مگه این دو تا با هم فرق داره؟!
fiber-to-the-home=Ftth
البته فک کنم انحصار کافوهای نوری هم رفع شده باشه
مگه این دو تا با هم فرق داره؟!
fiber-to-the-home=Ftth
البته فک کنم انحصار کافوهای نوری هم رفع شده باشه
عمرا این طرح رو بده یعنی 2 مگ نامحدود ماهی 50 تومن با آپشن 8 مگ خیلی عالی میشه. همین چند وقت پیش پارس داشت این سرویس رو میداد 400000 تومان برای همین چون مبلغ سرویس پایینه مشترک ها سر ریز میشن.سرویس 16 مگ رو هم حجم بالا گذاشته برای شرکتها
انحصار فیبر شکسته نشده و فقط حرفه . من خط فیبر دارم و به تمام ISP ها گفتم میگن امکان سرویس دهی نیست.
اره احتمالا مثل همون حجم داخلیه مصوبه میدن تمیتونند عملی کنند.
تا حدودی.فیبر ممکنه تا سر مودم نباشه همین طوری که برای خیلی ها که سرویس نمی تونن بگیرن همین طور هست.ولی ftth تا سر مودم باید فیبر باشه.
پیشگامان شیراز مرکز ما رو پوشش نمی ده
خوش شناسیم
یه نماینده گذاشته به اسم همیارنت اونم تعرفه های پیشگامان رو اصلا اجرا نمی کنه.
![]()
کلا استان فارس فکر نکنم سرویس adsl ارائه بده
پیشگامان سطح پوشش خیلی ضعیفی داره!! و عملا از شهرهای بزرگ تعداد انگشت شماری رو پوشش میده به علاوه تعدادی بیشتر از شهر های کوچک!
همینم باعث میشه بتونه رو قیمتای تبلیغاتی مانور بده!
موقع ثبت نام میبینیم:
1- آذربایجان شرقی : هیچ شهری تحت پوشش نیست
2-آذربایجان غربی: فقط شهرهای کوچک سلماس، سردشت، نقده و بوکان (حتی مرکز استان یعنی ارومیه هم نیست تولیست پوشش)
3- استانی مثل کرمانشاه نیست
4-استان کردستان دوشهر کوچک بیجار و کامیاران (مرکز استان سنندج نیست و شهر بزرگی مثل سقز هم نیست)
5- استان تهران فقط شهر تهران!!
6-استان البرز هیچ شهری نیست!
و...
اینا در زمان ثبت نام دیده میشه توسط باقی کاربرا... عملا تعداد پورت و مرکز تحت پوشش محدود به چند نقطست ظاهرا
Last edited by misam5526; 19-12-2017 at 14:52.
سلام بندرعباس تو لیست ثبتنام هم نیست اما مشکلی نداره و از طریق مرکز مخابراتی امام امکان رانژه وجود داره.
وقتی شهر رو انتخاب نکنی قسمت ثبت نام اصلا مرحله ثبت نام تکمیل نمیشه که به بحث رانزه برسه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)