مثل اينكه اين شركت HTC كلا با دوربين جلو مشكل داره
هيچ كدوم از گوشيهاش دوربين جلو ندارند
اگه يك نفر بخواد تماس تصويري برقرار كنه بايد چيكار كنه؟
مثل اينكه اين شركت HTC كلا با دوربين جلو مشكل داره
هيچ كدوم از گوشيهاش دوربين جلو ندارند
اگه يك نفر بخواد تماس تصويري برقرار كنه بايد چيكار كنه؟
حالا نیست که خیلی تو ایران کارایی داره .. در ضمن کی گفته هیچ کدوم از گوشیهای اچ تی سی دوربین دوم ندارن؟
20 مدل از گوشیهای اچ تی سی دوربین دوم دارن![]()
HD7 نداره , HTC 7 Pro نداره , HTC 7 Mozart نداره , HTC 7 Trophy نداره , HTC 7 Surround نداره , Desire HD نداره , Desire Z نداره , Desire نداره , Nexus One نداره , HD2 نداره , HTC 7 Pro CDMA که مخصوص بازار امریکا زده شده هم نداره دوست عزیز ! گوشی خوب , HTC غیر اینا چند تا داره ؟در ضمن کی گفته هیچ کدوم از گوشیهای اچ تی سی دوربین دوم ندارن؟
میشه از این 20 تا گوشی اچ تی سی که گوشی های خوبی هم هستن حتما , ده دوازده تاشون رو اسم ببری؟20 مدل از گوشیهای اچ تی سی دوربین دوم دارن
Last edited by Atropates; 16-12-2010 at 00:55.
عزیزان دعوا نکنید
ایشالا آخرالزمان که شد مکالمه تصویری هم میاد ایران![]()
مساله کی ایران اومدن یا نیومدن نیست , مساله طرفداری نا به جا با دلیل غیر واقعی هست , این دوستمون اومده میگه چرا گوشی های HTC دوربین دوم نداره بعد آقا مهدی میگن کی میگه نداره؟ 20 مدل (!!) از گوشی های HTC دوربین دوم داره , کجاست این 20 مدل ؟ چرا ما ندیدیم ؟ایشالا آخرالزمان که شد مکالمه تصویری هم میاد ایران
آقا چرا فعالیت در مورد دیزایر اچ دی کمه تو سایت...دوستان داغش کنید
![]()
سلام.
قربان ندیدن من وشما که دلیل بر نبودن نیست. دوستمون آقا مهدی فرمودن 20 مدل از گوشیهای HTC دوربین دوم داره که البته من فکر میکنم منظورشون این بوده که تعداد زیادیشون دوربین دوم داره اما واسه اینکه مشکل حل بشه این لیست 21 مدل از گوشیهای HTC که دوربین دوم داره:
HTC Evo 4G
HTC Pure
HTC Touch Pro2 CDMA
HTC Touch Pro2
HTC Touch Diamond2 CDMA
HTC Touch Diamond2
MAX 4G
HTC Touch HD T8285
HTC Touch HD
HTC Touch Pro
HTC Touch Diamond
HTC Advantage
Touch Cruise
Touch Dual
S730
HTC TyTN II
HTC Shift
X7500
HTC P3600i
P3600
HTC TyTN
دوست عزیز من رو هوا حرف نمی زنم .. جوابتون رو دوستان دادن ولی این یه تیکش خیلی بهم برخورد.
همه می دونن من طرفدار برند خاصی نیستم.
خیلی خلاصه وار اگه بخواهیم تفاوتهای اچ دی دیزایر و با اکس 10 بگیم چیا هستن؟در حالی که اکس 10 ثبات قیمت خوبی پیدا کرده و این گوشی یه 200 تومنی گرونه هنوز.اگه اینو بخوام بخرم چه چیزهایی جدیدی بهم ارئه میده در برابر اکس 10؟
به هیچ وجه قابل قیاس با x10 نیست.
چیزهای جدید مهم :
1:داشتن وب بروزر فوق العاده سریع.سرعت وب بروزر این گوشی و دیزایر z فعلا تو هیچ گوشی دیده نشده حتی آیفون4 هم تو سرعت وب بروزر نمیتونه به پاش برسه.
2:ساپورت قوی از طرف شرکت htc و بخصوص از طرف کوکرها.
3:راحت رام آفیشال آندروئید 2.3 براش میاد.
4:روت شدن راحت و بدون دنگ و فنگ و ساپورت راحت فارسی.
5:داشتن رم حدود 480 مگ بیشتر از اکسپریا x10.رم این گوشی 768 مگ هستش ولی مال اکسپریا 338 مگ هستش . تو اجرای برنامه ها سریع به نتیجه میرسی همین سرعت عالی وب بروزرش یکی از نشانه های داشتن رم بالاست.
6:داشتن مولتی تاچ و داشتن تاچ نرم و راحت دقیقا شبیه آیفون4.درحالی که اسپریا اصلا مولتی تاچ نیست.
7:داشتن htc new sence که اینترفیسش صد در صد از تیم اسکیپ و مدیا اسکیپ اکسپریا بهتره.
8:داشتن cpu و GPU جدید شرکت کوالکوم.سرعت سیپی یو این گوشی واقعا عالیه.
9:sync شدن خیلی راحت با pc .
و
.
.
.
.
.
میخوایی بازم بگم.
تو خریدش اصلا شک نکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)