احتمالا خاطرخواه شده و به اسلام گرویده
احتمالا خاطرخواه شده و به اسلام گرویده
تبعات حرف های تند اکبر عبدی در برنامه هفتاکبر عبدی در آخرین برنامه «هفت» سال 90 حرفهای صریحی در خصوص سینما و احترام نگذاشتن جوانان به پیشکسوتان زد.
شکایت از اکبر عبدی، جیرانی و شبکه 3 سیما در دادسرای تهران
آخرین برنامه «هفت» در سال 90، بهترینهای سینمایی را معرفی کرد.
از نگاه این برنامه فیلم «مرهم» به کارگردانی علیرضا داوودنژاد، بهترین فیلم سال شد. این در حالی است که گزینههای زیادی برای انتخاب بهترین فیلم سینمایی سال، روی پرده رفته بود.
در بخشی از این برنامه داودنژاد و طناز طباطبایی در برنامه حضور پیدا کردند و کارگردان «مرهم» در خصوص این انتخاب گفت: «خیلی عجیب است که دولت در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر به فیلم «مرهم» بیتوجهی کرد، اما الان برنامه شما که وابسته به صدا و سیماست آن را به عنوان بهترین فیلم سال، معرفی میکند. این میزان تناقض خیلی عجیب است.»
در ادامه این برنامه، اکبر عبدی برای گفتوگوی سال در استودیو برنامه «هفت» حضور پیدا کرد. او صریح به انتقادات جیرانی و شایعات مختلف، پاسخ داد. وی در خصوص حضور بینظم سر فیلمها گفت: «من زمانی که با کارگردانهایی چون مهرجویی، تقوایی، حاتمی و قادری کار میکردم هیچ وقت بینظم نبودم، اما کارگردانهای جوان تو را سر صحنه نگه میدارند که مثل موم به تو شکل دهند و من این را نمیتوانم بپذیرم. البته کسی مثل عطاران که از دستمزد خودش به من میدهد و اصرار دارد که نقش پیرزن را بازی کنم و به من اعتماد دارد، مثل کارگردانهای جوان امروزی نیست. البته من هم 50 میلیون تومان به او تخفیف دادم.»
وی ادامه داد: «سر فیلم آقای اطیابی 65 درصد دستمزدم را نگرفتم. جالب است که تهیهکننده آقای شمس، تازه از من شکایت هم کرد. من بچه نازی آبادم و اهل شکایت کردن نیستم. من به زور حقم را میگیرم. یا میتوانم یا حقم را میخورند. اینها کلاهبرداری کردند و بعد هم مینشینند در این برنامه میگویند اکبر عبدی باعث شد فیلم ما به سرانجام نرسد. من سر پل صراط یقهشان را میگیرم.»
در حین گفتن این حرفها، جیرانی تمام تلاشش را کرد که عبدی را متقاعد کن که از کسی اسم نبرد، اما گوش اکبر عبدی به این حرفها بدهکار نبود.
این بازیگر درباره حضور سر صحنه فیلمها و نخواندن فیلمنامهها، عنوان کرد: «خودم سناریو را نخوانم، میدهم یکی برایم بخواند. اتفاقا این به نفع کارگردان است، چون خیلی از سناریوها را اگر بخوانم، در فیلم بازی نمیکنم. در ضمن دوست دارم وقتی دیالوگ را میگویم برایم تازگی داشته باشد. یعنی برای اولین بار باشد که از دهنم بیرون میآید. در «اخراجیها» 60 درصد کمدی سناریو به خاطر دیالوگگویی من بود، اگر غیر از این باشد اسمم را «اکرم» میگذارم.»
عبدی همچنین افزود: «من در فیلمهای مهرجویی و حاتمی هم در دیالوگها دست میبردم، اما خیلی کم. اگر قرار باشد این کار را نکنم که فیلم به سرانجام نمیرسد. یعنی دهنمکی بهتر از من دیالوگ میگوید؟ او بهتر از من بایرام را میشناسد؟ من 12 بایرام میشناسم. البته هستند بعضیها هم که اعتماد به نفس ندارند و میترسند همه بگویند عبدی در دیالوگها دست برده به خاطر همین زور میکنند مزخرفات خودشان را بگویم. من هم به خاطر پول این کار را میکنم.»
وی درباره چهار سال دوری از سینما و تلویزیون گفت: «به خاطر فوت برادرم نتوانستم بازی کنم و یک سال از ایران رفتم. البته فضای سینما هم باعث کنارهگیری من شد. از من میخواستند با دیالوگ مردم را بخندانم و سینما هم در ورطهای افتاده بود که در تمام فیلمها یک مثلث عشقی تشکیل میشد و دختر و پسر خوشگل میگذاشتند که بفروشد.»
عبدی ادامه داد: «یک سال خارج از ایران بودم و یک تئاتر ایرانی با بازیگران خارجی در آنجا به راه انداختم. بعد از سه، چهار سال دوری از سینما وقتی آمدم خواستم فیلم خودم را بسازم اما آقای اسکندری گفت یکی، دو تا کار بازی کن و بعد فیلم خودت را بساز. اینطوری حرف پشتت کمتر است. من هم به دعوت احمدرضا معتمدی در فیلم «قاعده بازی» بازی کردم و بعد از آن هم یک هفته وقت خالی پیدا نکردم که به فیلم خودم فکر کنم.»
این بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در خصوص احترام به پیشکسوتان و چرایی احترام نگذاشتن جوانان گفت: «حکومت بعد از انقلاب زنان و جوانان ما را پر رو کرده است. من همیشه قدردان لطف بزرگان سینما هستند. آقای مشایخی من به را برای اولین بار به مرحوم حاتمی معرفی کرد و من هنوز هم ممنون ایشان هستم. از مردم هم همیشه ممنونم که من را بعد از بازی در «زیر آسمان شهر» بخشیدند. من ازشان عذرخواهی کردم و گفتم به خاطر پول بازی کردم اما آنها هم گذشت داشتند و نتیجه این گذشت این بود که «اخراجیها» خوب فروخت.»
عبدی در پایان در خصوص موفقیت اصغر فرهادی و کسب اسکار بهترین فیلم خارجی زبان، عنوان کرد: «به اصغر فرهادی تبریک میگویم که به قول آقا پرچم اسلام را در سرزمین دشمن برافراشته کرد.»
---------------------------------------
البته حرفهای جنجالی اکبر عبدی در برنامه «هفت» برای خودش و شبکه سه سیما بدون تبعات نبود.این بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر که مهمان آخرین برنامه هفت در سال 1390 بود، در مورد مسائل مختلفی سخن گفت و با صراحت به پرسشهای فریدون جیرانی مجری برنامه پاسخ داد.
او در بخشی از صحبتهایش به ماجرای فیلم «شرط اول» و حرفهایی که کارگردان آن در برنامه «هفت» زده بود پرداخت و به اصرار جیرانی برای نام نبردن از فرد خاصی گوش نداد. عبدی از تهیه کننده این فیلم به عنوان کلاهبردار نام برد و گفت که هنوز بخش عمدهای از دستمزدش را پرداخت نکردهاند.جیرانی هم ما بین صحبتهای عبدی این نکته را یادآور شد که حق محمد کمالیپور تهیه کننده و اطیابی کارگردان فیلم «شرط اول» برای پاسخگویی به صحبتهای مهمان برنامه محفوظ است و آنها میتوانند در اولین برنامه «هفت» بعد از پایان تعطیلات نوروز صحبت کنند.
با این حال اما صبح امروز(شنبه 27اسفند) محمد کمالی پور تهیه کننده این فیلم به دادسرای ناحیه سه ونک رفت و از شبکه سوم سیما، اکبر عبدی، فریدون جیرانی و حمید پنداشته مجری طرح برنامه «هفت» شکایت کرد.کمالیپور گفته که قبل از شروع برنامه با فریدون جیرانی و حمید پنداشته صحبت کرده و از آنها خواسته که اگر اکبر عبدی درباره فیلم «شرط اول» حرف زد، او را هم روی آنتن بیاورند تا از خودش دفاع کند.به گفته این تهیه کننده سینما، عبدی برای حضور در فیلم شرط اول 2 بار مبلغ قراردادش را بالا برده.
او در سال 1388 اولین قراردادش را با رقم 45 میلیون تومانی میبندد، اما پس از سه روز، خواستار افزایش قیمت قراردادش به مبلغ 51 میلیون تومان میشود.
سومین رقمی که عبدی میخواهد و با موافقت تهیه کننده و کارگردان مواجه میشود رقم 75 میلیون تومان است.حمید پنداشته مجری طرح برنامه «هفت» هم در واکنش به این شکایت به سینما پرس گفته که تماسهای تلفنی برنامه چندان به ما مربوط نیست و ما پیش از اجرای برنامه در تماس تلفنی که آقای کمالیپور با ما داشت.به ایشان گفته بودیم که اگر مدیرعامل شبکه اجازه بدهند، ایشان میتوانند روی خط برنامه بیایند و جوابگوی صحبتهای احتمالی اکبر عبدی باشند، اگر نه این امکان وجود ندارد.»وی ادامه داد:«از آن جایی که مدیرعامل در زمان اجرای برنامه ترجیح دادند که صحبتهای آقای کمالیپور در زمان دیگری مطرح شود شب گذشته ایشان روی خط برنامه نیامدند. »فریدون جیرانی هم گفته: «ما در برنامه اعلام کردیم که آقای کمالی پور میتوانند در برنامه بعدی پاسخگوی اتهامات وارد شده باشند، اما گویا ایشان دوست داشتند موضوع را قضایی کنند.»
با همه این حرفها اما کمالیپور گفته که تحت هیچ شرایطی شکایت خود را از اکبر عبدی و عوامل برنامه «هفت» پس نخواهد گرفت و تا آخرش هست.
منبع: خبرآنلاین - سینما پرس
عوامل سینما واسه پول میزنن تو سر همدیگه در حالیکه دوستشون توی زندانه.
دیشب علیرضا امینی کاردگردان انتهای خیابان هشتم تو برنامه هفت بود به قول خودش دلش خیلی پر بود و حرفاش خیلی خیلی زیبا بود - جواب سوال های فراستی رو هم خیلی خوب داد
بعد زنگ زدن به یکی به اسم محمد صادق کوشکی واقعا نمیدونم در مورد این آدم چی بگم ! خیلی خیلی عوضی ! و میگفت خیلی کار خوبی کردن 2 تا فیلم گشت ارشاد و خصوصی رو پایین آوردن ! حتی یه جا فراستی میگفت گشت ارشاد فیلم خوبیه و این آقا با فراستی هم بحثش شد ! و همین طور حدود 5 بار طی 10 دقیقه حرفش گفت فیلم خصوصی فیلم پر نو هست !!!
-------------------------------------------------------------------------------------------
امثال این آقا دارن گند میزنن به سینما ...
دیشب چرا فراستی نبود؟
راستی چرا این برنامه هفت از ایرج قادری هیچی نمیگه؟
انگار نه انگار یکی از مهمترین و قدیمی ترین کارگردانان سینمای ایران رو به مرگه!
دیشب همونطور که از رضا داودنژاد گزارش تهیه کردن باید از ایرج قادری هم گزارش تهیه می کردن و از وضعیتش مردم رو با خبر می کردن
تازه حق ایرج قادری بیشتر از این حرفهاست.
اظهار نظر پسر مسعود فراستي در صفحه فيسبوكاش:
آقای طالبی توی برنامه هفت به پدرم گفت تو تظاهرات دیدهاش تا تهدیدش کنه!/پدر توی فشاره!/ماجرای تصمیم به خالی کردن تشت [...] بر سر کارگردان جدایی!
