از فرانسه 82و86 و هلند 90و74 با آن همه ستاره های قد ونیم قد میتوان به عنوان همین تیمهای درجه دو وسه یاد کرد!_شوخی کردم_ هنر آلمان برد از این تیمهای کوتوله بود
از فرانسه 82و86 و هلند 90و74 با آن همه ستاره های قد ونیم قد میتوان به عنوان همین تیمهای درجه دو وسه یاد کرد!_شوخی کردم_ هنر آلمان برد از این تیمهای کوتوله بود
میگم شما تو قرن چندمید؟!! با بلعمی نسبتی دارید؟علت نزدن ماتیوس،پنالتی را همی آسیب دیدگی کفش بود ای صنم![]()
Last edited by Peji2010; 17-06-2010 at 12:55.
مسعود جان سلام...
1-انشاءالله توی امتحانات مثل آلمان پیروز باشی(مطمئن هستم)
2-آقا ابهت آلمان روتمام جهان توی بازی اول دیدن انقدر این ابهت بالا بود که همه تیم ها آب روغن قاطی کردن
3-اگه اجازه بدی صربستان رو خفه نکنیم. اخه میگن این کاربدشانسی میاره.بزار مثل یه سوسک زیر پامون له ش کنیم.
4-گفتی انگلیس داغ من تازه شد.آخ آخ آخ آخ آخ آخ آخ آخ آخ آخ آخ دوستدارم با بمب اتم بزنم توی سرشون از صفحه روزگار حذفشون کنم.(تعجب نکنید بمب رو بابام برام خریده)(چرا میخندین؟)
5-درمورد امتحانات هم باید بگم بیشتر دوستان وبروبچ آلمانی همین مشکل رو دارن...نگران نباش ماهستیم.هم توی شادی ها هم توی درگیری ها جاتون روپر میکنیم.
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
پژمان...
این یارو (بلعمی)دیگه کیه بابا؟![]()
سلام خوب البته گزارشکر بازی مثل چند فینال دیگه که المان قهرمان نشده فردوسی پور بود
سلطان هم تو اون بازی تاندون دستش پاره شده بود و هیچکس هم نفهمید این جسارت و بزرگیش بود که تا آخر بازی تو زمین موند
اون توپ هم اگه سلطان تو شرایط ایده آلش بود می گرفت راحت
البته با همون دست ناقص هم تو اون بازی چندین بار دروازه رو نجات داد
چرا جگرمون روخون میکنید بابا؟
بلعمی مورخ قرن سومه!پژمان...
این یارو (بلعمی)دیگه کیه بابا؟![]()
![]()
بله برا همینه که بش میگن King Kahn دیگه. ضمنا اون بازی رو بدون شک خیابانی گزارش کرد . هنوز صداش تو مخمه
.
شیره الیور کان یادش بخیر چه روزایی داشتم به عشق دیدن بازی ها بایرن از مدرسه میومدم خونه تا فقط الیور رو ببینم !
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
یادمه کلی پول پوله پیراهن مشابه الیور کان رو دادم تا خودم بپوشم آخه خودمم باشگاهیی بازی میکردم پستمم گلر بود هییییییییی!!!1
پژمان یه حرفهایی میزنی ها!!!!
مورخ کجا بود؟
جان من بگو ببینم کیه این مردک؟
برترين تيم دور اول رقابتهاي جام جهاني 2010
تيم ملي آلمان را مي توان برترين تيم در بين مدعيان و به طور کل برترين تيم دور اول اين رقابتها، لقب داد.
تيم ملي آلمان در اولين ديدارش مقابل استراليا قرار گرفت و در يک بازي سراسر هجومي موفق شد با نتيجه جالب 4 بر صفر حريفش را شکست دهد.
اين ديدار پرگل ترين ديدار دور اول از رقابتهاي جام جهاني 2010 بود چون اکثر ديدارهاي اين مرحله با فقر گل مواجه بود و فقط ديدار تيم هاي ملي برزيل و کره شمالي سه گل به همراه داشت که سهم برزيل 2 گل بود.
آلمان در ديدار با استراليا با ترکيبي از بازيکنان باتجربه و جوان چهار بار دروازه تيم استراليا را باز کرد و در طول مسابقه نيز بازيکنان اين تيم چندين موقعيت گلزني را از دست دادند.
تيم هاي ملي آرژانتين، هلند و برزيل ديگر تيم هاي مدعي اين جام دور اول مرحله مقدماتي رقابتهاي جام جهاني 2010 را با پيروزي سپري کردند که هر سه تيم گرچه برابر حريفانشان به برتري دست يافتند اما نتوانستند بازي دلچسبي را به نمايش بگذارند.
تيم ملي فوتبال آرژانتين با نتيجه يک بر صفر تيم نيجريه را شکست داد، تيم ملي هلند با نتيجه 2 بر صفر برابر دانمارک به برتري رسيد و تيم ملي برزيل با نتيجه 2 بر يک از سد کره شمالي گذشت.
ديگر مدعيان جام جهاني 2010 در اولين ديدارشان توفيقي نداشتند که در اين بين، تيم ملي اسپانيا بدترين نتيجه را کسب کرد و با يک گل مغلوب تيم سوييس شد.
تيم ملي فرانسه يکي از مدعيان فتح جام و نايب قهرمان دوره گذشته در برابر اروگوئه با نتيجه مساوي بدون گل متوقف شد، تيم ملي ايتاليا مدافع عنوان قهرماني نيز با نتيجه يک بر يک برابر پاراگوئه به تساوي رسيد و تيم ملي انگليس نيز برابر تيم ملي امريکا به نتيجه مساوي يک بر يک رضايت داد.
کره جنوبي، ژاپن و سوييس را مي توان ديگر تيم هاي موفق دور اول مرحله مقدماتي معرفي کرد که برخلاف انتظار برابر حريفان به پيروزي رسيدند.
پيش از آغاز رقابتهاي جام جهاني هيچ کارشناس و علاقمند به فوتبالي براي اين سه تيم حساب باز نکرده بود، اما آنان با يک بازي منطقي و دوندگي بي امان حريفان خود را با شکست مواجه کردند و مي توان آنان را به همراه تيم ملي آلمان موفق ترين تيم هاي بازي هاي اول جام لقب داد.
تيم ملي سوييس موفق شد در اولين ديدارش تيم مدعي اسپانيا که عنوان قهرماني اروپا را يدک مي کشد با يک گل شکست دهد، تيم ملي کره جنوبي با نتيجه 2 بر صفر يونان قهرمان اسبق اروپا را با شکست مواجه کرد و تيم ملي ژاپن نيز با نتيجه يک بر صفر از سد تيم قدرتمند کامرون عبور کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)