عادل تهيه كننده و مجري برنامه نوده كارگردان نيست
خيلي با دل و جرات به خدا حيف واقعا ظلمه اگه ديگه نود و نبينيم يا ديگه گزارش هاي جذاب عادل و نشنويم
عادل تهيه كننده و مجري برنامه نوده كارگردان نيست
خيلي با دل و جرات به خدا حيف واقعا ظلمه اگه ديگه نود و نبينيم يا ديگه گزارش هاي جذاب عادل و نشنويم
منظورتون همون جواد سوتيه خودمونه ؟![]()
كدوم موضوع؟
اگه منظورتون فرستادن جوات به قطره ، كه خب معلومه صحت داره و طبيعتا كسي كه قطر رفته بازيا رو گزارش ميكنه نه كسي كه تهرانه
ولي در مورد 90 ، قبلا هم گفتن كه تا پايان جام ملتها از كنداكتور حذف شده
مسلما نماينده اراك از علي آبادي كه گنده تر نيست
ضمنا بعد از همه اون حرف و حديثا در مورد گزارش عادل ، فردوسي پور اون هفته بازي منچستر رو گزارش كرد و البته بازيهاي جام ملتها هم اكثرا در حدي نيست كه اون گزارش كنه
ضمنا بحث در مورد جام ملتهاست
اگه امشب بازی کره استرالیا رو عادل گزارش کرد که معلومه همش شایع است وگرنه احتمالا عادل رو از جام ملت ها کنار گذاشتن ( که خیلی عجیب میشه) ... بعد از اون برنامه ای که بحث نماینده مجلس بود بازم 90 پخش شد بنابراین برای برنامه 90 مشکلی نباید به وجود اومده باشه
شنیدم چندتا بازیکن سرما خوردن؟!خوب معلومه بعد از بازی با عراق لخت شدن باید هم سرما می خوردن
میخواستم الان امضامو عوض کنم عکس پایین رو بزارم، ولی حیفم اومد!! گفتم عکسرو بزارم اینجا مقادیری شاد بشیم!!
جان من یه دو روز افتخار بده بزار امضات باشه
یه کم گرافشم ببر بالا عربستانشم برجسته کن یه عکس از یه تماشاگر مغموم عرب هم بزار تا یاد نگیرن به آمریکا بگن به ایران حمله کنه
ایول اینو خوب اومدی. امیدوارم اونایی هم که باید اینو بفهمند (البته امیدی هم بهشون نیست) بفهمن.جان من یه دو روز افتخار بده بزار امضات باشه
یه کم گرافشم ببر بالا عربستانشم برجسته کن یه عکس از یه تماشاگر مغموم عرب هم بزار تا یاد نگیرن به آمریکا بگن به ایران حمله کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)