نه لزومی ندارند؛ اما برای فهم بهتر مراحل بعد - آنهم برای دانش آموزان - نوشتن این مراحل خالی از فایده نیست. از دقت نظرتان متشکرم.
موفق باشید.
نه لزومی ندارند؛ اما برای فهم بهتر مراحل بعد - آنهم برای دانش آموزان - نوشتن این مراحل خالی از فایده نیست. از دقت نظرتان متشکرم.
موفق باشید.
با سلام
آقاي مفيدي شايد جاي اين سوال اينجا نباشد ولي مي خواستم به من بگوييد چه شغلي براي يك ليسانس رياضي محض در نظر گرفته شده است؟
با تشكر
سلام
ثابت کنید جمع مربعات پنج عدد طبیعی متوالی مربع کامل نیست .
(به اتاق ترکیبیات هم سر بزنید)
ثابت کنید اگر n حاصل جمع دو مربع کامل باشد 2n نیز چنین است .
(به اتاق ترکیبات هم یر بزنید)
با سلام
از Iron که مساله را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حل کردند متشکرم. راه حل ایشان را در لینک زیر ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل دیگری را خدمتتان ارائه می کنم. به شکل زیر توجه کنید. مرکز دایره ها B و E است. قطر دایره های بزرگ و کوچک را به ترتیب a و b فرض کنید. با استفاده از قضیه نامساوی مثلث مساله حل خواهد شد.
لازم به ذکر است که روشهای دیگر اثبات هندسی این مساله را می توانید در کتاب زیبای «اثبات بدون کلام» ترجمه سپیده چمن آرا مطالعه فرمایید.
موفق باشید.
ارسال متن: شنبه 21 بهمن 1385
با سلام
بدون استفاده از قضیه فیثاغورث اتحاد مثلثاتی معروف زیر را ثابت کنید!!
موفق باشید.
ارسال متن: شنبه 21 بهمن 1385
آقای مفیدی من نمیتونم فا یلشو آپلود کنم .لطفا راهنمایی کنید
Last edited by behnam karami; 11-02-2007 at 23:05.
این سوال راه حل های زیادی داره .ولی من ساده ترینش رو می نویسم .فقط من نتونستم حرف آلفا رو تایپ کنم به خاطر همین ازحرف a استفاده می کنم
sin^2a=sina*sina
cos^2a=cosa*cosa
sin^2a+cos^2a=sina*sina+cosa*cosa=cos(a-a)=cos0=1
سلام
تساوي sina*sina+cosa*cosa=cos(a-a)l رو چطور بدون استفاده از رابطه فيثاغورث ثابت ميكنيد؟
Last edited by eh_mn; 14-02-2007 at 02:23.
با سلام
كسي نمي خواد به اين سوال جواب بده؟!!
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)