تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 102 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اون قسمتی که میکرو اس دی میخوره برای چیه ؟
    آیا میشه با این تی وی ها 8605 ظبط فیلم هم انجام داد ؟
    مثل اینکه یه جائی خونده بودم میتونه ادم یه وال پیپیری را (مثلا دوست دارم عکس بچه هامو بزارم )به صفحه اصلی یا اصطلاحا دسکتاپ تی وی بزارم اگر چنین چیزی ممکنه خواهشا راهنمائی کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اون قسمتی که میکرو اس دی میخوره برای چیه ؟
    آیا میشه با این تی وی ها 8605 ظبط فیلم هم انجام داد ؟
    مثل اینکه یه جائی خونده بودم میتونه ادم یه وال پیپیری را (مثلا دوست دارم عکس بچه هامو بزارم )به صفحه اصلی یا اصطلاحا دسکتاپ تی وی بزارم اگر چنین چیزی ممکنه خواهشا راهنمائی کنین
    اون قسمت میکرو اس دی برای اینه که وقتی می ری اینترنت و از شبکه های تلویزیون اینترنتی فیلم دانلود می کنی... جایی باشه برای ذخیره کردن فیلم تا وقتی دانلود شد بتونی ببینی.... در مورد تغییر عکس بک گراند تی وی چیزی تا حالا نشنیدم...
    در مورد ضبط هم باید بگم اصلا... چنین امکانی نه از نظر سخت افزاری و نه نرم افزاری پیش بینی نشده در این سری.

3. 5 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Accessories
    •Included accessories: Power cord, Quick start guide, Warranty certificate, Remote Control, Batteries for remote control, Legal and safety brochure, Net TV brochure

•Optional accessories: Wireless USB adapter (PTA01), 3D TV extension kit (PTA03), 3D TV starter kit (PTA02)
    در بروشوری که محبت کردین و من پی دی اف اونو سیو کردم یکسری لوازم نوشته که یاید همراه تی وی میبود این قسمتی که زیرش خط کشیدم کدومه ؟ آیا همون فلشی که سه بعدی را ریختم درون تی وی .
    *- سوال دومم اینه که آیا با وایر لس میتونم از اینترنت تی وی استفاده کنم ؟
    *- چه خطراتی داره استفاده از تی وی اینترنت ؟

اونی که قرمز کردین یعنی اینکه تلویزیون شما از طریق مبدل wifi می تونه... قابلیت اتصال بی سیم هم داشته باشه...ولی برای این قابلیت باید اون آداپتور یو اس بی بی سیم رو به تلویزیون وصل کنید.
    این وسیله رو هم باید جداگانه خریداری کنید و همراه تلویزیون نیست.!!! پس بازم می کم این وسیله یه قطعه جداگانه هست که باید خریداری بشه و ربطی هم به اون فلش ارتقاء 3بعدی نداره.....

بله اگه اون قطعه اضافه رو برای wifi خریداری کنید می تونید با تی وی اینترنت هم برید.

خطرش اینه که تصور کنید یه وقت تلویزیون و نرم افزارهاش بر اثر اینترنت گردی دچار مشکل یا نمی دونم ویروسی بشه اونوقت دیگه نمی شه کاریش کرد.

5. 5 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آیا این سه تا لوازمی که نام برده شده هست الان تو بازار ؟شما دارین ؟از قیمتش خبر دارین ؟
    * ضمنا تا الان تی وی رو از نظر دریافت کانالهای دیجیتال با همه کشورها مقایسه کردم بازم انگلیس از همه بهتره . ولی نمایش و بقیه رو نمیاره . استرالیا هم توشو نبود

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    دوستان تا حداکثر 5 میلیون تو محصولات فیلیپس چه گزینه هایی هست؟
    هر چی بزرگتر باشه بهتر، سه بعدی لازم ندارم.
    من تو مشهد هیچ نمایندگی فیلیپس نمی شناسم،
    این شرکت در ایران سایتی داره که بشه فروشگاهاشو پیدا کرد.
    خیلی ممنونم.

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

راستی دوستان این مدل PFL8605 جدا ازین که 17 بیته و بنظرم خیلیم خوبه چرا کنتراستش در حد ال سی دی هاست؟
    500,000 : 1
    ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

[سلام ؛ بالاخره تونستم شبکه های دیجیتالی نمایش و مستند و شما و .... را دریافت کنم . اشکال ار آنتن بود که بردمش بالای پشت بام و بالاخره گرفت . مشکلی که دارم اینه که شبکه آی فیلمو عربی نشون میده آیا تنظیماتی داره که بتونم فارسی بکنمش ؟ و میگن زیرنویس فارسی هم به این شبکه اضافه شده برای نشون دادن زیرنویس فارسی چطور ؟ خواهشا اگر میدونین راهنمائی بفرمائین . ممنون

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------

راستی دوستان این مدل PFL8605 جدا ازین که 17 بیته و بنظرم خیلیم خوبه چرا کنتراستش در حد ال سی دی هاست؟
    500,000 : 1

؟
    منظورتون اینه که کنتراستش خوب نیست ؟ من 52 اینچشو دارم 8605 خواهشا کمی بیشتر توضیح بدین . آیا شما هم 8605 دارین ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

تو این آدرسی که فرستاده شد هر مدلی و برندی که بخوای داره انواع و اقسام مدلها آخرین مدلهای فیلیپس هم داره همراه با قیمت.
    سلام اين آدرس و شماره كجاست؟ميشه به من هم بدين؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    دوستان تا حداکثر 5 میلیون تو محصولات فیلیپس چه گزینه هایی هست؟
    هر چی بزرگتر باشه بهتر، سه بعدی لازم ندارم.
    من تو مشهد هیچ نمایندگی فیلیپس نمی شناسم،
    این شرکت در ایران سایتی داره که بشه فروشگاهاشو پیدا کرد.
    خیلی ممنونم.
    سلام
    نمايندگي فيليپس تو مشهد توي برج آلتون هست. وارد كه آلتون كه شدي همون طبقه همكف سمت راست. از همون ورودي هم ديده ميشه
    البته قيمت هاش گرونه 9705 سايز 40 رو قيمت زده 3390

12. این کاربر از Razavi Parsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

[سلام ؛ بالاخره تونستم شبکه های دیجیتالی نمایش و مستند و شما و .... را دریافت کنم . اشکال ار آنتن بود که بردمش بالای پشت بام و بالاخره گرفت . مشکلی که دارم اینه که شبکه آی فیلمو عربی نشون میده آیا تنظیماتی داره که بتونم فارسی بکنمش ؟ و میگن زیرنویس فارسی هم به این شبکه اضافه شده برای نشون دادن زیرنویس فارسی چطور ؟ خواهشا اگر میدونین راهنمائی بفرمائین . ممنون

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------

منظورتون اینه که کنتراستش خوب نیست ؟ من 52 اینچشو دارم 8605 خواهشا کمی بیشتر توضیح بدین . آیا شما هم 8605 دارین ؟
    براي فارسي كردن زبون آي فيلم روي كنترل ست باكس و رسيور يك كليد هست به اسم Lang كه اگه بزني تموم زبان هاي پشتيباني شده از طرف شبكه مياد و راحت ميتوني تغيير بدي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •