سراسری که خوب نبود اینجا زدیم تو گوش هرچی کنکوره =))![]()
![]()
سراسری که خوب نبود اینجا زدیم تو گوش هرچی کنکوره =))![]()
![]()
منم كشاورزي اردبيل قبول شدم :دي
![]()
ما تو همون تاپیک مخصوصش گذاشته بودیم. ولی به هر حال اینم کارنامه من :
زبان رو نگاه نکنید. واقعا اعتراض دارم نسبت به زبان
خوش به حالت. تبریک می گم.من فيزيك-هسته اي / واحدتهران شمال قبول شدم. لطفا دوستان کارنامه شون رو هم بزارن.
ترازمون خیلی به هم نزدیکه ها. عربی که اندازه هم زدیم.
راستی بلاخره تونستم بین خودآزمایی ها و آزمون اصلی تفاوتش رو پیدا کنم. ببینید، این کارنامه من :
اینم کارنامه یکی از کاربران سایت که تو انتخاب دومش برق قبول شده :
البته شاید تفاوتی بین انتخاب اول و انتخاب دوم باشه، ولی فکر نکنم تو ترازش تفاوتی وجود داشته باشه. الان به تراز نفر آخر تو هر دو کارنامه دقت کنید.
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
البته از طرفی یه چیز دیگه هم داریم. ببینین هر دو اینا اصلی شرکت کردن ولی تو انتخاباشون متفاوته :
اولی انتخاب چهارمشه و دومی انتخاب اول. ببینید چطور تراز نفر آخر تغییر می کنه. من که دلیلش رو نفهمیدم و چه قانونی داره؟
![]()
این هم برای من (روم به دیوار :43:
![]()
داداش ترکوندیا! دمت گرم. خیلی حال کردم باهات.
خوب این معلومه دیگه. توی سیستم انتخاب رشته ی دانشگاه آزاد، شما وقتی یه رشته رو تو انتخاب اول بزنی اگر قرار باشه با تراز 5100 قبول شی، همون رشته رو اگر بخوای تو انتخاب های دوم به بعدت قبول شی باید ترازت خیلی بالاتر باشه، مثلاً 6000.
مثلاً اگر دقت کرده باشی من که انتخاب اولم رو مهندسی نفت بهره برداری علوم و تحقیقات زدم، توی انتخاب اول تراز آخرین نفر قبول شده 5698 هست. اما دوستم رشته ی من رو توی انتخاب دومش زده. توی انتخاب دوم تراز آخرین نفر قبول شده 6344 هست.
این ارزشی هست که دانشگاه آزاد به علاقه داوطلبان داده که خیلی ها باهاش مخالفند و خیلی ها هم موافق. (من خودم رأی ممتنع می دم!). واسه همینه که میگن انتخاب رشته دانشگاه آزاد مثل شلیک تیر در تاریکیه.
آره خیلی نزدیکه.
اما من توی اختصاصی خیلی خراب کردم.![]()
منم دامپزشكي گرمسار قبوليدم.ازمون پزشكيم خواب موندم ان شاالله ساله بعد
يه سواله مهم لطفا جواب بدين حياتيه
يكي از اشناها ازمون پزشكي هر 4 انتخابشو مردود شده
ولي تو نتيجه كلي ازمون زده مجاز به انتخاب رشته محل جديد
كسي ميدونه يعني چي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)