سلام بچه ها می خواستم از utorrent استفاده کنم دیدم schedule نداره راه دیگه ای واسه این کار هست؟![]()
سلام بچه ها می خواستم از utorrent استفاده کنم دیدم schedule نداره راه دیگه ای واسه این کار هست؟![]()
سلام من اگه بخوام با دايل آپ به اينترنت كانكت بشم،طرز ساخت كانكشنو بلد نيستم لطفا راهنماييم كنيد.مرسي ميشم خيلي.
مودم داری؟!
وقتیusb modem وصلش کنی خودش یک پیغام میده بت که اگه اوکی برات میسازه!
اگه هم میخوای دستی درس کنی!درnetwork قسمت سمت چپ + رو بزن از اونجاusb modem(external) رو انتخاب کن!البته باید مودمت وصل باش!!
نه،مودم ندارم.بايد چه مودمي بگيرم.قيمتش چنده؟
من الان با يك مودم واير لس به اي دي اس ال وصلم.ميخوام برم خونه دوستم كه اينترنت دايل آپ داره و از اونجا مي خواهم وصل بشم.
با سلام
یکی از دوستان ما مکبوک داره ولی توی کانکت شدن به نت مشکل داره.
مودم وایرلس داره ایشون که میتونه با پی سی راحت وصل بشه و به نت بره. ولی مک کانکشن رو پیدا میکنه و کانکت میشه ولی سافاری میگه کانکت نیستی.
ضمنا توی network diagnostics گویا service provider و service name میخواد. اونا رو چی باید بزنه؟
آی اس پی هم پارس آنلاین هست.
بد نیست کمی مودبانه تر برخورد کنین.!!!!!!!!!!!
شما که عشق اپلی چرا اسمت مایکروسافت هست؟
من خودم از Apple USB Modem استفاده میکنم!
قیمتش حدود 65,000 تومنه!
بهترین مودم برای محصولات اپل همینه ، با برند دیگه ای کار نکردم ، اگر کسی کار کرده معرفی کنه!
موفق باشید ،
امید
تنظیمات رو باید از پارس آنلاین بگیرید ،
یک حرف رو ۱۰۰ بار تکرار نمی کنم!
ضمن اینکه ، من حرف بدی نزدم ، شما رو هم به تاپیک مربوطه منتقل کردم!
فکر نمیکنم ، Username من به شما ربطی داشته باشه!شما که عشق اپلی چرا اسمت مایکروسافت هست؟
موفق باشید ،
امید
از مودم برندهای مختلف که نمیشه واسه دیگری امتحان کرد ..!!
من واسه دل رو به ایسر زدم و اصلا نشناختش..
بهتره با توجه به مارک لپتاپ همنامش رو بگیریید
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
از Auto shut down استفاده کنیدسلام بچه ها می خواستم از utorrent استفاده کنم دیدم schedule نداره راه دیگه ای واسه این کار هست؟
فقط مشکلش اینه که استارتشو باید خودت بزنی..
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
اینم لینکش ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز از قسمتsystem pref. بروpower saver و scheduleرو بزن!
به تیتر تاپیک اگه دقت کنید میبینید که اینجا دوستان کاربر مک هستند و نرم افزار وین بدردشون نمیخوره ولی باز هم ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)