نه لگ نداشتم دوست عزیز
راستی بچه ها منم از مرحله اول خوشم نیومد ولی جلوتر تو شوروی و ویتنام از شدت هیجان می چسبید به سقف فقط مرحله اولش ضد حاله
نه لگ نداشتم دوست عزیز
راستی بچه ها منم از مرحله اول خوشم نیومد ولی جلوتر تو شوروی و ویتنام از شدت هیجان می چسبید به سقف فقط مرحله اولش ضد حاله
بازی خیلی عالی شده
فقط یه سوالی داشتم چرا وقتی وسط یه مرحله می آی بیرون و از بازی بیرون می آی بعد دفعه ی بعد که میری تو بازی ادامه ی اون مرحلرو نمیده بازی کنی باید از اول اون چپتر رو رفت!
بازی رو از کجا تهیه کردید؟کرکتون چی بود؟برای اینکه لگ نداشته باشه مودم رو خاموش می کردید؟
داستان بازی اونقدرا شاهکار نیست (اون بخش بزرگش حداقل تو بازی مثل man hunt 2 وجود داشت)
به نظر من یه جورایی بازیشون داره تکراری میشه و زیر سایه MW قرار داره
نمیدونم دلیل اصلیش چیه(شاید جنگای مدرن جالبتر باشه) ولی با MW خیلی بیشتر حال کرده بودم
دوستان من بازیم سیو نمیشه مشکل کجاس؟ چیکار باید بکنم؟!!!!
سلام.
من فقط تو دموها (فیلم ها) صدا دارم؟ بقیه جاها اصلا صدا ندارم!
چیکار کنم؟ مشکل از کرکه یه نسخه بازی؟
ووووووووووووووووااااااااا اااااااااااااوووووووووووو وووووووو!!!!
نهایت بکش بکش تو این بازی اتفاق نمی افته!!!
بازی با کیفیت اکسترا بدون هیچ لگ و گیر و اینجور چیزا اجرا شد و تنها مشکل من اینه که تو اونجایی که با یارو کولیه فرار کردم مرحله ی بعدش گیر کرد و هر چی بازی کرده بودم پرید....
اون نامردای دشمن هم انگار از پشت دیوار میبینن!!! بابا یکی هلپ می!!
مشکل صدا هم ندارم....
سلام من بازی کالاف دیوتی بلک رو گرفتم 2 تا دی وی دی بود بازی رو نصب کردم دایرکس روهم نصب و همین طور ابدیت گرافیک اما وقتی وارد بازی میشم دموها رو نشون میده بعد از 3 دقیقه پیغام Ok میده و از بازی در میاد سیستمم بالاست رم 2 و گرافیک 9400 دارم نمیدونم مشکل از کجاست همین دیسک رو به دوستام دادم مشکلی باش نداشتن....اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم
دوستان من بازی نصب کردم ولی وقتی میزنم بره تو بازی میگه باید با safe mode بری و بد بازم نمیره کسی میتونه کمک کنه
این فایل رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و بعدش بریزید تو مسیر C:\Windows\SysWOW64
یا اگه این فولدر نبود بریزید تو فولدر System
شما هم مشکلی که من داشتم رو داری ، برای من خود به خود درست شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)