این error جدید چند روز هست که تو کامپیوتر هر کس که به اینترنت
وصل میشه فعال میشه
اعصاب آدم رو هم خورد میکنه
شاید مشکل شما هم باشه
کسی میدونه چه جوری رفع میشه
معلوم نیست ویروس یا تروجان
عکس ارور هم در پایین اومده
![]()
این error جدید چند روز هست که تو کامپیوتر هر کس که به اینترنت
وصل میشه فعال میشه
اعصاب آدم رو هم خورد میکنه
شاید مشکل شما هم باشه
کسی میدونه چه جوری رفع میشه
معلوم نیست ویروس یا تروجان
عکس ارور هم در پایین اومده
![]()
Last edited by mosika; 26-05-2007 at 20:42.
دوست عزیز این یک اسپایور است .از چه آنتی ویروس و آنتی اسپایوری استفاده می کنی ؟
اگر چیزی روی سیستمت نصب نیست فایل زیر را داونلود ونصب و سپس اجرا کن انشا... مشکلت حل می شود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من یک ویروس گرفتم که مانیتورمرو می لرزونه.با کاسپر اسکای هم چک مکی کنم نمی شناسه.ویندوز هم عوض میکنم.باز زنده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر میکنم باید بایوسم رو پاک کنم کسی این ویروس رو میشناسه؟؟؟؟
سلام
عضویت شما رو تبریک میگم.
برای کسانی مثل شما که سیستمشون ویروسی شده یه تاپیک داریم.
لطفا سوالتون رو اونجا مطرح کنید.
باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Maximillion Pegasus
با سلام.چند روزی هست یه ویروس با نام worm2007 بد جوری منو کلافه کرده.این ویروس که در هر درایو یک فایل new folder.exeمی سازه که با اجرای اون پنجره در حال کار minimize میشه و run رو هم از منوی start بر داشته و task managerرو هم غیر فعال کرده.
![]()
دوستان لطف کنین راهنمایی کنین.
![]()
طرز کارش با تروجان new folder .exeفرق میکنه عزیزان .این ویروس جدیدیه
ممنون![]()
Last edited by hosseinezzati13; 28-05-2007 at 21:13.
دوست عزیز
از کجا می دانی این یک ویروس است و مربوط به مشکلات سخن افزاری نیست ( مثلا مونیتور یا کارت گرافیک ) به بایوس
دست نزن چون ارتباطی با این مشکل شما ندارد .
سلام دوستان من یک ویروس گرفتم که مانیتورم رو می لرزونه.چشمام داره کور میشهوتو رئو خدا یکی کمک کنه.من فکر میکنم خودشو تو بایوس کپی می کنه.چون بعد از عوض کردن ویندوز دوباره فعال میشه.با کاسپر اسکای هم چکش کردم.نمی دونم دیگه چی کار کنم.کسی روش پاک کردن بایوس رو می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
با تشکر از پاسخ تان.اما کارت گرافیک و مانیتور من کاملا در ست نصب شده اند. و من وقتی این فایل های ویروسی رو پاک می کنم دوباره خودشان را کپی می کنند.مگر اینکه از سیف مود پاکشان کنم.و وقتی که ویندوز را جدید نصب مبیکنم.با کنترل الت دلیت از قسمت پردازش می بینم داران اجرا می شون.حتی پس از دلیت کردن انها مشکل من حل نمیشود.من فکر می کنم چون یک نسخه از خودشان رو روی بایوس دارن.اگر لطف کنید دوباره پاسخ بدید .ممنون می شم.اگر میشه یک سایت که بصورت انلاین کامپیوتر رو برای ویروس چک میکنه.رو هم معرفی کنید
Last edited by hamid_m66; 29-05-2007 at 08:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)