تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 1124 اولاول ... 1555616263646566676869751151655651065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کسانی که اینترنت مخابرات دارند راضیند
    برای فعال کردن کجا باید برم (شریعتی )
    هنوز چند روز از حسابگر مونده باید بزارم تموم بشه یا برم برام فعال میکنند باید از حسابگر برای جمع کردن خط نامه ببرم ؟
    مدارک چی میخاد ؟
    باید کسی که تلفن به اسمشه برای فعال سازی بره ؟

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

کسانی که اینترنت مخابرات دارند راضیند
    برای فعال کردن کجا باید برم (شریعتی )
    هنوز چند روز از حسابگر مونده باید بزارم تموم بشه یا برم برام فعال میکنند باید از حسابگر برای جمع کردن خط نامه ببرم ؟
    مدارک چی میخاد ؟
    باید کسی که تلفن به اسمشه برای فعال سازی بره ؟
    تا حالا دوستان و من راضی بودند
    نمیدونم مرکزتون چیه
    بزار تموم شه بعد نامه جمع اوری از حسابگر درخواست کن و برو مرکزتون
    مدارک هم صفحه اول زدم
    اوایل گیر میدادن الان خودتم بری فعالش میکنن

3. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تا حالا دوستان و من راضی بودند
    نمیدونم مرکزتون چیه
    بزار تموم شه بعد نامه جمع اوری از حسابگر درخواست کن و برو مرکزتون
    مدارک هم صفحه اول زدم
    اوایل گیر میدادن الان خودتم بری فعالش میکنن
    ممنون از پاسخت
    قبض تلفونو نمیخان
    حتما باید نامه جمع اوری ببری نامه رو همون موقع بهت میدن یا حسابگرم الفت میکنه
    چقدر طول میکشه تا فهال بشه
    باید بری مخابرات برای فعال کردن

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ممنون از پاسخت
    قبض تلفونو نمیخان
    خواهش میکنم
    نه احتیاج به قبض تلفن نیست
    نامه رو همون موقع میدن اگه گفتن خودمون نامه میفرستیم رو سرشون باش و نامه رو بگیر و ببر (خودت ببری کارت زودتر انجا میشه) تا اینکه حسابگر بفرسته
    حداکثر 2 روز احتمال 95 % روز اول فعال میشه
    باید بری مرکز تلفنی که هستید(اسم مرکزتون رو بلد نیستم از دوستات بپرس بهت میگن)

6. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

ممنون از پاسخت
    قبض تلفونو نمیخان
    من بدون نامه از حسابگر رفتم مرکز مخابراتی و درخواست adsl دادم ، گفتن نیازی به نامه حسابگر نیست
    ساعت 12 ظهر درخواست دادم ساعت 4 بعد ظهر وصل شد
    مدارک لازم :
    هیچی !
    فقط وقتی می خوای فرم رو پر کنی باید شماره ملی صاحب خط رو داشته باشی + کد پستی

8. این کاربر از mohammad8711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خواهش میکنم
    نه احتیاج به قبض تلفن نیست
    نامه رو همون موقع میدن اگه گفتن خودمون نامه میفرستیم رو سرشون باش و نامه رو بگیر و ببر (خودت ببری کارت زودتر انجا میشه) تا اینکه حسابگر بفرسته
    حداکثر 2 روز احتمال 95 % روز اول فعال میشه
    باید بری مرکز تلفنی که هستید(اسم مرکزتون رو بلد نیستم از دوستات بپرس بهت میگن)
    من بدون نامه از حسابگر رفتم مرکز مخابراتی و درخواست adsl دادم ، گفتن نیازی به نامه حسابگر نیست
    ساعت 12 ظهر درخواست دادم ساعت 4 بعد ظهر وصل شد
    مدارک لازم :
    هیچی !
    فقط وقتی می خوای فرم رو پر کنی باید شماره ملی صاحب خط رو داشته باشی + کد پستی
    ممنون از پاسختون

اگه نباشه جاش خالی می مونه awed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بهنام عزیز و مهدی گل کدومتون 256 دارین یه فیلم از دانلود با IDM در حد 2 مگ برام بذارید تا اگه جالب بود منم برم مخابرات الان دو گیگ در ماه دارم ولی همیشه 1 یا دو گیگ بیشتر میخرم 15500 میدم برا خط 3500 میدم برا یک گیگ اضافه که زیاد به صرفه نیست

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بهنام عزیز و مهدی گل کدومتون 256 دارین یه فیلم از دانلود با IDM در حد 2 مگ برام بذارید تا اگه جالب بود منم برم مخابرات الان دو گیگ در ماه دارم ولی همیشه 1 یا دو گیگ بیشتر میخرم 15500 میدم برا خط 3500 میدم برا یک گیگ اضافه که زیاد به صرفه نیست
    256 داشتم الان 512 هست
    فلم نمی خواد که از 55 تا 75 بالا پایین می شه که یه میانگین بگیریم حدود 62 63 سرعت دانلود می شه

12. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض اینترنت در کرمانشاه حکم کیمیا دارد

آفتاب: هنوز چند روزی به 27 اردیبهشت ماه، "روز جهانی ارتباطات" مانده بود که اختلالات در شبکه اینترنت استان کرمانشاه آغاز شد و اندک اندک به جایی رسید که ارتباطات این استان در این حوزه را به بی‌ارتباطی کشاند.

بر اساس آخرین اطلاعات موجود، ایران در دنیا در رده‌ای آخر در حوزه اینترنت قرار دارد اما این روند در کرمانشاه به مراتب بسیار وخیم‌تر است به گونه‌ای که داشتن اینترنت پرسرعت که پیش‌کش، حتی اینترنت کم سرعت نیز در این استان حکم کیمیا دارد.

اکنون چند سالی است که صدای مردم و رسانه‌ها در این خصوص به جایی نرسیده و به دلیل بی‌توجهی مسئولان، وضع روز به روز بدتر نیز شده است.

گه گاهی برخی از نمایندگان استان آن هم با فشار رسانه‌ها گله‌ای نرم به مسئولان شرکت مخابرات در صحن مجلس مطرح می‌کنند که به دلیل عدم پیگیری، این اقدامات نیز تاکنون ثمری در بر نداشته است.

مسئول یک موسسه که خدمات اصلی آن توسط اینترنت انجام می‌شود در رابطه با مشکلات اخیر اینترنت در کرمانشاه می‌گوید: بیش از یک هفته است که اینترنت در کرمانشاه دچار اختلال شده و در بیشتر مواقع قطع است، حال با توجه به این موضوع که تمام خدمات این موسسه با اینترنت انجام می‌شود، مدتی است که فعالیت‌های روزانه ما مختل شده و دچار ضرر و زیان شده‌ایم.

وی افزود: آیا کسی پاسخ‌گوی این خسارات وارده به ما هست، اصلاً چه کسی پاسخ‌گوی این موضوع است.

یکی از همکاران رسانه‌ای استان نیز در این رابطه می‌گوید: با توجه به اینکه هم اکنون تنها وسیله ارتباطی جهت ارسال خبر در خبرگزاری‌ها اینترنت است متاسفانه جامعه رسانه‌ای استان نیز در انعکاس اخبار و انتقال آن دچار مشکل شده‌اند.

نقص در رتور اصلی شرکت مخابرات علت اصلی مشکل اینترنت

در این رابطه کارشناس یکی از شرکت‌های خدمات اینترنتی در استان در خصوص دلایل بروز مشکلات در اینترنت استان می‌گوید: این مشکل در اثر ایجاد نقص در رتور اصلی شرکت مخابرات استان بوجود آمده اما متاسفانه علی‌رغم پیگیری مسئولان این شرکت برای رفع این اشکال تاکنون اقدامی از سوی مخابرات استان انجام نگرفته است.

خبرنگار مهر در کرمانشاه برای پیگیری موضوع، موفق به برقراری ارتباط با مسئولان مخابرات کرمانشاه نشد اما با توجه به بروز مشکل در خطوط اینترنتی شرکت مخابرات استان مشکل ذکر شده فوق بسیار جدی بوده اما دلیل عدم رفع این معضل بعد از گذشت بیش از یک هفته مشخص نیست.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

رامین جان من 256 دارم اما باید برنامه رو بگیرم و حداکثر تا شب آپلودش میکنم

16. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •