فکر میکنم همچین چیزی امکان نداره. من کلی دوست انسانی دارم هیچ کدوم هم از 8000 بالاتر نبودن. همه حول و حوش 5-6 هزار ولی هیچ کدم سراسری هیچ جا!!! قبول نشدن. غیر انتفاعی و پیام نور چرا.
فکر میکنم همچین چیزی امکان نداره. من کلی دوست انسانی دارم هیچ کدوم هم از 8000 بالاتر نبودن. همه حول و حوش 5-6 هزار ولی هیچ کدم سراسری هیچ جا!!! قبول نشدن. غیر انتفاعی و پیام نور چرا.
قلم چی 1 دفترچه داره که اینا رو توش نوشته اون و تهیه کنینکسی رو میشناسید که با رتبه دورو بر 8000 دولتی قبول شده باشه البته رشته انسانی؟؟؟!!!!چی قبول شده؟و کجا؟تورو خد اگه میشناسید بگید خیلی مهمه؟
رتبه اش در منطقه چند بوده؟
ایا سهمیه داشته؟
و در چه زیر گروهی رتبه 800 شده
به همه اینها بستگی داره برای قبولی
دوستان اگه کسی صنایع تهران جنوب قبول شده کارنامش رو میزاره؟
سلام.
این رتبه ی 5917 که مهندسی پزشکی قبول شدین منطقه 2؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توروخدا بگید نهایتا" تا چه رتبه ای میشه مهندسی پزشکی قبول شد؟؟؟؟؟
باسلام من رتبه ودرصد قبولی کارشناسی ارشدباستان شناسی روزانه رو میخواستم لطفا اگه ممکنه کمکم کنید باتشکر
ببخشید..اگه کمکی از دست من بر میاد در خدمتم...
من اطلاع درستی از رتبه آخرین فرد قبول شده م.پزشکی ندارم ولی یه نفر رو میشناسم که سال 88 با رتبه حدودا 6000 منطقه دو با سهمیه مناطق محروم همین مهندسی پزشکی رو اورد...ولی من مطمئنم که بدون سهمیه اگه بود با نصف همین رتبه هم همین م.پزشکی رو نمی اورد...![]()
سلام لطفا آخرین رتبه مهندسی پزشکی دانشگا ههای تهران رو بگید.
سلام آخرین رتبه قبولی در رشته های زیر رو در دانشگاههای تهران می خوام :
پلیمر
برق
مهنذسی پزشکی
هوا فضا
شهر سازی
مهندسی شیمی
IT
آخرین رتبه رشته مهندسی پزشکی در دانشگاه امیر کبیر رو می خوام؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)