تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 120 اولاول ... 155561626364656667686975115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مصاحبه اختصاصی سایت بوندسلیگا با توماس کرافت :از قهرمانی ناامید نیستیم

یک پاس گل و دفع ضربه پنالتی در اولین حضور کرافت درون دروازه بایرن به عنوان دروازه بان اول تیم

سایت گل- با وجود عملکرد نسبتا مناسب توماس کرافت در اولین دیدار دور برگشت بوندسلیگا او از نتیجه نهایی بدست آمده اظهار نارضایتی می کند.
    مصاحبه اختصاصی او را با سایت رسمی بوندسلیگا می خوانیم:

Bundesliga.de- آیا توماس کرافت از اولین حضور خود به عنوان دروازه بان شماره یک در بوندسلیگا خوشحال است؟
    کرافت- خوشحال هستم که در این دیدار حضور داشتم اما از نتیجه بدست آمده و عدم کسب 3 امتیاز حساس در این دیدار ناراحت هستم. ما میخواستیم در اولین دیدار دور برگشت با پیروزی شروع کنیم و روال خوبی را برای بازی های بعدی بدست آوریم و فاصله خود از دورتمند را کم کنیم. ما شانس های بسیاری داشتیم اما نتونستیم از آنها نتیجه بگیریم اگر از این شانس ها استفاده می کردیم گل خورده در انتهای دیدار کمرنگ می شد.

Bundesliga.de- ایا شما برای حضور در این دیدار عصبی بودید؟
    کرافت- از ابتدا مشخص بود که من در این دیدار درون دروازه خواهم بود بنابراین فرصت کافی برای آماده سازی ذهنی خود را داشتم. اما مطمئنا کمی عصبی و نگران بودم اما پیش از هر دیداری این شرایط اتفاق می افتد همانطور که من در تیم زیر 19 ساله ها نیز حضور داشتم چنین استرسی برایم رخ می داد کمی استرس پیش از هر دیدار امری طبیعی است.

Bundesliga.de- شما در گل بایرن نقش موثری داشتید آیا این اتفاقی بود یا برنامه ای از پیش برای آن پیش بینی شده بود؟
    کرافت- من دیدم که مدافعان ولفسبورگ هنوز به طور کامل به عقب بازنگشته اند و پشت آنها خالی است به همین دلیل توپ را بلند به پشت سر آنها فرستادم و از این بابت خوشحالم که توپ گل شد.

Bundesliga.de- و سپس دفع ضربه پنالتی در بازی اول – آیا شما در گرفتن پنالتی تخصص دارید؟
    کرافت- خیر من در گرفتن ضربه پنالتی مهارت ندارم.

Bundesliga.de- نکته ای که در این دیدار قابل توجه بود صحبت های مکرر فن بومل با شما در طول دیدار است که حتی در صحنه ای به شما گفت که ضربه بلند بفرستید که شما نیز توپ را با ضربه ای بلند به زمین حریف فرستادید آیا شما یک ارتباط و درک خاصی نسبت بهم دارید؟
    کرافت- ما ارتباط خوبی نسبت به هم داریم و او یک بازیکن با تجربه است و در ضمن کاپیتان تیم نیز می باشد.

Bundesliga.de- آیا در لباس کنی با شما صحبت های زیادی صورت گرفت؟
    کرافت- خیر تیم به من اعتماد به نفس کافی برای حضور در ترکیب را داده بود و نیازی به سخنرانی نبود.

Bundesliga.de- احتمال بسیاری برای حضور مانوئل نوئر و امضای قرارداد با بایرن وجود دارد شما نگران حضور او در بایرن نیستید؟
    کرافت- من به خوبی می توانم در شرایط سخت نیز رقابت کنم من باید سطح بازی خود را افزایش دهم اگر خوب بازی نکنم باید دوباره روی نیمکت بشینم و این امری طبیعی است اما من نمیخواهم که دروازه بان دوم و یا سوم باشم نمیخواهم انتخاب چندم تیم در بوندسلیگا یا دیگر بازی ها باشم حضور در بوندسلیگا رویای من است.

Bundesliga.de- چقدر از کسب عنوان قهرمانی در این فصل دور شده اید؟
    کرافت- مطمئنا به راحتی نمی توان عنوان قهرمانی را تکرار کنیم اما ما ناامید نخواهیم شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - سعید محمدخواه

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------

اولیچ: روی فصل بعد تمرکز کرده‌ام

مهاجم بایرن مونیخ از پیشرفتی که در برنامه بهبودش داشته راضی است.

