نه حالت فری نداره ولی می تونی هر چپتری رو که خواستی رو هر مدی بری . و یا دوباره از صفر شروع کنی
نه حالت فری نداره ولی می تونی هر چپتری رو که خواستی رو هر مدی بری . و یا دوباره از صفر شروع کنی
درود به همه دوستان.
من نسخه Multi5 رو از تک لینک سایتدان کردم و مثل اینکه نسخه Steam بازیه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای نصب هم در همان ابتدا Steam رو نصب میکنه و شروع میکنه به آپدیت Steam و Setup بازی بالا نمیاد.
می خواستم ببینم کسی این نسخه رو دان کرده که به ما هم بگه باید برای نصبش چیکار کنم و اینکه بهترین کرک برای این ورژن کدومه؟ Crack fix ؟
Last edited by godsmak; 27-08-2010 at 03:31.
پستر های wanted رو باید از روی دیوار ها پیدا کنید راحترین مشخصه این پستر ها اینه که دوتا عکس روشونه.
راستی pinup چیه؟
دوست عزیز شما directx و nvidia physx جدید رو نصب کنی درست میشه برا منم اتفاق افتاده بود
دوستان به مشکل بر خوردم.کرک من هم سر چپتر 7 خرابه.یکی لینک کرک سالم رو نداره بهم بده؟اگر همراه با dlcبازی باشه که بهتره اگر هم dlc نبود مشکلی نیست.در ضمن کرک جدید رو که گذاشتم نیاز به شروع بازی از اول ندارم؟
منم امروز صبح تمومش کردم روی 60% خیلی حالم گرفته شد
خیلی زود تموم شد این خودش یکی از معایبش بود
من اصلا ندیدم آمپر بنزین تکون بخوره اصلا نشون نمیده کم شده
میخواستم بدونم برای من اینجوریه یا کلا برای همه اینجوریه؟؟؟؟؟
آقایانی که تموم کردن با کدوم کرک بازی کردن؟ من با کرک skidrow وقتی میرم پول اون یارو bruno رو پس بدم (بعد از رسوندن جو) در اون جایی که bruno هست باز نمیشه!یعنی اصلا گزینه ای واسه باز شدن در نمیده! مطمئنم درست رفتم!مشکل از چیه؟
دوستان شرمنده این سوال رو میپرسم:
بازی روی لپ تاپ Dell Vostro 1510 با این مشخصات به نظرتون چطور اجرا میشه؟خیلی نگرانم از اینکه نتونه اجرا کنه.
GPU: nVidia GeForce 8400M GS
ram: 2 gb
CPU: Intel Dual core 2.5 GHz
چرا ولی ماشیناشون تکنولوژی پیشرفته ای داره؛0.1 لیتر در 100 کیلومتر.
باید با یه ماشین خیلی برین که تغییر محسوسی ببینید.
آقا این جمله یعنی چی چیکار باید کرد???
Rob Shops or Bring Car Bruski
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)