دوستان همونطور که گفته بودم اسم DLC بعد Honest Hearts هست، بتسدا نام تجاری Hosnest Hearts رو به ثبت رسونده که این شایعات رو تایید می کنه. DLC های دیگه ای که فاش شدن اسم هاشون هست: Old World Blues (احتمالا در منطقه ی Big Empty اتفاق میافته، منطقه ای که تو فال آوت کنسل شده 3 وجود داشت.) و Lonesome Road (که احتمالا در باره گذشته ی پیک هست.)
تعداد نهایی DLC ها بنا به گفته ی یک منبع نزدیک به بتسدا 7 عدد خواهد بود. چیز زیادی دربارشون گفته نشده به جز اینکه: "رابطه ی Courier و اولیس گیمر رو شگفت زده خواهد کرد" و اینکه "پلیر به منطقه ای غیر قایل انتظار خواهد رفت" و "شخصیتی از فال آوت 3 به بازی اضافه خواهد شد." (من دوست دارم مویرا باشه!)
................................
ویرایش: یه خبری هم از دعوای Interplay (سازنده ی قبلی سری فالآوت) و بتسدا (سازنده ی فعلی) بدم. اینترپلی دبه کرده و گفته فالآوت 6 مال ماست و ما باید بسازیم. بتسدا هم از اینور دبه کرده و می گه اصلا فالآوت آنلاین هم مال ماست، چی می گی تو؟
اولش باید برید به سالن و با سانی اسمایل حرف بزنید. کلا مراحل اولش جنبه ی آموزشی داره و بازی از وقتی شروع می شه که شما به پریم می رید. در ضمن اینم بگم که اگه دفعه ی اولتونه که فال آوت بازی می کنید، صبور باشید. منم 10-15 ساعت اولی که فال آوت 3 رو بازی می کردم حالم ازش بهم می خورد، بعد عاشقش شدم!