عجب بازی بود ... من مطمئن بودم هلند 2 -1 میزنه ... همینم شد ... دیگه شکی وجود نداره قهرمان میشیم ...
عجب بازی بود ... من مطمئن بودم هلند 2 -1 میزنه ... همینم شد ... دیگه شکی وجود نداره قهرمان میشیم ...
سلام بچه ها
تبریک
خدا رو شکر. هلند عجب بازی ای کرد. خیلی شاد شدم. این داور خنگ هم جرات نداشت به روبینیو کارت بده، از دقیقه اول بازی داشت داد و بیداد میکرد. وقتی داور خودشو از بازیکنا پایینتر بدونه، همینجور هم باید بشه. هیشکی داور رو آدم حساب نمیکرد.
ولی دیدین که هلند آخرهای بازی با برزیل مدارا میکرد؟ اون صحنه 3 نفر به 1 نفر جلوی دروازه برزیل اینقدر لفتش دادن که مدافعا برسن.
اروگوئه که عددی نیست، باید ببینیم تو فینال به کدوم تیم میخوریم.
خدا کنه امسال هلند قهرمان بشه.
خیلی حال کردم هلند برزیل رو برد هر چند پیش بینی 2-1 کرده بودم برای هلند که شد واقعا دمشون گرم حال این برزیل رو گرفتن هر چند انگلیس صعود نکرد ولی بعد از انگلیس دوست دارم هلند قهرمان شه واقعا حقشه یه قهرمانی بگیره![]()
بهار هلندی ها خزان نشد . انتقام دو جام 94 و 98 رو با هم گرفتن . آرامش و مدیریت هلند در نیمه دوم برتر از برزیل مغرور و عصبی بود . حالا آنها در یک قدمی فینال هستند . اتفاقی که سالهاست منتظر آن هستند . این هلندی که به اندازه 94 و 98 قوی نبود برزیل بی ظرفیت رو شکست داد .
اروگوئه سخت تر از غناست . هلند می تواند از نظر بدنی بالا باشد اما با اتفاقات تلخ و ناراحت کننده بازی اروگوئه - غنا ، روحیه اروگوئه بالاتر است .
هلند فقط در صورتی ممکنه به اروگوئه ببازه که این تیم رو دست کم بگیره.
اگه جلوی اروگوئه مثل بازی با برزیل بازی کنه به راحتی فینالیست میشه. چون واقعا فوتبال اروگوئه یه سطح از فوتبال تیمهای هلند و برزیل و آلمان و آرژانتین و اسپانیا پایینتره.
وای خدا جون ن ن ن ن خیلی خوشحالم هنوز هم باورم نمیشه که بردیم
من با دونفر از دوستام بازی رو می دیدم یکیشون برزیلی بود و دومی هم بیشتر طرف هلند بود
گل اول رو که برزیل زد دوست برزیلیم کلی خوشحالی کرد
ولی نیمه دوم خیلی کیف داد سر دو تا گل هلند سروصدا کردم اساسی(داد و فریاد کردم تو مایه های جیغ بنفش و این حرفا)
فقط افتادم تو خرج و مجبور شدم به دوتا دوستم شام بدم
راستی قضیه اون کرنر روبن چی بود؟ چرا آروم زد به توپ و ول کرد اومد؟
اگه هلند مغرور نشه و یک کمی کار گروهی رو تو خط حمله بیشتر کنه امسال حتما قهرمانیم این فن پرسی که فقط میخواد خودش
بزنه کاش یه بازی بزارتش بیرون و نیمه دوم بیاره قول میدم نیمه دوم گل میزنه
دقيقاْ![]()
بچه ها تبریک!!!! دیگه جام مال ماست.
دیگه هیچ تیمی نمیتونه جلودار هلندبشه...نه برزیل نه آرژانتین نه ... اروگوئه.
کرنر روبن هم لابد یه عدم هماهنگی کوچولو بود. ولی حیف از اون گل هایی که اخر بازی نزدن،برزیل داشت ابکش میشد. انگار باورشون نمیشد همچین توپهایی دستشون رسیده . تک به تک و 3 به تک(!!!) ان
من فقط عاشق اینم عمری از خدا بگیرم
اینقدر زنده بمونم که قهرمانی هلند رو ببینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)