ناپولی بی دون دیگو ی کبیر( هرچند با همشیک این روزها خوب ظاهر میشن ) .
![]()
ناپولی بی دون دیگو ی کبیر( هرچند با همشیک این روزها خوب ظاهر میشن ) .
![]()
آلگری: زلاتان و مسی بهترین بازیکنان دنیا هستند
سایت گل – ماسیمیلیانو آلگری، مربی میلان گفته زلاتان ایبراهیموویچ به خوبی لیونل مسی بارسلونا است.
او در آستانه دیدار تیمش مقابل پارما گفته: «هیچ بازیکنی در دنیا بهتر از زلاتان ایبراهیموویچ نیست. او و مسی با فاصله زیادی بهترین بازیکنان دنیا هستند. او شخصیت و اراده دارد و امسال در بسیاری از رویدادها سرنوشتساز بوده است.»
ایبراهیموویچ گفته بود خسته است، که این حرف او باعث نگرانی شد، اما آلگری میگوید: «مرتبا با زلاتان صحبت میکنم. او بازیهای بسیاری انجام داده و هرگز یک هفته کامل استراحت نکرده است.
اما در حال حاضر حس میکنم مشکل او ذهنی است تا فیزیکی.»
آلگری همچنین میخواهد تیمش در آستانه دیدار با پارما و تاتنهام روحیه بالایی داشته باشد: «ما در مهمترین و حساسترین فاز فصل هستیم.
از امروز به نظرم سرنوشت قهرمانی مشخص میشود.
سهشنبه لیگ قهرمانان داریم و بعد جام حذفی سر میرسد و بعد هم لیگ.
ما هنوز درگیر هر سه رقابت هستیم ولی نمیتوانیم اشتباه کنیم، وگرنه به حریفان خود امتیاز میدهیم.»
2011/2/12کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موراتی: یوونتوس اسکودتوی 2006 را پس نخواهد گرفت
سایت گل – ماسیمو موراتی، رییس باشگاه اینتر بر این باور است که یوونتوس امید کمی برای بازگرداندن اسکودتوی 2006 دارد.
یوونتوسیها بر این باورند که این اسکودتو که به دلیل رسوایی کالچوپولی 2006 از آنها پس گرفته شد باید به دلیل کشفهای جدید دادگاه ناپل به آنها برگردانده شود.
اتحادیه فوتبال ایتالیا به دلیل درخواست یوونتوس، خودش وارد عمل شده و به ماجرای کالچوپولی رسیدگی کرده است.
با این حال، موراتی حس میکند یوونتوس کاری نمیتواند از پیش ببرد: «کالچوپولی ماجرایی بسیار جدی بود.
اسکودتوی 2006؟ فکر نمیکنم برگرداندن آن به یوونتوس پایه و اساسی داشته باشد.
آندرهآ آنیلی را بسیار دوست دارم و او را سالهاست میشناسم. مطمئنم که او یوونتوس را به اوج برمیگرداند.»
2011/2/12کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
افراد دعوت شده برای بازی با پارما:
: Christian Abbiati; Massimo Oddo, Sandro Nesta, T. Silva, Luca Antonini; Rino Gattuso, Mark van Bommel, Mathieu Flamini; Robinho; Alexandre Pato, Antonio Cassano
این پیرلو بهتره آخر فصل از میلان جدا بشه
اگه از مرکل استفاده کنیم میتونه در آینده ستاره میلان بشه
واقعا استعداد بالایی داره وخیلی خونسرد و سر بالا بازی میکنه و مهم تر از همه بازیکن اکادمی خود میلانه
من که به شدت با بازی اون حال میکنم![]()
گلزنی سیدورف برای میلان!!!!
27' AC Milan [2 - 0] Parma
8' [1 - 0] C. Seedorf
17' [2 - 0] A. Cassano
دیدم شده 3-0 رفتم ببینم گل رو کی زده دیدم شده 4-0
هر دو تا رو روبینیو تو دقایق 61 و 65 زده
میلان 4- پارما 0؛ روسونری همچنان به پیش
میلان موفق شد تا در دیدار این هفته خود به برد آسانی دست بیابد
سایت گل- میلان موفق شد تا در دیداری که با حضور 45 هزار تماشاگر در سن سیرو برگزار شد، به برد آسانی با نتیجه 0-4 دست بیابد
کلارنس سیدورف که این روزها صحبتهای متعددی در مورد احتمال جدایی او از رختکن روسونری و پیوستنش به یکی از تیمهای حاضر در بوندسلیگا به گوش می رسد در دقیقه 8 اولین گل بازی را به ثمر رساند
آنتونیو کاسانو در دقیقه 17 بازی را 0-2 کرد تا نیمه اول این مسابقه با برتری نسبی روسونری میزبان به پایان برسد
ولی این پایان کار پارما در این دیدار نبود، چرا که روبینیو در دقایق 62 و 65 دوبار دیگر دروازه این تیم را باز کرد تا میلان با اقتدار تمام و با 4 گل از سد میهمانش پارما عبور کرده و با کسب سه امتیاز این بازی به صدرنشینی مقتدرانه اش ادامه دهد
محتوای مخفی: منبع
خب به سلامتی بردیم با اختلاف تا جواب روزنامه هایی که میگفتن میلان توی بحران هست رو با قاطعیت بدیم
امشب ببینیم بچه دل نری چکار میکنن
تیم هم باید بزی با ا تاتنهام خودشو آماده کنه
واقعا حیفه که از کاسانو و فن بومل نمیتونیم استفاده کنیم
آره واقعا حیف...مخصوصا کاسانو که غوغا کرده
توی این بازی هم نمره 9 گرفت
ولی عجب بازیی میکنه این مرکل...واقعا یک بازیکن با استعداده![]()
خدا رو شکر در نبود پیرلو مرکل هست که میتونیم بهش اتکا کنیم مخصوصا توی سی ال
توی بازیهای پیش فصل میلان هم خوب درخشیده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)