تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 143 اولاول ... 155561626364656667686975115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1430

نام تاپيک: Batman: Arkham City

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام راستش من شرمنده

وقت نداشتم کل فرومو بگردم ، من اینجا گیر کردمممممممممممممممم

1. locate mister freeze an recover the cure

2. track freezes location by identifying the colds point in arkham city

از کجا پیداش کنم و بعد چیکارش کنم ؟؟
    همه درها قفله - همه رو کشتم - همه ترینینق ها رو رفتم - 3 تا تیتان ترکوندم که دوتاشو تو اون محوطه قرمزه و نمیشه توش رفت ، یکیشم یه جایی که درش قفله

یه علامت سوال قرمز کوچیک رو نقشه اومده که روش نوشته (کت وومن تروفی) میرم اونجا چیزی نیست . چیکار کنم ؟؟؟

سرد ترین نقطه رو از کجا گیر بیاریم ؟ هرجا میرم از جای دیگه هم سرد تر هست ، ارتفاعات عوش اینکه سرد باشه داخل شهر سرده

از جاهای دیگه هم میخام برم تیر بارون میکنن بر میگرده

این هلیکوپترارو چجوری بیارم پایین حرسمو در اودن .

اون مرد عینکی که اول بازی نجاتش دادیم رو پیدا کردم ولی از جاش تکون نمیخوره ، میستر فریز اونه ؟؟؟

کمککککککککککککککککککککککک کک

آساسین - نیدفرور اسپید ، اینارو ول کردما به خاطر این بت منه لامسب عجب گیم پلی داره با رزلیشن آخرشم بازی میکنم از ساعت 11 صبح تا حالا برای ناهار خوردنم پا نشودم

عجـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ با کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــک

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

گفتم که این نظر شخصی من بود.......بازم میگم به نظرم سازندگان بازی اشتباه کردن که تغییرات زیادی تو بازی انجام ندادن.......شما نسبت به نسخه قبلی چه تغییراتی تو مبارزات دیدین ؟؟؟
    اگه به آخر حرفم هم توجه کنید گفتم با ایرادهایی که داشت بازم بازی خوبی بود......
    متوجه نشدین کدوم علامت سوال ها رو میگم ؟؟؟
    یه سری هستن که علامتش جای دیگه است و نقطه اش جای دیگه
    اگه نسخه قبلی یادت بیاد باید با بتمن میرفتیم جایی که علامت نقطه بیفته زیر علامت سوال بعدش X نگه میداشتیم و اسکن میکرد و بهمون XP میداد ....... منظورم این بود
    مگه من گفتم نظر شخصیتون نیست؟ حرفی زدین که دوست داشتم برام بشکافین...

اخه ببینین شما گفتین که "نقاط ضعف بازی بیشتر از نقاط قوت بود" وقتی اینوری میگین یعنی بازی اگه از 10 حسابش کنیم از دید شما میاد زیر 5 میگیره!
    بعدش هم گفتین که " نسبت به نسخه قبلی اکشن ها هیچ تغییری نکرده بود .... " دیگه این قسمتش نهایت بی انصافیه. بازی قبل به جرات میتونم بگم در قسمت مبارزات - تن به تن - واقعا کاری به یادماندنی و تک انجا داده و بی رقیبه اگه در ژانر اکشن ماجرایی با بقیه مقایسه بشه. جالب هم هست که تو شماره دوم در همین حد نمونده و تغییرات دیگری رو هم در به چشم دیده:

- امکان فنون ضد حمله در مقابل دو و سه نفر.
    - امکان استفاده سریع از تجهیزات - به صورت دو بار کلیک کردن
    - اضافه شدن فن Beat Down
    - اضافه شدن فنون 4 گانه Special که با E و R و Y و T اجرا میشدند.

فکر میکنم دو تا فن دیگه هم باید باشه ولی چون شک دارم فعلا اسمی ازشون نمیبرم...

اگه اینا رو تغییر ندونین دیگه هیچ صحبتی باقی نمی مونه...

شما گفتین سر اسکن کردن علامت سوال ها و نقطه هاش مشکل دارین منم گفتم چه جور مشکلی و سر کدوم موردش که بعدشم چیزی نگفتین.

سلام دوستان من اونجا که دوتا دروازه هست آب رد میشه گیر کردم لطفا کمک کنید.
    3% رسیدم
    دروازه های آبی که بهش اشاره میکنین تو ساختمون Steel Mill هستن. اینجا گیر کردین؟ اگه اینجا باشه برای بار اول از اون ورودی وارد ساختمون نمیشین. بیایین بیرون ساختمون و برین بالای دودش کش...

سلام راستش من شرمنده

وقت نداشتم کل فرومو بگردم ، من اینجا گیر کردمممممممممممممممم

1. locate mister freeze an recover the cure

2. track freezes location by identifying the colds point in arkham city

از کجا پیداش کنم و بعد چیکارش کنم ؟؟
    همه درها قفله - همه رو کشتم - همه ترینینق ها رو رفتم - 3 تا تیتان ترکوندم که دوتاشو تو اون محوطه قرمزه و نمیشه توش رفت ، یکیشم یه جایی که درش قفله

یه علامت سوال قرمز کوچیک رو نقشه اومده که روش نوشته (کت وومن تروفی) میرم اونجا چیزی نیست . چیکار کنم ؟؟؟

سرد ترین نقطه رو از کجا گیر بیاریم ؟ هرجا میرم از جای دیگه هم سرد تر هست ، ارتفاعات عوش اینکه سرد باشه داخل شهر سرده

از جاهای دیگه هم میخام برم تیر بارون میکنن بر میگرده

این هلیکوپترارو چجوری بیارم پایین حرسمو در اودن .

اون مرد عینکی که اول بازی نجاتش دادیم رو پیدا کردم ولی از جاش تکون نمیخوره ، میستر فریز اونه ؟؟؟

کمککککککککککککککککککککککک کک
    - مسیر وقتی صحیحه که عدد درجه رنگش آبی بمونه و زیاد بشه. برین سمت راست و بالای نقشه یعنی ساختمون GCPD که میشه ایستگاه پلیس...
    - هلی کوپتر هم پایین آوردنی نیستن.
    - شما او مسیری رو که گفتم برین. بعد از اون, پیداش میکنین.
    - اون نابود کردن مخازن Titan هم همگی ماموریت فرعی حساب میشه. در طول ماموریت های داستانی به اون قسمت ها هم میرسین...

3. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من دارم بازی را تموم میکنم
    لطفا یکی بهم بگه میتونم بعد از تموم شدن بازی هم مراحل جانبی را برم یا نه؟اگه نمیتونم الان بازی را تمام نکنم
    اخه یک سری مراحل جانبی مثل MAD Hunter را زمانی رفتم که برا بتمن داروی موقتی برای سم داخل بدنش توسط الفرد فرستاده شده بود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من دارم بازی را تموم میکنم
    لطفا یکی بهم بگه میتونم بعد از تموم شدن بازی هم مراحل جانبی را برم یا نه؟اگه نمیتونم الان بازی را تمام نکنم
    اخه یک سری مراحل جانبی مثل MAD Hunter را زمانی رفتم که برا بتمن داروی موقتی برای سم داخل بدنش توسط الفرد فرستاده شده بود
    بله. امکانش هست...

6. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

درود.
    دوستان میشه بگید وقتی یکی از دشمن ها رو میزنیم و روی زمین میافته، کدوم دکمه هارو باید میزدیم که بتمن سرشو بکوبه به زمین و کارشو تموم کنه؟ (البته دکمه های کامپیوترشو میخوام!)

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود.
    دوستان میشه بگید وقتی یکی از دشمن ها رو میزنیم و روی زمین میافته، کدوم دکمه هارو باید میزدیم که بتمن سرشو بکوبه به زمین و کارشو تموم کنه؟ (البته دکمه های کامپیوترشو میخوام!)
    کلید کنترل سمت چپ ( Lctrl ) رو نگه دار بعدش کلیک راست بزن
    Last edited by arash-king; 16-12-2011 at 13:49.

9. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان Easter Egg این Scarecrow کجاست؟
    ماله Killer Croc رو پیدا کردم و باهاش حرف زدم خیلی باحال بود.حالا دنبال اینم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان Easter Egg این Scarecrow کجاست؟
    ماله Killer Croc رو پیدا کردم و باهاش حرف زدم خیلی باحال بود.حالا دنبال اینم.
    تو نقشه مابین وسط و راست نقشه, یه پل متحرک از کار افتاده هست که بالاش میتونین ماسکشو پیدا کنین.

12. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

تو نقشه مابین وسط و راست نقشه, یه پل متحرک از کار افتاده هست که بالاش میتونین ماسکشو پیدا کنین.
    نه اونو پیدا کردم.اون Riddle هست.الان دنبال Easter Egg اش هستم.مثل اینکه یه قایق هست که با فرود اومدن و باز کردن درش میتونی پیداش کنی.محل اون قایق رو نمی دونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من این فسمت بعد از اینکه وارد کوره ی مواد مذاب میشه همون اولش یه جا هست نوشته lctrl (while runing) من کنترل چپ رو میگیریم و میشینه ولی جلوش یه دیواره که باید از زیرش رد بشه که خیلی کوتاه هست ونمیتونه هرکاری هم کردم نفهمیدم تورو خدا کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •