من خودم هارد اکسترنالم وسترن هست و 6 ماه تقریبا میشه که دارمش و مشکلی ندارم باهاش و تا بحال از دوستانم هم که سیگیت دارن (تقریبا 1 سال) نشنیدم که بگن خراب شده.الته درسته که درصد خرابی بالاست اما من خودم از نزدیک ندیدم که سیگیت یا وسترن خراب بشه!
من خودم هارد اکسترنالم وسترن هست و 6 ماه تقریبا میشه که دارمش و مشکلی ندارم باهاش و تا بحال از دوستانم هم که سیگیت دارن (تقریبا 1 سال) نشنیدم که بگن خراب شده.الته درسته که درصد خرابی بالاست اما من خودم از نزدیک ندیدم که سیگیت یا وسترن خراب بشه!
سلام
من یک هارد اکسترنال 1 یا 1.5 ترابایتی از نوع 2.5 اینچی احتیاج دارم.
دو مدل مد نظرم است:
1.My Passport Essential SE USB 3.0/USB 2.0/ 1TB
2.Free Agent GoFlex Ultra–portable Drive USB 3.0 / 1.5 TB
ولی مابین این دو مدل ناجور گیر کردم.به نظرتون کدوم رو بگیرم بهتره.
یه سوال دیگه هم در مورد قیمت هاش داشتم
قیمت اولی 174 تومن و دومی 207 تومن است. قیمت واقیشون تو بازار واقعا همینه یا کمتره؟!
این دو تا مدل تقریبا هیچ فرقی با هم ندارند. دیگه بستگی به سلیقه شما داره و حجمی که می خواید.
در ضمن مطمئن بشید که توی پک سیگیت آداپتور usb3 باشه وگرنه یه 40 تومنی هم باید بالای اون پول بدید.
موفق باشید
خودم نمیتونم تصمیم نهایی بگیرم. الآن یک 500 WD Elite دارم برای همین نسبت به Western Digital شناخت دارم. در مورد سیگیت هیچ اطلاعی ندارم. کیفیتش و سرعتش خوبه؟ یه چیز دیگه هم که برام مهه امکان قفل گذاشتن روی درایوه.مثلا همین وسترنی که دارم راحت میشه روش قفل گذاشت که تا پسورد رو وارد نکنی هارد باز نمیشه. آیا سیگیت هم همچین امکانی داره؟
در مورد قیمت ها چه طور؟ حدود قیمت ها همینه که گفتم؟
یه سوال دیگه اینکه.با این که میدونم USB 3 حالت پشتیبانی از USB 2 رو هم داره ولی بازم میخوام مطمئن بشم که اگر کابل USB 3 هارد رو به یک پورت USB 2 وصل کنم، باز هم به درستی در حد یک USB 2 کار کرد داره؟
Last edited by vahid.net; 05-01-2011 at 14:45.
مهندس هارد میخوام تا 100 تومان .(یه کم بیشتر هم مشکلی نداره)
1 ترابایت هم باشه .(خوب هم باشه چون اطلاعات خیلی مهمی قراره توش بریزم .یه دفعه نترکه)
ممنون .
Western Digital My Book Essential 1TB............ 107 تومن
اطلاعات رو خوب نگه میداره ؟نسوزه ؟Western Digital My Book Essential 1TB............ 107 تومن
راستی usb 2 هست دیگه ؟
يك سوال ابتدايي
از كجا ميشه فهميد كه لپ تاپ من usb2 هست يا usb3
نه نمیسوزه اگه خوب نگه داری کنی
بله usb2 هست
مدل my book elite هم خوبه ولی یه کمی گرونتر از اون مدلی که دوستمون گفتن هست ولی می ارزه
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
دفترچه راهنماشو نگاه کن یا برو تو سایتشون مشخصات رو کامل مینویسن
ممنون .
فرق این دو تا با هم تو چین ؟
Western Digital External My Book Essential 1TB --> 111
Western Digital External My Book Elite 1TB --> 132
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)