تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 78 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 775

نام تاپيک: درمان لاغری - راه های افزایش وزن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام منم امروز مخمر رو خریدم فرانسوی 30 تایی 6500، فقط چند تا نکته ،افلاطون به هیچ عنوان استفاده نکنید اولش جواب میگیرید بعدش اشتهاتون کور میشه، چیزی هم که اضافه کردید بر میگرده ضنما چاقیشم ضایع هستش یهو مثل بادکنک میشید،عوض اینکه باعث قشنگیتون شه باعث میشه دیگران بیشتر بهت بخندن،(اگه تا دیروز به خاطر لاغری کسی بهتون میخندیده امروز به خاطر چاقی جالبتون میخنده بهتونعوارض زیاد داره که یه سریاشو دوستان گفتن من خودم فوتبال بازی میکردم این قضیه ماله 6 سال پیشه یه هفته خوردم اثر هم داشت اما موقع دویدن یهو دیدم مچ پام سر میشه و فقطم افلاطون باعثش بود چون تا قبل اون مشکلی نداشتم دیگه نخوردم اضافه وزنی که از اون رسیده بود هم برگشت،امپول و...هم اصلا از فکرش بیایید بیرون اینا مقطعی هست بعدش از اولشم بدتر میشید ضمن اینکه عوارضش براتون میمونه،عوضش طبیعی کار کنید،اخه 0 1کیلو تو ماه کجاش طیعیه،یکم فکر کنید کاملا مشخصه غیر طبیعیه،سیب زمینی و تخم مرغ بخورید+شیر،چیز جدیدی که خودم جدیدا کشفش کردم، و داره جواب میده بعد از هر وعده غذایی یه لیوان اب جوش با یه قاشق عسل به علاوه شبی یه ویتامیت e خارجی و مخمرم امروز خریدم،رو وزنمم نیاد راضیم چون بدنم داره تغییر میکنه شادابتر شدم،پوستمم شفافتر داره میشه،_مخصوصا عسل و ویتامین e) نه مخمرو هنوز تست نکردم اماضرر نداره این یه رژیم سالمه که بهش چیزایی دیگه هم میخام اضافه کنم یواش یواش و مطمئنم جواب میده مثلا از هفته بعد شیر خشک و هفته بعدش اجیل و خودش یه رژیم کاملا اصولی بدون ضرر هست،ضمنا غذایی که میخورید هم سعی شه استاندارد توش رعایت شه حتما لازم نیست گوشت بره بخورید،پروتئین به مقدار کافی توش باشه،فعلا اینا یادمه تا بعد
    Last edited by saeedft; 18-10-2012 at 23:51.

2. 2 کاربر از saeedft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من مخمر یه بسته 100 تایی گرفتم 10600 تومن امریکاییه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من مخمر یه بسته 100 تایی گرفتم 10600 تومن امریکاییه...
    آقا یه زحمتی بکش بگو اثر این مخمرها که میگین چجوریه؟!!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا یه زحمتی بکش بگو اثر این مخمرها که میگین چجوریه؟!!!!!
    افزایش اشتها، افزایش سطح انرژی بدن، رفع خستگی، کمک به ترمیم بافت‌های آسیب دیده، تقویت سیستم ایمنی و عصبی، حفظ و بهبود سلامتی پوست، مو، چشم‌، دهان، کبد و مجاری گوارشی از فواید مخمر آبجو می‌ باشد.

6. این کاربر از WOLF PACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

افزایش اشتها، افزایش سطح انرژی بدن، رفع خستگی، کمک به ترمیم بافت‌های آسیب دیده، تقویت سیستم ایمنی و عصبی، حفظ و بهبود سلامتی پوست، مو، چشم‌، دهان، کبد و مجاری گوارشی از فواید مخمر آبجو می‌ باشد.
    اینا درست ولی من اثر اونو تو درمان لاغری میخوام بدونم چجوریه؟!!!واقعا تاثیر داره یانه؟
    آیا عوارض خاصی نداره که دوستان خبر داشته باشن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا درست ولی من اثر اونو تو درمان لاغری میخوام بدونم چجوریه؟!!!واقعا تاثیر داره یانه؟
    هیچ تاثیر مستقیمی در افزایش وزن نداره...تاثیرش فقط در افزایش اشتها خوبه که همیشه احساس گرسنگی میکنی و مجبور میشی غذا بخوری..اگه اشتهات خوبه نیازی بهش نداری..

9. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ببین هیچ دارویی وجود نداره که تو اونو بخوری هیچ کاریم نکنی بعد چاقت کنه...شما این قرص هارو میخوری اشتهات باز میشه و یه سری متابولیسم دیگه که باعث میشه عذا بیشتز بخوری و جذب کنی و خودتم تغذیتو درست کنی به نتیجه میرسی...

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برادر من میخواد چاق بشه و یه مدت از پودر جوانه گندم استفاده میکرد که فوق العاده اشتهاش باز شده بود و تقریبا چندکیلویی اضافه کرده بود ولی قطع کرد
    چون موقع هایی که پودر را میخورد ، بعد غذا پشت قلبش درد میکرد یعنی زیر استخوان کتف سمت چپ ...... دکتر هم رفت ولی گفتن که دیگه نباید ادامه بده
    از وقتی هم که پودر را قطع کرد کتف دردش افتاد ......... شما چه راهی پیشنهاد میکنید برای چاق شدنش ؟! درضمن 57-56 کیلو هستش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برادر من میخواد چاق بشه و یه مدت از پودر جوانه گندم استفاده میکرد که فوق العاده اشتهاش باز شده بود و تقریبا چندکیلویی اضافه کرده بود ولی قطع کرد
    چون موقع هایی که پودر را میخورد ، بعد غذا پشت قلبش درد میکرد یعنی زیر استخوان کتف سمت چپ ...... دکتر هم رفت ولی گفتن که دیگه نباید ادامه بده
    از وقتی هم که پودر را قطع کرد کتف دردش افتاد ......... شما چه راهی پیشنهاد میکنید برای چاق شدنش ؟! درضمن 57-56 کیلو هستش
    اون درد مربوط به معدش بوده..حالا یا بهش نمیساخته یا براش سنگین بوده..نمیدونم ولی اون دردی که گفتی مربوط به معده ست..
    قدش چقدره ؟ ببین در کل باید روزی 600 700 کالری به غذاش اضافه کنه تا افزایش وزن پیدا کنه..این مواد غذایی باید بیشتر از کربوهیدراتها باشن و مقداری پروتئین هم داشته باشن..
    .
    .
    برای گرفتن وزن مطلوب و عاری ازچربی بهتره از مواد چربی کمتر استفاده بشه ولی اونا هم لازمن..در ضمن بدنسازی میتونه خیلی بهش کمک کنه البته اگه خواست بدنسازی بره 1000 کالری در کل به غذاش اضافه کنه صد در صد جواب میگیره...
    Last edited by majid322; 20-10-2012 at 18:41.

13. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون درد مربوط به معدش بوده..حالا یا بهش نمیساخته یا براش سنگین بوده..نمیدونم ولی اون دردی که گفتی مربوط به معده ست..
    قدش چقدره ؟ ببین در کل باید روزی 600 700 کالری به غذاش اضافه کنه تا افزایش وزن پیدا کنه..این مواد غذایی باید بیشتر از کربوهیدراتها باشن و مقداری پروتئین هم داشته باشن..
    .
    .
    برای گرفتن وزن مطلوب و عاری ازچربی بهتره از مواد چربی کمتر استفاده بشه ولی اونا هم لازمن..در ضمن بدنسازی میتونه خیلی بهش کمک کنه البته اگه خواست بدنسازی بره 1000 کالری در کل به غذاش اضافه کنه صد در صد جواب میگیره...
    بله درسته ، دکتر هم رفت گفت از معده است ........ وقتی پودر را میخورد هرشب کابوس میدید . خواب هایی درمورد جن و شیطان و . . .
    قدش 173-170 هستش ....... بدنسازی هم تو فکرش هست ولی درکنار اینها پودر دیگه ای یا قرصی چیزی پیشنهاد نمیکنید ؟!

15. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •