تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 674 اولاول ... 155561626364656667686975115165565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سخنان اقاي murphy با CVG ..............................

Speaking to CVG in a recent interview, Murphy - who's worked on the PES series since 1998 - said the new instalment also needs to ensure is doesn't lose any more fans to rival footy games.

He said: "What we want to stop is hardcore level of our fanbase moving, if I'm totally honest - which worryingly has started to happen. For years, we sat on our laurels and assumed it never would happen.

"That's our strategy, plain and simple. What we now have is a benchmark from EA that we've got to beat, which is fine. It gives us a challenge. But that's not our ultimate aim. Our goal is not only to ensure we don't lose any more fans, but that we win back the hardcore fans. The rest of it - we'll see what happens."

In our soon-to-be-published Chat, Jon Murphy argued that the PES v FIFA battle differs from territory to territory. You can just look at the sales numbers, he said.

"Traditionally, PES and FIFA have different reactions in different territories. We see a strong rivalry in the UK, obviously," he continued.

"In France, we see it's very heavily dominated by PES - same in Spain, same in Italy. Germany, for example, has always been FIFA. It depends from territory to territory so you can't just look at the sales."

"It's a healthy rivalry," he conceded. "PES needed a shake-up and that's been brought about because FIFA has turned up and done its stuff. I hope we do get back to [No.1] because if PES ever did disappear and you saw one game on the market I think you'd go back to seeing a very, very lazy game of football that everyone would be sick of.

"Without competition from either side, I think you'd have a problem in this market."

البته اينارو قبلا حسين ترجمه كرده ..........اين مورفي هم خيلي به اين نسخه 11 اعتقاد داره و ميگه اين نسخه باز طرفدارن و دوستدارن قديمي بازي رو برميگردونه .....

منم خيلي دلم شور مينه آخرش اين نسخه ميخواد چي بشه اما ......بايد صبركرد و ديد آقا واقعا آقاي مورفي درست ميگه .......

نميدونم چرا عكس يا خبر جديد از بازي نميياد ....
    هر دو شرکت امسال کار خودشونو با سیاست خاصی آغاز کردن من فکر نکنم کار با حرف پیش بره (درست و کامل )
    همه چیز در دمو معلوم میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدورام همین طور که سازندگان بازی گفتن این شماره Next Gen باشه
    چند وقت پیش سازندگان بازی اعلام کرده بودن که برای این نسل آماده نبودن به خاطر همین یکمی دچار مشکل شدن. همچنین گفتن که می خوان اشتباهات گذشته رو تکرار نکنن و در این شماره اون مشکلات رو حل کنن.
    برای من که همه شماره های این بازی رو باهاش زندگی کردم این خیلی عالی می تونه باشه .البته اگه بهش عمل بشه....

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

به به آقا بهادر از این ورا ! چقدر زود گذشت روزی که اومدی گفتی من تا کنکور دیگه به اینجا سر نمیزنم و روی حرفت هم موندی . خوب کنکور چطور بود ؟ فکر میکنی کامپیوترهای سازمان سنجش از پاسخ نامت راضی باشن ؟ یادش بخیر 14 سال پیش همین روزا بود که منم کنکور دادم و خوبه اینو بدونید که رتبه داش حسینتون دو رقمی شد
    سلامحسین جان خیلی دلم واسه این تایپیک تنگ شده بود .
    کنکور بد نبود ولی ریاضیش سخت بود ، منم که اصلا دو رقمی یا سه رقمی نمیارم ولی چهار رقمی چرا .

چه خبرا از PES2011 . من دقیقا مثل یه بچه ام که در مورد PES هیچی نمیدونه .

4. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

هر دو شرکت امسال کار خودشونو با سیاست خاصی آغاز کردن من فکر نکنم کار با حرف پیش بره (درست و کامل )
    همه چیز در دمو معلوم میشه
    ما که آخر نفهمیدیم اینا هم هربار از 2008 تا حالا میگن این نسخه دیگه بازیکن های قدیمی رو برمیگردونه

6. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چیزی راجع به گزارشگر نگفتن ؟؟؟
    دیگه حالم داره از این صدا به هم می خوره
    تا کی باید تحملش کنیم آخه
    چرا اتفاقا امسال قراره گزارشگر بازی هم عوض بشه .

8. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

حسین جان این قضیه ی موشن کپچر مثل پارساله یا ارتقا پیدا کرده ؟
    فیزیک توپ رو چی کا رارن دارن میکنند ؟
    الان بازی در چه مرحله ای از ساخته ؟
    Last edited by bahador2009; 05-07-2010 at 20:30.

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

وقتی Pes 10 رو نصب کردم رفتم تو بازی بعد چند دقیقه بازی میخواستم مانیتور رو بشکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلامحسین جان خیلی دلم واسه این تایپیک تنگ شده بود .
    کنکور بد نبود ولی ریاضیش سخت بود ، منم که اصلا دو رقمی یا سه رقمی نمیارم ولی چهار رقمی چرا .

چه خبرا از PES2011 . من دقیقا مثل یه بچه ام که در مورد PES هیچی نمیدونه .
    من میگم ریاضیش ساده بود ولی فیزیکش سخت بود

طبق اعلام سایت زیر PES 2011 در تاریخ 25 اکتبر منتشر میشه

http://www.tothegame.com
    Last edited by Abas1100; 05-07-2010 at 22:44.

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اینم صحبت های جالب jon murphy در مورد تغییرات بازی،مثله اینکه جان مورفی خیلی تحت تاثیر کد امسال بازی قرار گرفته
    به امید بازگشت پادشاه
    حسین جان وقتشو داری متنو ترجمه کنی واسمون:؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by pedramgolchin; 06-07-2010 at 13:16.

13. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینم صحبت های جالب jon murphy در مورد تغییرات بازی،مثله اینکه جان مورفی خیلی تحت تاثیر کد امسال بازی قرار گرفته
    به امید بازگشت پادشاه
    حسین جان وقتشو داری متنو ترجمه کنی واسمون:؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

PES 2011
    5 جولای 2010

جان مورفی کسیه که زندگیش این بازیه و با این بازی نفس میکشه . ایشون 12 ساله که داره با کونامی در مورد این بازی همکاری میکنه اون یک هم پیمان واقعی با کارگردان توانای این سری یعنی سیباسه . ایشون لیدر بخش اروپایی این بازی محسوب میشه .... ( بدلیل طولانی بودن متن من بقیه این مقدمه رو نمینویسم و میریم سراغ سوالاتی که از ایشون شده ) .

سوال : کدوم بخش از این نسخه بیشتر مورد توجه قرار گرفته و بیشترین تغییر رو داشته ؟
    جواب : آزادی عمل در کنترل و بطور کل آزادی عمل عناصر مختلف بازی همینطور انیمیشنهای بازی و بخش مستر لیگ که قراره بشه آنلاین بازیش کرد .

سوال : چه بهبود و تغییر مثبتی در انیمیشنهای این نسخه صورت گرفته و روی کدوم بخش از انیمیشنهای بازی که توی نسخه قبل وضعیت اسفناک و بدتری نسبت به بقیه بخشها داشتن , بیشتر کار شده ؟
    جواب : همه چیز . روی همه بخشهای مربوط به انیمیشنهای بازی مجددا کار شده . تمام سیستم انیمیشنی بازی جدیده . حدود سه ماه { تیم مستقر در ژاپن } انیمیشنهای جدید بازیو موشن کپچر میکردن صدها ساعت روی این بخش کار شده . اونا فکر میکنن چیزی در حدود 1000 تا انیمیشن جدید در این نسخه وارد شده . این اقدام تا حدی مساله رباتیک بودن بازیو کاهش میده چیزی که مردم ازش انتقاد میکردن که حرکات تا حدودی مثل ربات میمونه بخصوص مواردی مثل دویدن که به ما گفته شده بود که واقعی نیستن یا اینکه به اندازه کافی نکست جن نیستن .
    این کار به این خاطر انجام شد که تا حدودی مشکل غیر واقعی بودن حرکات و تا حدودی واکنشها بازیکنان رو بهبود بده چنانچه مشخصه تا الان زمان واکنش به اندازه کافی سریع نبود . الان این مساله نه تنها انیمیشنهای جدیدی جهت واقعی تر شدن نمای بازی به اون اضافه کرده بلکه زمان واکنش در حرکات رو هم بهبود داده .

سوال : پاور بار نقش خیلی مهمی در این نسخه ایفا میکنه , این ویژگی تا چه حد میتونه مهم و تاثیر گذار باشه ؟
    جواب : این ویژگی مهم و بزرگی تلقی میشه نه بخاطر اینکه شما یک پاور بار دارید بلکه بخاطر اینکه شما کنترل چیزای مختلفی رو در دست میگیرید در گذشته مثلا توی همین نسخه 2010 شما تنها یک پاور بار داشتید که فقط بعضی وقتا بکار میومد ( مثل قدرت شوت ) اما الان با این پاور بار کنترل کاملی روی چیزهای مختلف خواهید داشت مثلا در زمان پاس دادن یا هد زدن یا در هر وضعیتی مثل پرتاپ اوت , پرتابهای دستی دروازه بان شما کنترل کاملی بر روی جهت و همینطور قدرت و ضرب توپ خواهید داشت . اینجا دیگه هوش مصنوعی بازی تعیین کننده نیست و این شما هستید که هر کاری که دوست دارید توی بازی انجام میدید که باب کاملا جدیدی از کنترل در حرکات رو برای شما باز میکنه .
    اولش شما مرتکب اشتباهات زیادی میشید اما اینجا شما خودتونو مقصر این اشتباهات ( در دقت و قدرت پاس و غیره ) میدونید اما قبلا چون هوش مصنوعی بازی دخالت میکرد وقتیکه مثلا پاس میدادید با خودتون ایطوری فکر میکردید و میگفتید که : من که نمیخواستم توپ اینجا بره من توپو اینجا نفرستادم هوش مصنوعی بازی اون به اینجا فرستاد . الان با سیستم دیگه هیچ عذر و بهانه ای براتون وجود نداره . این پروسه با کنترل 360 درجه کامل میشه الان آزادی عمل در بازی واقعا عالیه .

سوال : شما قبلا گفته بودین که امسال نسخه 2011 گیمرها رو مجبور میکنه که بازیو دوباره یاد بگیرن آیا منظور شما فقط PES بوده و بطور کل بازیهای فوتبالی رو گفتید ؟
    جواب : شاید تا حدودی هر دو . اما قطعا این مساله در مورد PES صدق میکنه . به نظر من این سیستم جدید آزادی عمل روش استاندارد و درستیه اما اولش شما درست نمیتونید به توپ ضربه بزنید و اونو به جایی که میخوای بفرستید .
    شما تا الان با سیستم تنبل پرور قدیم عادت کردید که فقط جهت پد یا آنالوگ رو تا حدود تقریبی به سمت بازیکن مورد نظرتون فشار میدادید و میدونستید که توپ به هر حال به بازیکن هم تیمی میرسه . تا الان ما یک بازی فوتبال تماما تنبل پرور و غیر فعال داشتیم اما الان اینطور نیست . شما میتونید توپو در فضایی بفرستید که بازیکن هم تیمی شما در حال دویدن در اون فضاست بدون اینکه از دکمه پاس تودر استفاده کنید خیلی هیجان انگیزیه وقتیکه شما در شکل دهی و روش اجرای پاس دادن تاثیر گذارید .
    علاوه بر اینها ما سبکهای کنترل جدیدی برای چیزهایی مثل فریبها ایجاد کرده ایم که بر بروی آنالوگ راست دسته بازی طراحی شده این مساله سبب میشه بعضی از کارها راحت تر بشه . چیزای زیادی برای یاد گیری وجود داره تواناییها و کنترلها باید مجدد یاد گرفته بشه .

سوال : شما میگید که این رضایتبخش ترین تجربه فوتبالی شما بوده که تا الان از این سری داشتید ؟ فکر میکنید گیمرهای ترسویی وجود داشته باشن که نتونن با این سیستم جدید کنار بیان ؟
    جواب : من قطعا میگم بله . فقط این نیست که شما میتونید توپو به هر کجا که دوست دارید بفرستید از این طریق شما میتونید بازیکنان تحت کنترل هوش مصنوعی بازی رو هم تحت تاثیر قرار بدید که مثلا اقدام به حرکت و دویدن کنن . شما با کارهایی که انجام میدید تیمو مجبور به پیروی از شیوه خاص خودتون میکنید این مساله شدیدا رضایت بخشه . به نظر من این نسخه از PES بازیو برمیگردونه به چند سال پیش , وقتیکه شما تمایل دارید هر آنچه که انجام میدید بهش برسید .

سوال : چرا سری جدید بازی ویژگیهای قدیمی بازیو از دست دادن ؟ با وجود اینکه بازی هنوز بزرگی خودشو داره اما واقعا به نظر نمیرسه دیگه اون جادویی بودن نسخه 5 رو داشته باشه .
    جواب : بسیاری از مردم این نظر شما رو دارن . قطعا توی تاریخ این بازی نسخه 5 بیشترین طرفدارو داشت نظر منم همینه . من فکر میکنم ( و سیباس هم در موردش صحبت میکنه ) که هر نسخه ای نسبت به نسخه قبل دارای پیچیدگی بیشتری شده و در اون از هوش مصنوعی بهبود یافته تری استفاده شده . این نسخه هم به همین شکل داره روش کار میشه تا هوشمندترین AI رو داشته باشه همچنین با حذف محدودیتهایی به بهترین حالت ارتقاء پیدا کنه .

سوال : حذف حالت کمکی AI ( سیستم کمکی پاس و ... ) به نظر میرسه بازیو حسابی سخت میکنه . آیا ما شاهد یک شیفت و تغییر جهت به سمت گیمرهای فوق حرفه ای هستیم ؟
    جواب : این ممکنه یک شیفت و جابجایی به عقب باشه . طی چند سال اخیر ما متوجه شدیم که بازی داره خیلی آرکیدی , سریع و ساده میشه این هرگز سبک بازی PES نبود بنابراین من فکر میکنم آنچه که ما داریم سعی میکنیم انجام بدیم اینه که بازیو به ماهیت اصلی و واقعی خودش برگردونیم .
    من فکر میکنم PES 2010 یک گام در جهت مسیر درست بود ما دو سال مشکلاتی در بازی داشتیم اما در PES 2011 من فکر میکنم اولین احساس واقعی رو خواهیم داشت که PES مجددا داره PES میشه . این یک PES قابل اطمینانه و حسابی رضایت بخش خواهد بود . این اون چیزیه که طرفداران بازی میخوان .

سوال : اولین PES واقعی از جهت دارا بودن سیستمهای نکست جنی؟
    بله احتمالا همینطور خواهد بود به نظر من این ادعا منصفانه باشه . قصد هیچ پنهان کاری نیست اونا با ماشینهای نکست جن درگیر بودن ( توی این چند ساله ) و خودشون گفتن که آمادگی کار کردن با سیستمهای نکست رو نداشتن . اما من این احساسو دارم که این نسخه یک نسخه جن قابل اعتماد خواهد بود .

چون این متن زیاده دو بخشش کردم بخش دومش بعدا مینویسم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •