نه نه .. باور کن گفت 5 هزار سال پیش ... مستند منو تو1 گفت ...![]()
نه نه .. باور کن گفت 5 هزار سال پیش ... مستند منو تو1 گفت ...![]()
حرفای رائفی پور هم بد نیست ..خوبه ..ولی خوب در کنار حرفای راست و خوبش یه سری حرفا میزنه که اصلا قابل اعتماد نیست و یه سریشون از روی طرفداری از .. است..
من یه چیزی که برام جالب بود این بود که گفتن در سال 2011 هم راستایی خورشید با کهکشان راه شیری رخ میده،دوست دارم بدونم که این هم راستایی باعث چه رویدادی میشه شاید باعث گرم شدن بیشتر خورشید و زمین میشه؟! و این که هر ساله یعنی از سال 1998 به بعد زمین داره گرم تر میشه و این که احتمالا در سال 2012 به اوج خودش میرسه...!احتمالا تا 1،2 سال دیگه هیچ یخی روی قطب شمال نمیمونه...
البته همش نظریست...
منم خوندم...
Last edited by ♥ NiloofaR ♥; 27-09-2011 at 14:08.
پیشگویی و چند قرن پیش کدومه!اینی که شما گفتی از داستانهای کتاب مقدس هست (بخش مکاشفات یوحنا آخرهاش)
که آخرای عمر جهان مسیح از آسمان فرود میاد و همزمان ضد مسیح (که فکر کنم نماده) هم پیداش میشه و توی آرماگدن میجنگن و آخرسر مسیح میبره و بعد هم قیامت میشه
همراستایی و این حرفها که فکر نکنم چیز اثبات شده ای باشه، اینکه باعث اتفاق خاصی هم میشه این همش حدس وگمانه. این مستندهایی هم که میسازن میان یه مشت حدس و گمان و فرضیه (که معمولا هیچ کدومشون هم اثبات نشدن) پشت سر هم میچینن و به هم ربط میدن و نتیجه گیری میکنن!
گرم شدن زمین هم اگر با همین روند هم پیش بره و جلوش گرفته نشه بازم مشکلاتی که ایجاد میکنه دیرتر از حرفها رخ میده
درباره قطب شمال هم خیالتون راحت به این زودی ها آب نیمشهچون نتیجه چنین رویدادی نابودی بخش عمده ای از حیات هست به سبب بهم ریختن کل سیستم آب و هوای کل سیاره و اگر چنین خطری بود که الان اینقدر بیخیال نبودیم
خوب خیلی چیزها توی برنامه های مختلف گفته میشه که درست نیستنه نه .. باور کن گفت 5 هزار سال پیش ... مستند منو تو1 گفت ...
شما هم که به نت دسترسی داری با یک سرچ کوچولو بیوگرافی نوستراداموس رو پیدا میکردی
در ضمن اصلا به هیچ وجه جور در نمیاد که 5000 سال پیش بوده باشه.
ایشون که کلیت صحبتش چرت و پرت هست...اون وسط که حواسش پرت میشه شاید یک صحبت درستی بکنهحرفای رائفی پور هم بد نیست ..خوبه ..ولی خوب در کنار حرفای راست و خوبش یه سری حرفا میزنه که اصلا قابل اعتماد نیست و یه سریشون از روی طرفداری از .. است..
کلا بیشتر شبیه به فیلم های طنز بود تا یک صحبت علمی - تاریخی اون هم در دانشگاه.
جا داره به دانشجویانی که نشستن و صحبت های ایشون رو تا پایان دنبال کردن یک تبریک بگیم
بارندگی تهران 8 برابر شده:خودتون رو برای 2012 آماده کنید تهرانیهای عزیزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه سال خوبی واسه سرزمین خشک و تشنه.ی ایران![]()
صدر در صد یک اتفاقی خواهد افتاد البته از قبل تعریف شده حالا میخواد مثل حادثه یازده سپتامبر یا جنگ یا ........ باشه
چند دقیقه پیش خودتون فکر کنید...
یعنی توی جهان به این عظمت امکان نداره هر ثانیه، ۳ تا جرم (چه کوچیک چه بزرگ) ش پشت سر هم قرار بگیره؟ حالا ده تا چی؟در طی هر سال زمینی که می گذره، زمین و خورشید و مرکز کهکشان، ۲ بار در ۱ راستا قرار می گیرن، هیچ اتفاقی هم نمی افته. حالا اگه یه خسوف یا کسوفی رخ بده، میشن ۴ تا جرم. اگه پشت مرکز کهکشان فقط ۱ جرم (در همون امتداد) قرار داشته باشه و پشت خورشید ۱ جرم، میشه ۶ تا... همینطوری زیادش کنید دیگه....
با یکم فکر می شه فهمید همین الآنشم حداقل ۴-۵ جرم آسمانی پشت سر همن و هیچ اتفاقی نمی افته...
اینکه تا هر چی میشه، اسم کتاب و مقاله و مستند و فیلم میدین، فکر نکنین کار سختیه! همین الآن اراده کنم تا قبل از عید یه کتاب انگلیسی مخالف ۲۰۱۲ می نویسم میدم بیرون توش ۱۰۰ تا نظریه پردازی می کنم و نظریه های مخالف رو هم با سند و مدرک، عقلانیت، منطق، استدلال و...نابود می کنم. تازه از یکی از انتشاراتی های معروف آمریکا چاپش می کنم که فکر کنین خبریه. پس اینا مهم نیست...
مستند و فیلم حاصلِ پولِ،برای القای مطلب ؛ کتاب و مقاله هم حاصل فکرِ که اون رو هم همه دارن...
مثلا اگه تمام مردم زمین هم بگن فردا خورشید دیگه ته می کشه و تاریک میشه و از این حرفا، تا زمانی که معادلاتی که همه قبولش دارن و خورشید هم اساسا ۱۰۰% ی داره از اون تبعیت می کنه، این موضوع رو اثبات نکنه، همچین چیزی اتفاق نمی افته.
خیالتون تخت...
پیشنهاد می کنم یه سری مطالب از این دست رو توی پست اول بذارین که دیگه هر کسی که براش سوال پیش میاد زود نیاد بپرسه! یکمی بره بگرده، فکر کنه، تحقیق کنه ببینه داستان از چه قراره
شما فکر کنید ۲۰۱۲ سالیه که قراره بمیرین( حالا نه الزاما اینکه زمین هم نابود بشه !)... چه کارهایی هست که انجام ندادین. از چه کسایی لازمه بابت کارهاتون عذرخواهی کنین؟ چقدر به پدر و مادرتون اهمیت دادین؟ اینا رو لحاظ کنین. نه تخیلاتی که میشه باهاش یه اتوبان ۲ طرفه از جنس الماس و طلا بین زمین و ماه باهاش در نظر گرفت و خیلی چیزای بیشتر...
آینده نگر باشید ولی درگیرش نشید....
Last edited by mhm5000; 27-12-2011 at 16:21. دليل: رسا تر کردن نوشته!
من این یه تیکرو 1 کلمشم نفهمیدم
---------- Post added at 03:00 AM ---------- Previous post was at 02:57 AM ----------
بابا شم ها چه حالی دارینا 6 ساعت میشیشنین بحث می کنین همه اینا الکیه دیگه یه سیاستی توش هست همشون فیلم 2012 و ......
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)