معلوم شد تا بحال مورتال بازی نکردی.درسته؟؟
اونا نینجا هستن و نینجا صورتشو باز نمیذاره که
در مورد سوال اولت هم نه هر شخصیت داستان بخصوصی نداره.نه که داستان نداره ها یعنی داستان به تنهایی براشون درست نکردن
معلوم شد تا بحال مورتال بازی نکردی.درسته؟؟
اونا نینجا هستن و نینجا صورتشو باز نمیذاره که
در مورد سوال اولت هم نه هر شخصیت داستان بخصوصی نداره.نه که داستان نداره ها یعنی داستان به تنهایی براشون درست نکردن
اگه شما لباس دومشون رو آزاد کنی بعضیاشون صورتشون معلوم میشه..( یکیش مثلا کیتانا)
لیست آیتم های Krypt
محتوای مخفی: ...........................
درسته حرکات ساب زیرو یه کم کنده ولی حرکات دستش خیلی مشته
مثل این:
Y,Y,Y
و یا این:
Y,X,Y
اینارو رو حریف بزنید ببینید چی میشه،بدبخت میشه![]()
واقعا ترکیب اسموک و نوب رو هیچ جور نمی شه شکست داد.هر کدوم خودشون وحشتناکن با هم که باشن گورو و کینتارا(همین بود دیگه؟)هم در برابرشون هیچ شانسی ندارن
من خودم از ساب زیرو تغیر جبهه دادم به اسموک![]()
دوستانی که Mortal Kombat 9 رو روی کنسولهاشون بازی میکنن حرومشون باشهما کنسول نداریم رفتیم خونه یکی از رفقا بازی کردم مثل...کیف کردم الانم تو کفشم
![]()
خوبه خودم گفتما
آره Attack دستش قویه اما فایده نداره استفادش زمانیه که فرد مقابل یخ بشه که اون هم نوب ها مگه این که یخ بشن.
اصلا Sub Zero هیچ کاری نمیتونه بکنه. در واقع فقط Attack دست داره بقیش چرته! من که خودم هر کاری کردم نتونستم آخرم یک جا وای میستادم هی قالب یخ مینداختم
اما Scorpion چی؟!!!! از نوب هم جدیدا کشف کردم قوی تره. ( حالا Smoke که بماند همه حرکاتش راحت Defend میشه ) نوب وقتی میخواد بگیردت ببردت هم زمان تو با Scorpion اون Teleport شو بزن تو یک جایه نا معلومیScorpion نوب رو میزنه و میبینی نوب یکدفعه افتاد زمین بعد میای یک زنجیر شارژ میکنی میزنی افتاد یک آتیش و بعد هم دوباره یک Unblockable تلپورت میزنی روش تا کارش سخته شه!! Xray اسکورپین شدیدا راحت میخوره به یارو! از هرجا باشی میره تو زمین یارو رو میزنه. واقعا راست گفتند Netherealm طرفداره Scorpion هست! چون وحشتناک قویه.
این Scorpion بسیار قوی عامه پسند هستش یه جورایی هم کمبو زدن باهاش از بقیه راحت تر هستش ولی من با نوب هم خیلی حال کردم یکم بازی کنی دستت میاد چجوری راحت و روون کمبو بزنی . کلا تا اینجا که بازی کردم همه چیز عالی بوده و دقیقا همونی بوده که انتظار داشتم باید ببینم در ادامه همین جذابیت رو حفظ میکنه یا نه !
نظرتون در مورد کابال چیه..؟ کسی باهاش حال میکنه؟! این کمبو رو بزنید دیگه عاشق هیچی نمیشین!:
A - < > B - < XYX - v Y >> .... از چپ به راست
من با اسکورپین هم اینجوری میزنم بیشتر موقعها : اول فلش رو به حریف وبعد سریع YXY - دوم فلش مایل عقب Y آتیش میزنم - سوم زنجیر پرت میکنم - چهارم فقط YXY بعد دوباره آتیش میزنم. بعد دوباره زنجیر! و آپرکات وبعدش اگه خدا خواست XRAY ...بعدشم یا رو رو فینیش هیییییییییم یا هرررررر میکنم
( تکثیر این مطلب با ذکر منبع بلامانع میباشد!)
قاسم متوجه شدی چی نوشتی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)