سایت گل – اولیچ، مهاجم بایرن مونیخ پس از مصدومیت شدید از ناحیه زانو در راه بازگشت به میادین است. او هفته گذشته عصاهایش را کنار گذاشت. این مهاجم کروات درگیر برنامه بهبودی‌اش است و خوشحال است که به مرحله بعدی رسیده.

او می‌گوید: «به راستی خوشحالم که می‌توانم بالاخره کاری انجام دهم. دو ماه اول پس از جراحی بسیار سخت بود.

همسر من برای مدتی سه فرزند داشت – من هم انگار کودک سوم خانواده شده بودم چون هیچ کاری از دستم برنمی‌آمد. خوشحالم که تمام شده.»

اولیچ در آغاز سال میلادی به آمریکا پرواز کرد تا اوضاع سلامتی‌اش بررسی شود. او می‌گوید: «دکتر خبرهای خیلی خوبی به من داد و گفت اوضاع خوب است. باید به برنامه‌ام پایبند باشم، و امیدوار باشم که برای پیش‌فصل به موقع آماده می‌شوم. نمی‌خواهم ریسک کنم چون فایده ندارد. بهترین نکته برای من و زانویم این است که صبور باشم. من روی فصل بعد تمرکز کرده‌ام.»

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------

پاولیوچنکو مورد توجه باشگاه‌های انگلیسی و آلمانی

استیو بروس اوضاع این مهاجم روس را زیر نظر دارد.

سایت گل – رومن پاولیوچنکو، مهاجم تاتنهام توجه باشگاه‌هایی در سراسر اروپا را جلب کرده است.

این بازیکن روس در تیم هری ردنپ جایی در ترکیب ثابت نیافته و ممکن است به تیم دیگری برود تا بتواند مرتبا بازی کند.

سایت گل انگلیس فاش کرد که استیو بروس، مربی ساندرلند به این ملی‌پوش روسیه توجه دارد و او را جانشین ایده‌آلی برای دارن بنت می‌داند که با مبلغ 18 میلیون پوند به استون ویلا پیوست.

تاتنهام هم برای تقویت خط حمله‌اش به دنبال پول فروش اوست. آنها در هفته‌های اخیر تلاش کردند رابی کین را بفروشند، اما موفق نشدند.

تاتنهام این مهاجم را با مبلغ 14 میلیون پوند از اسپارتاک مسکو خریداری کرد و می‌خواهد اکثر این مبلغ را با فروش او دوباره به دست آورد.

ونت، مدیر برنامه‌های پاولیوچنکو به سایت ساکرنت ESPN گفت: «چند باشگاه در انگلیس و آلمان او را می‌خواهند، اما از قرارداد رومن با تاتنهام دو سال باقی مانده.

رفتن یا نرفتن او دست ما نیست. تصمیم را تاتنهام می‌گیرد که آیا اجازه رفتن را به او بدهد یا نه.»

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مصاحبه اختصاصی سایت بوندسلیگا با توماس کرافت :از قهرمانی ناامید نیستیم
    نمیدونم چرا امید بسیاری بهش دارم... یه جورایی احساس میکنم اومدن نوئر با وجود کرافت اصلا لازم نیست
    من نمیدونم چرا با تو انقدر اختلاف نظر دارم

من به شخصه یکی از طرفدارای فن بومل هستم
    خوبه اختلاف خوبه : دی

من رو هم این همه سال تو زمین میزاشتن معلومه یکم چیز یاد میگرفتم
    هیچ وقت سوتی ها و اعصاب خوردکنی هاش رو یادم نمیره.... هر وقت بازی بایرن میدیدم 90 ئقیقه اینو فحش می دادم : دی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم چرا امید بسیاری بهش دارم... یه جورایی احساس میکنم اومدن نوئر با وجود کرافت اصلا لازم نیست

خوبه اختلاف خوبه : دی

من رو هم این همه سال تو زمین میزاشتن معلومه یکم چیز یاد میگرفتم
    هیچ وقت سوتی ها و اعصاب خوردکنی هاش رو یادم نمیره.... هر وقت بازی بایرن میدیدم 90 ئقیقه اینو فحش می دادم : دی
    عوضش فصل قبل که خیلی خوب بود
    گل به فیورنتینا
    عصبانی کردن رافائل تو بازی با منچستر که باعث شد کارت زرد اولشو بگیره و بعدشم اخراج بشه
    قبلترا گل دقیقه نودش به رئال تو برنابئو

کلا از سبک کثیف بازی کردنش خوشم میاد

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

ولی انگار قراره نویر بیاد بایرن و کرافت به جاش بره شالکه.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ولی انگار قراره نویر بیاد بایرن و کرافت به جاش بره شالکه.
    نویر مطمونا یکی از بهترین دروازه بان های دنیا میشه
    ولی دوس دارم یکی تو دروازه ی بایرن باشه که از خود تیم باشه