كافه سينما-در حالي كه هفته گذشته برنامه هفت ترجيح داد در بخش نقدش را براي فيلم نارنجي پوش حذف كند. انتقادات مسعود ده نمكي از اين تصميم و پاسخ هاي جيراني بار ديگر بحث مسعود فراستي و نوع نقد و ادبياتش را زنده كرد. به گزارش كافه سينما روز گذشته در يك اتفاق جالب پسر مسعود فراستي در صفحه فيسبوكش در مقام دفاع از پدرش بر آمده و صحبت هاي جالبي درباره مواضع اين منتقد مطرح كرد كه در ادامه آن را مي خوانيد. به گزارش کافه سینما او نوشته است:
«بعضي پرسيدن كه چرا مسعود فراستي دو هفته است به هفت نمي آيد. بعضي پرسيدن كه فيلم قلاده ها بهتر بود يا جدايي.جواب همه سوالاتون يك چيزه. آقا جان مسعود فراستي تحت فشاره. دو بارم تا حالا گفته. يك بار سر ملك سليمان كه گفت مجبورش كرده اند [فیلم رو] كم بكوبه يك بار هم سر يك جاي ديگر. الآن چون مسعود فراستي يك ميزاني حرفش تو عموم مردم مقبوليت دارد در خيلي از موارد تو فشار مي گذارنش. اين به اين معني نيست كه تو نظام جمهوري اسلامي آزادي و حق بيان نيست، چون اين فشار نه از جانب مقام عظماي ولايته نه رئيس جمهور نه... اگر اينطور بود پدر من نمي توانست تو ديدار هنرمندان با رهبري برگردد بگويد ما تو سينمامون ...پنهان داريم. ولي با همه ي اين اوصاف براي بار آخر مي گويم بابا خيلي تحت فشاره. ديگر همه فهميدن كه طالبي دارد تهديدش مي كند. ديگر همه فهمميدن كه سر ملك سليمان بابا نمي تونست نقد كند. ديگر همه فهميدن بابا سر نقد اخراجي هاي 3 داشت به ده نمكي التماس مي كرد كه حرفشو بد برداشت نكند. اون كسايي كه بابام را تحت فشار مي گذاششتن آدمايي بودند كه از لحاظ اقتصادي تو سينمايند.
يك كم فكر كنيد. و اين رو از من بشنويد. شايد يك سري از فيلمهايي كه بابام مي گويد بدند رو از ته دل قبول داشته باشد و شايد يك سري از فيلم هايي كه مي گويد خوبند، اصلا دوست نداشته باشد. فقط كافيه به صورتش نگاه كنيد. در خلاله حرف زدنش اگر ديديد رنج و غم تو صورتش منعكس مي شود بدونيد كه حرف دلشو نمي زند. نمي گويم كه مثلا سر قلاده هاي طلا نظرش اين نبوده. چون ابوالقاسم طالبي به خيال خودش تهديدش مي كرد. اگر آقای طالبی اطلاع داشت میتونست بجای اینکه بگه تورو توی تظاهرات دیدم، برگرده بگه چرا پسرت ایلیا [...] والسلام.
در مورد جدايي نادر از سيمين: اون شبي كه هواپيماي اصغر فرهادي به زمين نشست يك عده به اصطلاح .. به من زنگ زدند تا از من اجازه بگيرند كه بروند يك تشت از نجاست رو سر آقاي فرهادي خالي كنند! من تقريبا هر چي فحش بلد بودم نثارشون كردم. بابام وقتي فهميد يك 4-5 تا فحش اب دار زير لب بهشون داد. 6 روز بعد همونها به من زنگ زدند كه يك شورا تشكيل دادند براي آشتي دادن فرهادي با دولت! و از من دعوت كردند كه بروم اونجا چون پدرم اهل مماشات نيست. من نرفتم و بهشون يك جواب دادم. گفتم نه پدرم نه من نه كس ديگر از آقاي فرهادي بدش نمي آيد. بابام فيلم را دوست نداشته و اين سليقه اش بوده. (البته من هم دوست ندارم) ولي اين دليل نمي شود كه مثلا پدر من را دشمن اصغر فرهادي بخوانند.»
کافه سینما
آدرس فیس بوکش چیه پسرش؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس چرا دیشب خود فراستی تکذیب کرد همه این حرفا رو؟
یعنی پسرش دروغ گفته یا این حرفا اصلا واسه پسرش نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)