرقه زنی و پاشش سوخت هست (وقتی دورموتور از حد مجاز تجاوز میکنه سیستم قطع میشه تا دور باید پایین و وقتی دوباره دورموتور اومد تو محدوده ی مجاز دوباره سیستم وصل میشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)