فقط کاش یه مدافع خوب میگرفتن...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نویر مطمونا یکی از بهترین دروازه بان های دنیا میشه
    ولی دوس دارم یکی تو دروازه ی بایرن باشه که از خود تیم باشه

فقط کاش یه مدافع خوب میگرفتن...
    قرار نیست مدافع وسط بگیرن کلا

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب سوپر ماریو هت تریک کردش
    روبن هم گل زد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسخره ها

سایت کانون هواداران بایرن مونیخ هیتلر شد
    دیگه اینشو ندیده بودم خدایی
    همین نیم ساعت پیش داخلش بودم
    الان که خواستم دوباره برم دیدم هیتلر شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آره!!!!!!!!!!!
    احتمالا به خاطر پخش زنده و این حرفا بود.
    حالا تا باز شدنش...........

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مسخره ها

سایت کانون هواداران بایرن مونیخ هیتلر شد
    دیگه اینشو ندیده بودم خدایی
    همین نیم ساعت پیش داخلش بودم
    الان که خواستم دوباره برم دیدم هیتلر شده
    واقعا خاک تو سرشون!امیدوارم با تلاش مدیران سلیت هر چه زودتر از فیلی درش بیارن!

فان خال: فوق العاده بودیم

پیروزی 1-5 بایرن مقابل کایزرسلاترن، رضایت مربی هلندی باواریایی ها را به همراه داشت

سایت گل- لوئیس فان خال، مربی بایرن مونیخ از برد 1-5 شاگردانش مقابل کایزرسلاترن راضی است ولی او در عین حال جانب احتیاط را هم فراموش نمی کند.

در پایان دیدار شنبه شب بایرن، فان خال به کیکر گفت:« معلوم است که راضی ام. وقتی در بوندس لیگا با نتیجه 1-5 به پیروزی می رسی، این فوق العاده است ولی ما باید ببینیم که این پیروزی برایمان چقدر سخت بود.»

فان خال که در فکر بازی های بعدی تیمش است اعلام کرد که بایرن هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن دارد.او ادامه داد:« در حال حاضر در رده سوم هستیم ولی هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن و بازیهای زیادی برای بردن داریم.»

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------

ماگات، خوشحال از پیروزی مقابل هانوفر

مربی باتجربه شالکه از اینکه تیمش توانست در دیداری خارج از خانه مقابل هانوفر به برتری برسد، خوشحال است

سایت گل- فلیکس ماگات، مربی باتجربه شالکه رضایتش را از پیروزی 0-1 تیمش مقابل هانوفر اعلام کرد. این در حالی است که شالکه در آخرین دیدار خود با نتیجه 0-1 مغلوب هامبورگ شده بود.

در پایان این مسابقه ماگات در جمع خبرنگاران گفت:« واقعا راضی هستم.ما بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشتیم.در نیمه اول فوتبال خوبی بازی کردیم و بعد از پایان نیمه اول، ما ثابت کردیم که می توانیم مبارزه کنیم. ما شایسته این برد بودیم.»

شالکه به لطف تکل گل رائول که در دقیقه 33 به دست آمد، توانست سه امتیاز این بازی را مال خود کند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هفته نوزدهم بوندس ليگا: پيروزي پرگل لوركوزن در خانه مونشن گلادباخ

با اين پيروزي لوركوزن بار ديگر به مكان دوم جدول بازگشت

سايت گل- در ادامه ديدارهاي هفته نوزدهم بوندس ليگا دقايقي پيش يك ديدار برگزار شد كه طي آن تيم لوركوزن موفق شد ميزبانش، بورسيا مونشن گلادباخ را با نتيجه 3-1 شكست دهد.

در اين ديدار كادلچ و كاسترو (دو بار) براي لوركوزن گلزني كردند و تنها گل گلادباخ را اشترانزل به ثمر رساند.

با اين پيروزي لوركوزن 36 امتيازي شد و بار ديگر به مكان دوم جدول بازگشت. البته اختلاف 11 امتيازي آنها با دورتموند صدرنشين مطمئنا به اين زودي ها جبران شدني نيست.

در حال حاضر بعد از دورتموند و لوركوزن، تيم هاي هانوفر، بايرن مونيخ و ماينس در رتبه هاي سوم تا پنجم قرار دارند.

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------

ماريو گومز: موفقيت بايرن مهم‌تر از گل‌هاي من است

او گفته گل‌زني براي بايرن كار اوست.

سایت گل – ماریو گومز نمایش‌های درخشان خود را با هت‌تریک نیمه دوم مقابل کایزرسلاترن ادامه داد و به رکورد 23 گل در 26 بازی در این فصل برای بایرن مونیخ رسید.

او در بوندس‌لیگا به همراه پاپیس دمبا از فرایبورگ با 15 گل صدرنشین جدول گل‌زنان است.

گومز دورانی را زیر فشار انتقادات به دلیل عدم ثبات مقابل دروازه حریفان سپری کرد ولی سپس تبدیل به یکی از ترسناک‌ترین بازیکنان بایرن شد. در هر حال، این ملی‌پوش آلمانی از این موفقیتش بیش از حد خوشحال نیست: «کار من همین است. می‌دانم چه انتظاری از من می‌رود. روشن است که هدف من این است که بهترین گل‌زن بوندس‌لیگا شوم، اما اگر این اتفاق نیفتد فاجعه روی نداده است. برای من مهم‌ترین نکته این است که بخشی از تیم باشم و با عملکرد خود به موفقیت باشگاه کمک کنم.»

مردان باواریا هنوز 14 امتیاز با بروسیا دورتموند صدرنشین فاصله دارند، اما تسلیم نشده‌اند. آنها فرصت انتقام از اینتر در لیگ قهرمانان را هم دارند. دو تیم در یک‌هشتم نهایی فینال پارسال را تکرار می‌کنند، دیداری که در آن گومز تنها 20 دقیقه بازی کرد.

لوییس فان‌خال می‌گوید: «خوب است که گومز دروازه‌ها را یافته، اما او می‌توانست مقابل کایزرسلاترن یک گل دیگر هم در نیمه اول بزند و آن گل بسیار مهم‌تر از گل‌های چهارم و پنجم ما می‌شد.»

گومز در 167 دیدار بوندس‌لیگا 88 گل زده و مربی او امیدوار است که او بیشتر گل بزند.

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

پوگربنياك: اميدوارم گل‌هاي مهم من براي اشتوتگارت در راه باشند

گل تساوي‌بخش او مقابل دورتموند يك امتياز را براي اشتوتگارت به ارمغان آورد.

سايت گل – پاول پوگربنياك از اشتوتگارت با گلي كه مقابل بروسيا دورتموند صدرنشين زد يك امتياز براي تيمش كسب كرد. او با اين حال اين را مهم‌ترين گل خود در بوندس‌ليگا نمي‌داند. اشتوتگارت در حال حاضر براي فرار از سقوط نياز به تك‌تك امتيازها دارد.

اين مهاجم روس مي‌گويد: «در وضعيتي هستيم كه در هر ديدار نياز به امتياز داريم. نمي‌خواهيم پس از آن كه آن همه فرصت را در نيم‌فصل اول از دست داديم اين بار هم بيشتر بلغزيم.

البته فرار از شكست زيبا بود،‌ اما اميدوارم مهم‌ترين گل‌هاي من براي اشتوتگارت در راه باشند.»

مهاجم سابق تيم‌هاي زنيت سن‌پترزبورگ و توم تومسك روسيه به اين ترتيب به صورت ضمني شايعات مبني بر رفتنش به ليگ برتر را تكذيب كرد.

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

رضایت یوپ هاینکس از عملکرد میشاییل بالاک

او بر این باور است که لورکوزن شایسته برد مقابل گلادباخ بود.

سایت گل – یوپ هاینکس، مربی بایر لورکوزن از عملکرد تیمش در جریان برد سه بر یک مقابل بروسیا مونشن گلادباخ راضی است. او از میشاییل بالاک هم تمجید کرد که به بوندس‌لیگا برگشته: «بر مبنای گردش بازی، شایسته پیروزی بودیم.

دو گل پیش از پایان نیمه اول نقطه اصلی بازی بود. این همان چیزی است که تفاوت تیمی بزرگ با تیم‌های دیگر را نشان می‌دهد.»

لورکوزن در نیمه اول نمایش بی‌روغی داشت تا این که میکال کادلچ ضربه ایستگاهی

فوق‌العاده‌ای را به ثمر رساند. گونسالو کاسترو هم در آخرین لحظات نیمه اول با ضربه سر گل

دوم را از فاصله‌ای نزدیک زد.

هاینکس گفت: «میشاییل بالاک به تیم کمک کرد و بسیار با اعتماد به نفس بازی کرد. این همان چیزی بود که انتظارش را داشتم.»

بالاک در نیمه دوم به جای سیدنی سم مصدوم از ناحیه چشم به میدان رفت. این هافبک کهنه‌کار تیم ملی در دقایق کوتاهی که بازی کرد عالی بود. او نزدیک بود یک پنالتی بگیرد و یک پاس فوق‌العاده به اشتفان کیسلینگ داد که او نتوانست آن را گل کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •