قیمت موتور از کجا بگیرم! سایت خود تولید کننده ها نیست!
قیمت موتور از کجا بگیرم! سایت خود تولید کننده ها نیست!
سلام به همه.
من میخوام یه موتور تریل بخرم که 11 سال خوابیده و 150 کیلومتر راه رفته.
حالا مساله اینجاست موتوری که 11 سال خوابیده مشکلی براش پیش نمیاد مخصوصا قطعات لاستیکی و باتری و...
یا نیازی به تعویض قطعات خاصی داره یا نه؟
کلا می خوام بدونم چه فرقی با موتور مدل 93 داره.
با تشکر.
داداش شما چقدر بودجه داری؟
بهترین هندی ک میتونی بگیری 200NS هست که 9تومن ـــــــــه
از اون بهترتر KTM DUKE که 22تومن ـــــــــــه
چیزی ک بهشون میشه گفت استریت اینان تو ایران
چیزی هم ب اسم تولید کننده نیستن! یه سری شرکت که 20سال ـه دارن سی جی 125های 40سال پیش رو سرهم میکنن و از این موتورا وارد میکنن بهشون نمیشه گفت ک تولید کننده!
درودسلام به همه.
من میخوام یه موتور تریل بخرم که 11 سال خوابیده و 150 کیلومتر راه رفته.
حالا مساله اینجاست موتوری که 11 سال خوابیده مشکلی براش پیش نمیاد مخصوصا قطعات لاستیکی و باتری و...
یا نیازی به تعویض قطعات خاصی داره یا نه؟
کلا می خوام بدونم چه فرقی با موتور مدل 93 داره.
با تشکر.
اسمشو بگو ببینمی چی هست! مدل 93 میلادی فقط 150 تا کارکرده!!!!!!!! مطمئنی دادا!؟
موتورهای خارجی (مخصوصا ژاپنی و آمریکایی ) حتی 40ساله هاشونم تو کشور ما جزـــــه بهترین ها هستن ک اکثرا نه پلاک میشن نه ............ولی عاشقاش با جووون و دل سوار میشن و ازش نگه داری میکنن
Last edited by سرهنگ معمر قذافی; 12-08-2014 at 21:58.
نه بابا از همین ایرانی بیخودیاس
تریل تلاش
93 هم منظورم شمسی بود.
میگه 2.500.000
![]()
آهان![]()
اون ک دیگه استریت نیست![]()
پیشنهاد هم نمیشه همچین تریل هایی !![]()
سلام نقشه سیم کشی برق موتور هوندا ۱۲۵ کویر را میخوام
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام
می خواستم بدونم کیفیت موتور های باکسر چه طوری هستش . من یه پالس 88 دارم . می خوام ببینم اگه خوب بود یه نو باکسر بگیرم . مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاکسر مصرفش پایین ـــــــه ولی تاپ اسپید + رخ خوبی ندارهسلام
می خواستم بدونم کیفیت موتور های باکسر چه طوری هستش . من یه پالس 88 دارم . می خوام ببینم اگه خوب بود یه نو باکسر بگیرم . مرسی
قدرتش 11اسبــــــــــه ک برای موتور 150سی سی خعلی کمه!
شما یه سی جی 125رو فرض کن ک 150سی سی شده (ولی کیفیت قطعاتش و نرمی موتور خعلی بهتر از سی جی ــــــــــــه) ب درد پیک موتوریها میخوره بیشتر
دوستان گفتم بذار یک کلیپ هم درباره ی موتور نیز بگذاریم
سرعت باور نکردنی موتور در اتوبان
امروز می خواهیم برای شما بازدید کنندگان گرامی ویدیو کلیپی را بگذاریم که در ان بدانید که می توان با یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرفه ای و همچنین یک راننده ی حرفه ای در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سرعت 300 کیلومتر نیز رفت. ولی این ویدیو فقط جهت دیدن هست و اصلا پیشنهاد نمی شود به دوستان که بخواهند این کار را امتحان بکنند. در این ویدیو که رو به روی شماست می بینید که در ان, در روز روشن و در یک اتوبان یک راننده حرفه ای با یک موتور خوب سرعت 300 کیلو متر را پر می کند و با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می کند. سرعت 300 کیلومتر را شاید تا الان خیلی ها ندیده اید . ولی در این کلیپ این فرد با موتورش در اتوبان و در روز روشن و در میان خیلی از ماشین های متفاوت با سرعت 300 کیلومتر رانندگی می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام دوستان . بنده تو ایران موتورهای 125 CG زیادی دیدم که همگی شبیه همون HONDA 125 CG هست اما اسمهاشون فرق میکنه . پیشرو , پیشتاز , تیزرو , تک رو , شهاب و غیره اما همشون عین هم هستند . جریان این اسمهای مختلف چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)