تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 76 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 754

نام تاپيک: Fallout: New Vegas

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من همون مرحله اول گیر کردم

با شروع بازی با یه پیرمرده کلی حرف میزنم بعد میرم بیون وقتی میرم بیرون دیگه نمیدونم باید کجا برم چی کار کنم ؟تو یکی از این کلبه ها که هیچی نبود تو یکیش هم انگار یه خانوم بود با یه سگ که کتکاری کردم اونم تیرم زدو شگه حمله کرد مردم- به همین مسخرگی

میشه یکی بگه باید کجا برم چی کار کنم ؟که اقلا دلم نسوزه این همه شب دانلود کردم

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان همونطور که گفته بودم اسم DLC بعد Honest Hearts هست، بتسدا نام تجاری Hosnest Hearts رو به ثبت رسونده که این شایعات رو تایید می کنه. DLC های دیگه ای که فاش شدن اسم هاشون هست: Old World Blues (احتمالا در منطقه ی Big Empty اتفاق میافته، منطقه ای که تو فال آوت کنسل شده 3 وجود داشت.) و Lonesome Road (که احتمالا در باره گذشته ی پیک هست.)
    تعداد نهایی DLC ها بنا به گفته ی یک منبع نزدیک به بتسدا 7 عدد خواهد بود. چیز زیادی دربارشون گفته نشده به جز اینکه: "رابطه ی Courier و اولیس گیمر رو شگفت زده خواهد کرد" و اینکه "پلیر به منطقه ای غیر قایل انتظار خواهد رفت" و "شخصیتی از فال آوت 3 به بازی اضافه خواهد شد." (من دوست دارم مویرا باشه!)
    ................................
    ویرایش: یه خبری هم از دعوای Interplay (سازنده ی قبلی سری فالآوت) و بتسدا (سازنده ی فعلی) بدم. اینترپلی دبه کرده و گفته فالآوت 6 مال ماست و ما باید بسازیم. بتسدا هم از اینور دبه کرده و می گه اصلا فالآوت آنلاین هم مال ماست، چی می گی تو؟

با شروع بازی با یه پیرمرده کلی حرف میزنم بعد میرم بیون وقتی میرم بیرون دیگه نمیدونم باید کجا برم چی کار کنم ؟تو یکی از این کلبه ها که هیچی نبود تو یکیش هم انگار یه خانوم بود با یه سگ که کتکاری کردم اونم تیرم زدو شگه حمله کرد مردم- به همین مسخرگی

اولش باید برید به سالن و با سانی اسمایل حرف بزنید. کلا مراحل اولش جنبه ی آموزشی داره و بازی از وقتی شروع می شه که شما به پریم می رید. در ضمن اینم بگم که اگه دفعه ی اولتونه که فال آوت بازی می کنید، صبور باشید. منم 10-15 ساعت اولی که فال آوت 3 رو بازی می کردم حالم ازش بهم می خورد، بعد عاشقش شدم!
    Last edited by {sahand}; 30-01-2011 at 01:44.

3. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام چه عجب این تاپیک خودشو نشون داد.من که تازه زدم تو این سبک بازی که داستان کلا غیر خطی داره خداییش اولش خیلی خیلی سخت بود واسه منی که سبک gta بازی می کردم و همه کارو خودش می گفت انجام می دادم ولی این بازی اصلا این طور نیست خودتیو صدها نوع تصمیم.حالا که از بازی گذشته واقعا لذت می برم مخصوصا از زمانی که به new vegas اومدم ولی پدرم در اومد تا تونستم اجازه روبات هارو بگیرم.دوستان می دونن از وقتی که میای new vegas چقدر مونده بازی تموم بشه یعنی آخراشه یا هنوز خیلی راه مونده.یه سوال دیگه هم داشتم این که چند نوع پایان داره بازی در کل.

داداش شما باهاش حرف می زنی و دنبالش میری و کارایی که بهت گفته انجام میدی در کل یه سیستمی تو بازی هست به نام pipboy فکر کنم,اونجا کلا کارایی که باید انجام بدید اونجا گفته نقشه هم همونجاست کافیه فقط دکمه tab رو بزنید.یه نکته دیگه اینکه باید انگلیسیتونم قوی باشه چون اگه نباشه به سختی بازیو تموم می کنید.

5. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه حامدمایا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام .
    دوستان این بازی آنلاینه ؟

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

[QUOTE=neon_91;5814330]دوستان می دونن از وقتی که میای new vegas چقدر مونده بازی تموم بشه یعنی آخراشه یا هنوز خیلی راه مونده.یه سوال دیگه هم داشتم این که چند نوع پایان داره بازی در کل.
    /QUOTE]
    بستگی داره مراحل فرعی رو بخوای انجام بدی یا نه، مال من کلا 60 ساعت طول کشید. تمام پایان ها رو بخواید برید حدودا 75-80 ساعت می شه.
    بازی به چهار شکل اصلی به پایان می رسه. البته تمام اقداماتی که شما انجام می دید رو سرنوشت موخاوه تاثیر می ذاره.
    با سلام .
    دوستان این بازی آنلاینه ؟
    نه! فالآوت آنلاین داره توسط اینترپلی ساخته می شه، که اگه بتونه تو دادگاهش با بتسدا پیروز بشه یکی دو سال دیگه عرضه می شه. اما مطمئنا تفاوت های زیادی با فالآوت های بتسدا خواهد داشت.

8. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان همونطور که گفته بودم اسم DLC بعد Honest Hearts هست، بتسدا نام تجاری Hosnest Hearts رو به ثبت رسونده که این شایعات رو تایید می کنه. DLC های دیگه ای که فاش شدن اسم هاشون هست: Old World Blues (احتمالا در منطقه ی Big Empty اتفاق میافته، منطقه ای که تو فال آوت کنسل شده 3 وجود داشت.) و Lonesome Road (که احتمالا در باره گذشته ی پیک هست.)
    تعداد نهایی DLC ها بنا به گفته ی یک منبع نزدیک به بتسدا 7 عدد خواهد بود. چیز زیادی دربارشون گفته نشده به جز اینکه: "رابطه ی Courier و اولیس گیمر رو شگفت زده خواهد کرد" و اینکه "پلیر به منطقه ای غیر قایل انتظار خواهد رفت" و "شخصیتی از فال آوت 3 به بازی اضافه خواهد شد." (من دوست دارم مویرا باشه!)
    ................................
    ویرایش: یه خبری هم از دعوای Interplay (سازنده ی قبلی سری فالآوت) و بتسدا (سازنده ی فعلی) بدم. اینترپلی دبه کرده و گفته فالآوت 6 مال ماست و ما باید بسازیم. بتسدا هم از اینور دبه کرده و می گه اصلا فالآوت آنلاین هم مال ماست، چی می گی تو؟

اولش باید برید به سالن و با سانی اسمایل حرف بزنید. کلا مراحل اولش جنبه ی آموزشی داره و بازی از وقتی شروع می شه که شما به پریم می رید. در ضمن اینم بگم که اگه دفعه ی اولتونه که فال آوت بازی می کنید، صبور باشید. منم 10-15 ساعت اولی که فال آوت 3 رو بازی می کردم حالم ازش بهم می خورد، بعد عاشقش شدم!

15 ساعت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ 15 ساعت تازه طول میکشه که یاد بگیرمو باهاش حال کنم ؟؟
    یا ابوالفضل .ببخشید مگه بازیش چند ساعته ؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

15 ساعت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ 15 ساعت تازه طول میکشه که یاد بگیرمو باهاش حال کنم ؟؟
    یا ابوالفضل .ببخشید مگه بازیش چند ساعته ؟؟
    خوب بازی کنی یه 50 ساعتی میشه .

11. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خوب بازی کنی یه 50 ساعتی میشه .

چون طولانیه فکر نکنم به دلم بچسبه اما خوب حالا دیگه خیلی زحمت دانلودشو کشیدم بازی میکنم ببینم خسته میشم ازش یا نه

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

چون طولانیه فکر نکنم به دلم بچسبه اما خوب حالا دیگه خیلی زحمت دانلودشو کشیدم بازی میکنم ببینم خسته میشم ازش یا نه
    تازه 50 تا کمشه اصلش یه 150 ساعتی هست

من توی ویکی خود بازی در مورد آنلاینش خوندم ، ولی نوشته بود که عرضه شده که! داستانش چیه؟ ( منظورم اینه که قضیه چیه ها ! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این بازی در سبک rpg یا نقش آفرینی هستش و طبیعت این سبک طولانی بودن بازی هاش هست. مثلا من خودم حدودا برای یک بازی نقش آفرینی مثل oblivion چیزی حدود چهارصد ساعت وقت گذاشتم . برای اینکه بتونید از این بازی لذت ببرید باید یکمی زبان انگلیسی شما خوب باشه وگرنه مثل call of duty لذت لحظه ای نداره. باید با داستان آمیخته بشید و با دیگران در بازی صحبت کنید و از اونها چیزهای متنوع یاد بگیرید. نکته دیگر اینکه fallout new vegas توسط یک استودیوی بازی سازی دیگری ساخته شده و شما باید fallout3 که بازی بهتری بود و توسط استودیوی بازی سازی اصلی یعنی bethesda ساخته شده بود دانلود می کردید. حالا هم پیشنهاد میکنم همین بازی که دانلود کردید را ادامه دهید شاید خوشتان آمد و شما هم یکی از طرفداران سبک rpg شدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •