خیلی ممنون که جواب دادین
آپدیتش کردم کیفیت تصویرش خیلی بهتر شد از ورژن توی سایت فارسی سامسونگ آپدیتش کردم
دوست عزیز amir-fatalشما دیجیتال تلویزیونتون فعاله؟از کجا گرفتین؟
خیلی ممنون که جواب دادین
آپدیتش کردم کیفیت تصویرش خیلی بهتر شد از ورژن توی سایت فارسی سامسونگ آپدیتش کردم
دوست عزیز amir-fatalشما دیجیتال تلویزیونتون فعاله؟از کجا گرفتین؟
نه فعال نیست از نمایندگی سامسونگ
فقط یک فرقی داره پشتش زده تایلند , مالزی نیست!
من یه C6200 از بانه خریدم ساخت مالزی هست ، چند روز پیش آپدیتش کردم کلی منو به تنظیمات تصویرش اضافه شد و کیفیتش از نظر خودم حدود 15% خوب شد یعنی خوب بود خوب تر شد .
فقط اشتباه کردم او تو سایت سامسونگ فارسی فرمویر رو گرفتم فکر کنم اگر از یه سایت اروپایی میگرفتم احتمالا ----T هم فعال میشد .
کسی تا حالا ----T رو فعال کرده ؟
مگه نمیگید اگه از نمایندگی سامیونگ بگیری تیونر دیجیتال فعال میکنن خوب بگو فعال کنن برات :|
گفت c7000 تیونر دیجیتال نداره!![]()
الان رفتم تو منو مخفی ، تو قسمت تیونر چند تا انتخاب هست کدومش تیونر دیجیتال رو فعال میکنه ؟
-بزرگواران باز هم عرض ميكنم فريمور مربوط به ريجن خودتون رو دانلود كنيد
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
-ببينيد قسمت local set فعال هست يا نه ؟
در صورتيكه فعال باشه ميتونيد با تغيير اون به ايران فكر ميكنم تيونر ديجيتال اضافه بشه
فعال نیست ولی جلوش به صورت پیش فرض Asia/Middle East نوشته شده ، این یعنی مال ما هم تیونر دیجیتال نداره ؟
به من هم همین رو گفت!ولی کسی که اومده بود نصب کنه میگفت یه فلش هست که وصل میکنی فعال میشه !من این رو خودم به شخصه روی تلویزیون های ال جی دیدم که از گلدیران اومدن15تومن گرفتن فعال کردن.ولی تا داشت اینارو میگفت دوستش اومد تو حرفش و گفت به درد نمیخوره اینا!!!!
ولی گفت زنگ بزن به وی آی پی سامسونگ بگو اونا راهنماییت کنن.![]()
-واسه بيشتر دوستان همينطوره وغير فعال هست
-احتمال زياد دارند ولي همونطور كه عنوان ميشه غير فعال هست
-گويا تنها سام به قول دوستان فعلا اين توانايي رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)