من متخصص ADSL نیستم، ولی فکر کنم محدودیت سرعت نرم افزاری باشه نه سخت افزاری که به پورت مخصوص نیاز داشت باشه !
الان انواع و اقسام نرم افزار محدودیت و کنترل سرعت کاربران تحت یک شبکه رو اینترنت وجود داره خودتون یه سرچی بکنید پیدا میکنید !![]()
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
من متخصص ADSL نیستم، ولی فکر کنم محدودیت سرعت نرم افزاری باشه نه سخت افزاری که به پورت مخصوص نیاز داشت باشه !
الان انواع و اقسام نرم افزار محدودیت و کنترل سرعت کاربران تحت یک شبکه رو اینترنت وجود داره خودتون یه سرچی بکنید پیدا میکنید !![]()
من که چشمم آب نمیخوره اینا از این کارا بکنن![]()
1- منظور از 470 گیگابیت ممکنه کل پهنای باند ترانزیت شده در ایران باشه که در این خبر چیزی ذکر نشده به درستی:
پس با وجود افزایش ممکنه زیاد تاثیری به حال کاربرها نکنه چون ایران به عنوان هاب عمل میکنه ولی خوب باعث درآمدزایی و کاهش نرخ خرید برای زیرساخت میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- چون ایران عضو ITU هست فکر کنم یک استاندارهایی رو باید رعایت کنه مثلا یکی اینکه سرعت 128 اصلا اینترنت پرسرعت از نظر اونها به حساب نمی یاد به خاطر همین آمارهای ایران با آمارهای جهانی کلی در تناقض بود که این موضوع کمی مسئولین رو به فکر انداخته.
درسته وقتی خط رانژه میشه می تونند سرعت مودم رو خیلی راحت کم و زیاد کنند ولی فعلا مخابرات در این زمینه حرفه ای عمل نمیکنه به طور مثال در سایت دیگر کاربری داشتیم که سرویس خودش رو از 128 به 256 با نامه تغییر داده بود ولی تغییری تو سرعت مودم نداده بودند واسه همین ممکنه بعضی از کارمندان امورمشترکین پیشنهاد بدن خط رو یکبار تخلیه کنید و دوباره درخواست جدید بدید.
من در این مورد درست اطلاع ندارم اما چیزی که شما میگید باید درست باشه اما محدودیت سرعت که سخت افزاریه و برمیگرده به پهنای باند اصلی اما برای هر خط DSL و پورت مورد نظر چه سرعتی باشه بله باید نرم افزاری باشه اما فکر نکنم به اون سادگی که شما بگید و با نرم افزارهای ساده اینترنت چون اونطور رانژه و دایری DSL انقدر تو شبکه دیتا طول نمی کشید برای مخابرات...من متخصص ADSL نیستم، ولی فکر کنم محدودیت سرعت نرم افزاری باشه نه سخت افزاری که به پورت مخصوص نیاز داشت باشه !
الان انواع و اقسام نرم افزار محدودیت و کنترل سرعت کاربران تحت یک شبکه رو اینترنت وجود داره خودتون یه سرچی بکنید پیدا میکنید !
نمی دونم بازم...
حالا اینکه میگن پورت خالی ندارن منظورشون اینه که پهنای باند کافی ندارن!؟! وگرنه چه ایرادی هست به جای 128 512 یا بیشتر باشه کی از پول بدش میاد؟قانونش هم که داره تصویب میشه...
ممنون
خب این به اون معنی هست که پورت رو تحویل میدیم دیگه و بعد درخواست پورت دیگه با سرعت بیشتر می کنیم؟خب اینطوری اصولا باید بریم ته اون لیستی که خیلی نفر اسمشونو نوشتنه بعضی از کارمندان امورمشترکین پیشنهاد بدن خط رو یکبار تخلیه کنید و دوباره درخواست جدید بدید.![]()
Last edited by Kianoosh; 09-10-2010 at 21:39.
دقیقا به همون دلیل که گفتم اینطوری میشه در صورتی که در شرکتهای خصوصی سریعا سرعت رو درست می کنند .البته من همین یک نفر رو دیدم که 128 داشت و درخواست 256 کرده بود که بعد از چندین روز تازه مشخص شده الکی گفته بودند سرعتت رو 256 کردیم.
ما که مخابرات گرفتیم هیچ خیری ازش ندیدیم اصلا اینترنت توی این ایران خراب شده به درد نمی خوره .
من از مخابرات ابوذر پرسیدم گفتن پورتاشون پر شده. کسی میدونه وضعیت پورت های باز مخابرات چه جوریه ؟
با سلام
دوست عزیزم اگه متطقتون اعلام پورت خالی کرده پس باید منتظر بمونید تا خالی شه
مناطق دیگه هم همینطوریه فعلا
کلا برای سرویس گرفتن از مخابرات باید زیاد توی لیست انتظار باشید
موفق باشید.
با سلام
تا به طور رسمی اعلام نکنن چیزی معلوم نیست دوست عزیز
موفق باشید.
سلام
شنیدم که مخابرات قرار تا چند مدت آینده 512 به خانه هم بده ولی هنوز چیزی معلوم نیست به نظرتون ارزش داره برم تو لیست انتظار ؟؟ چون ممکنه موقعی که پورت خالی میشه 512 هم بده ولی اگه نرم ممکنه اگه 512 بده تا 1 سال هم پورت خالی نشه بلاخره اگه مخابرات محدودیت را برداره کاربران PAP ها خیلی کمتر از الان میشه البته اگه کیفیتش خوب باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)