تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 65 از 157 اولاول ... 155561626364656667686975115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

البته 500 سال پیش...نه 5000 سال !!!
    نه نه .. باور کن گفت 5 هزار سال پیش ... مستند منو تو1 گفت ...

2. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

حرفای رائفی پور هم بد نیست ..خوبه ..ولی خوب در کنار حرفای راست و خوبش یه سری حرفا میزنه که اصلا قابل اعتماد نیست و یه سریشون از روی طرفداری از .. است..

4. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ♥ NiloofaR ♥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    آسمان شب...

پيش فرض

من یه چیزی که برام جالب بود این بود که گفتن در سال 2011 هم راستایی خورشید با کهکشان راه شیری رخ میده،دوست دارم بدونم که این هم راستایی باعث چه رویدادی میشه شاید باعث گرم شدن بیشتر خورشید و زمین میشه؟! و این که هر ساله یعنی از سال 1998 به بعد زمین داره گرم تر میشه و این که احتمالا در سال 2012 به اوج خودش میرسه...!احتمالا تا 1،2 سال دیگه هیچ یخی روی قطب شمال نمیمونه...
    البته همش نظریست...
    منم خوندم...
    Last edited by ♥ NiloofaR ♥; 27-09-2011 at 14:08.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

البته به نظر من آداموس پیشگویی هاش خیلی معنا داره !

مثلا به نظر من آداموس داره به یه اتفاق وحشتناک مثله یه جنگ بزرگ اشاره میکنه !

چند ماه پیش تویه صدای آمریکا داشت در باره پیش گویی های 2012 صحبت ممیکرد و مستند خوبی گذاشته بود !

یکی از پیش گویی ها خیلی جالب بود !

چند قرن پیش پیش گویی شده بود مبنی بر جنگی بزرگ در دشت آرماگدون ( دشتی بزرگ در اسرائیل امروزی ) و گفته شده بود که از مشرق زمین و شمال این دشت دو قوم با هم متحد و بر ضد بنی اسرائیل توطئه و حمله میکنند !

تاریخ دقیقی برای این پیشگویی مشخص نبوده ولی کارشناس یه استنباط جالبی کرد :

گفت احتمال داره منظور از این پیش گویی جنگی بزرگ بین ایران امروزی به همراه یکی از متحدان شمالی یا شمال غربی خودش ( روسیه ، سوریه و احتمالا لبنان ) و اسرائیل باشه !

برای من خیلی جالب بود ! و اینکه میشه این پیش گویی رو کمی واقع گرایانه تر دید !
    پیشگویی و چند قرن پیش کدومه! اینی که شما گفتی از داستانهای کتاب مقدس هست (بخش مکاشفات یوحنا آخرهاش)
    که آخرای عمر جهان مسیح از آسمان فرود میاد و همزمان ضد مسیح (که فکر کنم نماده) هم پیداش میشه و توی آرماگدن میجنگن و آخرسر مسیح میبره و بعد هم قیامت میشه

من یه چیزی که برام جالب بود این بود که گفتن در سال 2011 هم راستایی خورشید با کهکشان راه شیری رخ میده،دوست دارم بدونم که این هم راستایی باعث چه رویدادی میشه شاید باعث گرم شدن بیشتر خورشید و زمین میشه؟! و این که هر ساله یعنی از سال 1998 به بعد زمین داره گرم تر میشه و این که احتمالا در سال 2012 به اوج خودش میرسه...!احتمالا تا 1،2 سال دیگه هیچ یخی روی قطب شمال نمیمونه...
    البته همش نظریست...
    منم خوندم...
    همراستایی و این حرفها که فکر نکنم چیز اثبات شده ای باشه، اینکه باعث اتفاق خاصی هم میشه این همش حدس وگمانه. این مستندهایی هم که میسازن میان یه مشت حدس و گمان و فرضیه (که معمولا هیچ کدومشون هم اثبات نشدن) پشت سر هم میچینن و به هم ربط میدن و نتیجه گیری میکنن!
    گرم شدن زمین هم اگر با همین روند هم پیش بره و جلوش گرفته نشه بازم مشکلاتی که ایجاد میکنه دیرتر از حرفها رخ میده
    درباره قطب شمال هم خیالتون راحت به این زودی ها آب نیمشه چون نتیجه چنین رویدادی نابودی بخش عمده ای از حیات هست به سبب بهم ریختن کل سیستم آب و هوای کل سیاره و اگر چنین خطری بود که الان اینقدر بیخیال نبودیم

7. 4 کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه نه .. باور کن گفت 5 هزار سال پیش ... مستند منو تو1 گفت ...
    خوب خیلی چیزها توی برنامه های مختلف گفته میشه که درست نیست
    شما هم که به نت دسترسی داری با یک سرچ کوچولو بیوگرافی نوستراداموس رو پیدا میکردی
    در ضمن اصلا به هیچ وجه جور در نمیاد که 5000 سال پیش بوده باشه.

حرفای رائفی پور هم بد نیست ..خوبه ..ولی خوب در کنار حرفای راست و خوبش یه سری حرفا میزنه که اصلا قابل اعتماد نیست و یه سریشون از روی طرفداری از .. است..
    ایشون که کلیت صحبتش چرت و پرت هست...اون وسط که حواسش پرت میشه شاید یک صحبت درستی بکنه
    کلا بیشتر شبیه به فیلم های طنز بود تا یک صحبت علمی - تاریخی اون هم در دانشگاه.
    جا داره به دانشجویانی که نشستن و صحبت های ایشون رو تا پایان دنبال کردن یک تبریک بگیم

9. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

بارندگی تهران 8 برابر شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودتون رو برای 2012 آماده کنید تهرانیهای عزیز

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بارندگی تهران 8 برابر شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودتون رو برای 2012 آماده کنید تهرانیهای عزیز
    چه سال خوبی واسه سرزمین خشک و تشنه.ی ایران

12. 9 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

صدر در صد یک اتفاقی خواهد افتاد البته از قبل تعریف شده حالا میخواد مثل حادثه یازده سپتامبر یا جنگ یا ........ باشه

14. این کاربر از hompoil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mhm5000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    دنیای 10 بعدی!

پيش فرض

چند دقیقه پیش خودتون فکر کنید...
    یعنی توی جهان به این عظمت امکان نداره هر ثانیه، ۳ تا جرم (چه کوچیک چه بزرگ) ش پشت سر هم قرار بگیره؟ حالا ده تا چی؟در طی هر سال زمینی که می گذره، زمین و خورشید و مرکز کهکشان، ۲ بار در ۱ راستا قرار می گیرن، هیچ اتفاقی هم نمی افته. حالا اگه یه خسوف یا کسوفی رخ بده، میشن ۴ تا جرم. اگه پشت مرکز کهکشان فقط ۱ جرم (در همون امتداد) قرار داشته باشه و پشت خورشید ۱ جرم، میشه ۶ تا... همینطوری زیادش کنید دیگه....
    با یکم فکر می شه فهمید همین الآنشم حداقل ۴-۵ جرم آسمانی پشت سر همن و هیچ اتفاقی نمی افته...

اینکه تا هر چی میشه، اسم کتاب و مقاله و مستند و فیلم میدین، فکر نکنین کار سختیه! همین الآن اراده کنم تا قبل از عید یه کتاب انگلیسی مخالف ۲۰۱۲ می نویسم میدم بیرون توش ۱۰۰ تا نظریه پردازی می کنم و نظریه های مخالف رو هم با سند و مدرک، عقلانیت، منطق، استدلال و...نابود می کنم. تازه از یکی از انتشاراتی های معروف آمریکا چاپش می کنم که فکر کنین خبریه. پس اینا مهم نیست...
    مستند و فیلم حاصلِ پولِ،برای القای مطلب ؛ کتاب و مقاله هم حاصل فکرِ که اون رو هم همه دارن...
    مثلا اگه تمام مردم زمین هم بگن فردا خورشید دیگه ته می کشه و تاریک میشه و از این حرفا، تا زمانی که معادلاتی که همه قبولش دارن و خورشید هم اساسا ۱۰۰% ی داره از اون تبعیت می کنه، این موضوع رو اثبات نکنه، همچین چیزی اتفاق نمی افته.
    خیالتون تخت...
    پیشنهاد می کنم یه سری مطالب از این دست رو توی پست اول بذارین که دیگه هر کسی که براش سوال پیش میاد زود نیاد بپرسه! یکمی بره بگرده، فکر کنه، تحقیق کنه ببینه داستان از چه قراره

شما فکر کنید ۲۰۱۲ سالیه که قراره بمیرین( حالا نه الزاما اینکه زمین هم نابود بشه ! )... چه کارهایی هست که انجام ندادین. از چه کسایی لازمه بابت کارهاتون عذرخواهی کنین؟ چقدر به پدر و مادرتون اهمیت دادین؟ اینا رو لحاظ کنین. نه تخیلاتی که میشه باهاش یه اتوبان ۲ طرفه از جنس الماس و طلا بین زمین و ماه باهاش در نظر گرفت و خیلی چیزای بیشتر...

آینده نگر باشید ولی درگیرش نشید....
    Last edited by mhm5000; 27-12-2011 at 16:21. دليل: رسا تر کردن نوشته!

16. 6 کاربر از mhm5000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

چند دقیقه پیش خودتون فکر کنید...
    یعنی توی جهان به این عظمت امکان نداره هر ثانیه، ۳ تا جرم (چه کوچیک چه بزرگ) ش پشت سر هم قرار بگیره؟ حالا ده تا چی؟در طی هر سال زمینی که می گذره، زمین و خورشید و مرکز کهکشان، ۲ بار در ۱ راستا قرار می گیرن، هیچ اتفاقی هم نمی افته. حالا اگه یه خسوف یا کسوفی رخ بده، میشن ۴ تا جرم. اگه پشت مرکز کهکشان فقط ۱ جرم (در همون امتداد) قرار داشته باشه و پشت خورشید ۱ جرم، میشه ۶ تا... همینطوری زیادش کنید دیگه....
    با یکم فکر می شه فهمید همین الآنشم حداقل ۴-۵ جرم آسمانی پشت سر همن و هیچ اتفاقی نمی افته...

اینکه تا هر چی میشه، اسم کتاب و مقاله و مستند و فیلم میدین، فکر نکنین کار سختیه! همین الآن اراده کنم تا قبل از عید یه کتاب انگلیسی مخالف ۲۰۱۲ می نویسم میدم بیرون توش ۱۰۰ تا نظریه پردازی می کنم و نظریه های مخالف رو هم با سند و مدرک، عقلانیت، منطق، استدلال و...نابود می کنم. تازه از یکی از انتشاراتی های معروف آمریکا چاپش می کنم که فکر کنین خبریه. پس اینا مهم نیست...
    مستند و فیلم حاصل ه پول ه، برای القای مطلب و کتاب و مقاله هم حاصل فکر که اونم طیف عظیم تمام انسانها دارنش...
    مثلا اگه تمام مردم زمین هم بگن فردا خورشید دیگه ته می کشه و تاریک میشه و از این حرفا، تا زمانی که معادلاتی که همه قبولش دارن و خورشید هم اساسا ۱۰۰% ی داره از اون تبعیت می کنه، این موضوع رو اثبات نکنه، همچین چیزی اتفاق نمی افته.
    خیالتون تخت...
    پیشنهاد می کنم یه سری مطالب از این دست رو توی پست اول بذارین که دیگه هر کسی که براش سوال پیش میاد زود نیاد بپرسه! یکمی بره بگرده، فکر کنه، تحقیق کنه ببینه داستان از چه قراره

شما فکر کنید ۲۰۱۲ سالیه که قراره بمیرین( حالا نه الزاما اینکه زمین هم نابود بشه ! )... چه کارهایی هست که انجام ندادین. از چه کسایی لازمه بابت کارهاتون عذرخواهی کنین؟ چقدر به پدر و مادرتون اهمیت دادین؟ اینا رو لحاظ کنین. نه تخیلاتی که میشه باهاش یه اتوبان ۲ طرفه از جنس الماس و طلا بین زمین و ماه باهاش در نظر گرفت و خیلی چیزای بیشتر...

آینده نگر باشید ولی درگیرش نشید....
    من این یه تیکرو 1 کلمشم نفهمیدم

---------- Post added at 03:00 AM ---------- Previous post was at 02:57 AM ----------

بابا شم ها چه حالی دارینا 6 ساعت میشیشنین بحث می کنین همه اینا الکیه دیگه یه سیاستی توش هست همشون فیلم 2012 و ......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •