تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 65 از 265 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خب باید صبر کرد ... روی همون پورت یعنی نمیشه افزایش سرعت داشت؟اونطوری که باز میریم تو صف طولانی
    من متخصص ADSL نیستم، ولی فکر کنم محدودیت سرعت نرم افزاری باشه نه سخت افزاری که به پورت مخصوص نیاز داشت باشه !

الان انواع و اقسام نرم افزار محدودیت و کنترل سرعت کاربران تحت یک شبکه رو اینترنت وجود داره خودتون یه سرچی بکنید پیدا میکنید !

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دقیقا من هم همین نظر رو داشتم که تاپیک زیر رو زدم ولی دوستان بحث رو خوب پیش نبردند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته طی آخرین خبر قراره به جای 25 گیگابیت به 470 گیگابیت برسونند
    من که چشمم آب نمیخوره اینا از این کارا بکنن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من که چشمم آب نمیخوره اینا از این کارا بکنن
    1- منظور از 470 گیگابیت ممکنه کل پهنای باند ترانزیت شده در ایران باشه که در این خبر چیزی ذکر نشده به درستی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس با وجود افزایش ممکنه زیاد تاثیری به حال کاربرها نکنه چون ایران به عنوان هاب عمل میکنه ولی خوب باعث درآمدزایی و کاهش نرخ خرید برای زیرساخت میشه.

2- چون ایران عضو ITU هست فکر کنم یک استاندارهایی رو باید رعایت کنه مثلا یکی اینکه سرعت 128 اصلا اینترنت پرسرعت از نظر اونها به حساب نمی یاد به خاطر همین آمارهای ایران با آمارهای جهانی کلی در تناقض بود که این موضوع کمی مسئولین رو به فکر انداخته.

من متخصص ADSL نیستم، ولی فکر کنم محدودیت سرعت نرم افزاری باشه نه سخت افزاری که به پورت مخصوص نیاز داشت باشه !

الان انواع و اقسام نرم افزار محدودیت و کنترل سرعت کاربران تحت یک شبکه رو اینترنت وجود داره خودتون یه سرچی بکنید پیدا میکنید !
    درسته وقتی خط رانژه میشه می تونند سرعت مودم رو خیلی راحت کم و زیاد کنند ولی فعلا مخابرات در این زمینه حرفه ای عمل نمیکنه به طور مثال در سایت دیگر کاربری داشتیم که سرویس خودش رو از 128 به 256 با نامه تغییر داده بود ولی تغییری تو سرعت مودم نداده بودند واسه همین ممکنه بعضی از کارمندان امورمشترکین پیشنهاد بدن خط رو یکبار تخلیه کنید و دوباره درخواست جدید بدید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من در این مورد درست اطلاع ندارم اما چیزی که شما میگید باید درست باشه اما محدودیت سرعت که سخت افزاریه و برمیگرده به پهنای باند اصلی اما برای هر خط DSL و پورت مورد نظر چه سرعتی باشه بله باید نرم افزاری باشه اما فکر نکنم به اون سادگی که شما بگید و با نرم افزارهای ساده اینترنت چون اونطور رانژه و دایری DSL انقدر تو شبکه دیتا طول نمی کشید برای مخابرات...
    نمی دونم بازم...
    حالا اینکه میگن پورت خالی ندارن منظورشون اینه که پهنای باند کافی ندارن!؟! وگرنه چه ایرادی هست به جای 128 512 یا بیشتر باشه کی از پول بدش میاد؟ قانونش هم که داره تصویب میشه...

ممنون

ه بعضی از کارمندان امورمشترکین پیشنهاد بدن خط رو یکبار تخلیه کنید و دوباره درخواست جدید بدید.
    خب این به اون معنی هست که پورت رو تحویل میدیم دیگه و بعد درخواست پورت دیگه با سرعت بیشتر می کنیم؟خب اینطوری اصولا باید بریم ته اون لیستی که خیلی نفر اسمشونو نوشتن
    Last edited by Kianoosh; 09-10-2010 at 21:39.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خب این به اون معنی هست که پورت رو تحویل میدیم دیگه و بعد درخواست پورت دیگه با سرعت بیشتر می کنیم؟خب اینطوری اصولا باید بریم ته اون لیستی که خیلی نفر اسمشونو نوشتن
    دقیقا به همون دلیل که گفتم اینطوری میشه در صورتی که در شرکتهای خصوصی سریعا سرعت رو درست می کنند .البته من همین یک نفر رو دیدم که 128 داشت و درخواست 256 کرده بود که بعد از چندین روز تازه مشخص شده الکی گفته بودند سرعتت رو 256 کردیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ما که مخابرات گرفتیم هیچ خیری ازش ندیدیم اصلا اینترنت توی این ایران خراب شده به درد نمی خوره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam.sum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از مخابرات ابوذر پرسیدم گفتن پورتاشون پر شده. کسی میدونه وضعیت پورت های باز مخابرات چه جوریه ؟

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بالاخره 512 میدن یا نه؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

من از مخابرات ابوذر پرسیدم گفتن پورتاشون پر شده. کسی میدونه وضعیت پورت های باز مخابرات چه جوریه ؟
    با سلام
    دوست عزیزم اگه متطقتون اعلام پورت خالی کرده پس باید منتظر بمونید تا خالی شه
    مناطق دیگه هم همینطوریه فعلا
    کلا برای سرویس گرفتن از مخابرات باید زیاد توی لیست انتظار باشید

موفق باشید.

با سلام
    تا به طور رسمی اعلام نکنن چیزی معلوم نیست دوست عزیز

موفق باشید.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیزم اگه متطقتون اعلام پورت خالی کرده پس باید منتظر بمونید تا خالی شه
    مناطق دیگه هم همینطوریه فعلا
    کلا برای سرویس گرفتن از مخابرات باید زیاد توی لیست انتظار باشید

موفق باشید.

با سلام
    تا به طور رسمی اعلام نکنن چیزی معلوم نیست دوست عزیز

موفق باشید.
    سلام

شنیدم که مخابرات قرار تا چند مدت آینده 512 به خانه هم بده ولی هنوز چیزی معلوم نیست به نظرتون ارزش داره برم تو لیست انتظار ؟؟ چون ممکنه موقعی که پورت خالی میشه 512 هم بده ولی اگه نرم ممکنه اگه 512 بده تا 1 سال هم پورت خالی نشه بلاخره اگه مخابرات محدودیت را برداره کاربران PAP ها خیلی کمتر از الان میشه البته اگه کیفیتش خوب باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •